Podaci firme ::::.
Bulevar Vojvode Stepe br. 66
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/6403-181

service description:

ISTORIJAT

Godine 1989., u Novom Sadu, osnovan je VATROGAS, sa željom i ciljem da nađe svoje mesto u privredi grada, regiona i republike kao privredni činilac koji će u punoj meri dati svoj doprinos razvoju sistema zaštite od požara i sistema zaštite na radu.

U prvim danima poslovni akcenat stavlja se na servisiranje aparata za gašenje požara, pregled hidrantskih, gromobranskih i električnih instalacija i druge aktivnosti iz oblasti zaštite od požara. Delatnost se vrlo brzo proširuje čitavim spektrom poslova iz oblasti zaštite na radu: izrada normativnih akata (Pravilnika, Elaborata, Uputstava za rad i Planova), izrada i uređenje propisane evidencije, izrada programa obuke i osposobljavanje zaposlenih.

Sledeći korak u razvoju obeležili su poslovi planiranja, projektovanja, inženjeringa i nadzora instalisanja, kao i uvođenje trećeg segmenta zaštite - zaštita životne sredine.

Zbog povećanog obima aktivnosti preduzeće VATROGAS prerasta u INSTITUT VATROGAS zadržavajući dobru poslovnu praksu iz dotadašnjeg iskustva uz stalnu težnju da osluškuje i prati potrebe svojih korisnika.

Prošle godine smo obeležili dvadeset jednu godina rada. Protekli period smo iskoristili da dostignemo zavidan nivo kvaliteta proizvoda i usluga uz neprekidno povećanje njihovog obima.

Pod sloganom Vaš pouzdan partner u zaštiti pratili smo puls tržišta s jedne strane i razvoj zakonske regulative s druge, u nastojanju da u pravom trenutku korisnicima ponudimo više i bolje. Zato smo insistirali na formiranju stručnih timova u svakoj oblasti zaštite, nabavci nove opreme, korišćenju savremenih instrumenata i pouzdanih metoda ispitivanja.

Proširenje obima delatnosti pratili smo i nastojanjima da obezbedimo adekvatan radni prostor u kome će zaposleni moći da ostvare maksimalne rezultate, a korisnici osete da su u pouzdanom poslovnom okruženju.

Facebook