Podaci firme ::::.
Vigošte
Arilje, 31230
Srbija
Tel.: 031/891-535
Fax: 031/891-545

service description:

Podaci firme ::::.
Batajnica, Preradovićeva 3
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/316-25-03
Fax: 011/210-69-80

service description:


O nama

U samom centru Zemuna u pasažu Preradovićeve ulice br.3 i u Batajnici u ulici Majora Zorana Radosavljevića br. 139 nalazi se bebi centar *KALISA*.

Od osnivanja 1997. godine pomaže roditeljima u izboru kvalitetne i povoljne opreme za njihovo novorođenče.

Pod tim podrazumevamo: nameštaj, opremu, laku opremu, hranu, pelene, kozmetiku, tekstil i igračke.

Širok asortiman proizvoda omogućava kupovinu na jednom mestu.

vaše slike:

bebi oprema
dečije igračke
dečiji krevet
Podaci firme ::::.

service description:

PROMET NA VELIKO MEDICINSKIM SREDSTVIMA, PELENE ZA ODRASLE, ULOŠCI ZA INKONTINENCIJU, POSTELJNI PODMETAČI, ANTIDEKUBITALNI JASTUCI I DUŠECI, MEDICINSKA KOZMETIKA.Preduzeće „SimBex NS“ Novi Sad,osnovano avgusta 2001.
MB: 08733210
PIB: 101696965

Zastupnik:

1. Abena A/S , Denmark – proizvodjač pomagala za inkontinenciju,med.kozmetike,madraca, jastuka i dečijih pelena
2. Compressana GmbH, Germany – preventivne i terapijske čarape za vene
3. Days healthcare, UK- pomagala za kretanje,toaletna pomagala i kreveti
4. Cantaloop, Denmark – veš za trudnice

Najznačajniji segment delatnosti je pružanjem pomoći osobama sa problemom inkontinencije, radi njihovog što kvalitetnijeg zbrinjavanja. U tu svrhu u ponudi je paleta adekvatnih kvalitetnih i ekonomičnih pomagala za inkontinentne a takodje i celokupni prateći program.

Radeći na prevenciji, SimBex kroz savete inkontinentnim osobama i pružanju pomoći čini korist društvenoj zajednici, jer samo kroz edukaciju i kvalitetno zbrinjavanje inkontinentnih osoba, sprečavaju se negativne posledice i štete.

U okviru Simbex-a Novi Sad,organizovana je i savetodavna služba za osobe sa tim problemom, koja bilo putem telefona bilo lično pruža savete o higijeni, ishrani i izboru adekvatnog pomagala.

Saradnici u medicini su :

* Dr Olga Vlaov,dermatovenerolog
* Borić Margita,viša medicinska sestra
* Srdjan Vukelić,fizioterapeut

Simbex NS ima 12 stalno zaposlenih, 3 više medicinske sestre, komercijalne radnici na terenu i dostavi.

Poseduje sopstveni poslovni i magacinski prostor, dostavna vozila kao i 2 specijalizovane prodavnice medicinskih sredstava.

Kako poboljšati kvalitet života starih i bolesnih

Simbex NS kontinuirano radi na edukaciji šire populacije u prevenciji inkontinencije i dekubitusa.

Tako je SimBex u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za rad,zdravlje i socijalna pitanja obavio u toku 2001-2002 godine niz predavanja po Vojvodini na temu inkontinencije.

Takodje u okviru iste saradnje, urađeno je istraživanja u Ustanovama gerontološkog tipa, kao i u Ustanovama za smeštaj nedovoljno razvijenih lica na teritoriji Vojvodine, sa ciljem dobijanja jasnije slike o potrebama istih.

Dobijene podatke prezentovani su na Seminaru o inkontinenciji, koji je Simbex NS organizovao u Matici srpskoj 2002.g, u saradnji sa Srpskim lekarskim društvom Vojvodine.

U toku je nastavak programa edukacije sa Pokrajinskim sekretarijatom za zdravlje, u Ustanovama socijalne zaštite u Vojvodini, na temu «INKONTINENCIJA-PREVENCIJA I ZBRINJAVANJE», u Ustanovama na teritoriji Srbije i Crne Gore, obzirom na iskazanu potrebu od strane medicinskog i drugog osoblja u njima.

Ostali podaci:

  • direktor gdin.Branislav Novakov
Podaci firme ::::.
Vuka Karadžića 6
Prokuplje , 18400
Srbija
Tel.: 027/332-244
Fax: 027/339-033

service description:

Delatnost: Spoljna i unutrašnja trgovina, promet robe na veliko i malo, proizvodnja dietetske hrane, pakovanje praškastih proizvoda, proizvodnja kozmetičkih preparata, proizvodnja bebi pelena i higijenskih uložaka.

Kompanija Olimpic je osnovana 1987. godine i nalazi se na 25-om kilometru puta Niš-Priština, na samom ulazu u grad Prokuplje. Prostire se na preko 2000 metara kvadratnih poslovnog prostora.

Tu se nalaze proizvodni kapaciteti, skladište, show room sa sopstvenim restoranom, sektor maloprodaje koji radi po cash&carry principu.

U svom sastavu poseduje i 10 maloprodajnih objekata u Nišu, Prokuplju i Aleksincu. Olimpic je jedan od prvih i najuspešnijih proizvođača dijetetskih proizvoda u Srbiji. U svojoj ponudi nudi preko 1000 artikala, a afirmiše se kao jedan od najpovoljnijih snabdevača pelena i higijenskih uložaka.

Facebook