Podaci firme ::::.

service description:

Etno selo Vraneša


Etno eko selo Vraneša
nalazi se u četinarskoj šumi koja se prostire ka Zlatarskom jezeru na nadmorskoj visini od 943m. Položajem, sadržajima, uslugom i malim brojem gostiju (26), Etno eko selo Vraneša opravdava svoju ekskluzivnost. U spokoju raskošne, netaknute prirode, daleko od gradske vreve, sačekaće Vas sve ono što je otrgnuto od zaborava i svakidašnjice.
Ovaj kompleks čine restoran sa ognjištem (jela nacionalne i vegeterijanske kuhinje, koja se služe na bazi ankete po utvrđenom jelovniku Etno eko sela), terasa, sale za prezentaciju, etno prodavnica, 2 ekskluzivna apartmana kao zasebne celine, 5 bungalova i Etno Wellness. Prateći sadržaji su: fontana, pekara, mesta za odmor i druženje, staze zdravlja, igraonica za decu na otvorenom, etno postavka, parking, heliodrom.
Etno Wellness površine 390 m2 čine: zatvoreni bazen, đakuzi, ruska banja, finska sauna, ledena pećina, tapidarijum, sobe za masažu i svetlosnu terapiju, vital bar.

Bungalovi površine 40m2 poseduju: dve dvokrevetne sobe, kamin, zajedničko kupatilo sa hidromasažnim tuš kabinama i kamenim lavaboima, podno grejanje i radijatore. Sobe su odvojene hodnikom iz koga se izlazi na trem. Iz apartmana se pruža izvanredan pogled na Zlatarsko jezero i nepregledne šume.

Apartman Bele noći: Posebna celina u centralnom objektu, veličine 90 m2, za 4 osobe. Nalazi se na suprotnoj strani od svih sadržaja. Ima dve spavaće sobe (u jednoj francuski ležaj, u drugoj dva odvojena ležaja), dnevni boravak, kupatilo sa đakuzijem i hidromasažnom kabinom.

Apartman Romantika: Veličine 48 m2, za dve osobe. Sadrži: spavaću sobu, dnevni boravak i kupatilo sa hidromasažnom kabinom. Ovaj apartman ima direktan pristup bazenu, sauni ili sobi za masaže.
Sve sobe i apartmani imaju TV, telefon i internet konekciju 24 h.

vaše slike:

 Hoteli Srbija
etno selo
Etno turizam
hotel Zlatar
Netaknuta priroda
Parkovi prirode
restoran srpske kuhinje
rezervat prirode
Seoski turizam
Seoski turizam
seoski turizam Srbija
smeštaj Zlatar
Sportski turizam
tradicionalni srpski restoran
Turizam
Turizam Srbija
ugostiteljske usluge
ugostiteljski objekat
Ugostiteljstvo i turizam
vegetarijanski restoran
Wellness
Wellness i SPA centri
Wellness SPA centri
Zaštita prirode
Zdravstveni turizam
 Hoteli Srbija
Podaci firme ::::.

Krčedin, 22325
Srbija
Tel.: 011/334-6191

service description:

Etno restoran
Kapaciteta 150 mesta, sa prelepom baštom (avlijom) od 300 mesta, u ambijentu starog sremačkog domaćinstva sa zaboravljenim i autohtonim jelima ovog kraja.

Izleti
Vožnja Dunavom i izlet na Krčedinsku adu - Krčedinska ada sa svojim brojnim rukavcima i barama, pravi je raj za ljubitelje prirode, ekologije, lova, ribolova i foto-safarija. Jedna je od retkih preostalih prirodnih oaza u kojoj su slobona krda konja, magaraca, goveda, mangulica... kao i veliki broj retkih vrsta ptica.

Obilazak fruškogorskih manastira - svi izleti se odvijaju uz pratnji turističkih vodiča.

Bašta – rekreaciona zona

Lov i ribolov

Lov

Ribolov

Smeštaj

Organizovanje svečanosti Mogućnost organizovanja poslovnih ručkova, svih vrsta proslava, naročito svadbi i krštenja.Preko puta salaša se nalazi crkva Svetog Nikole.
Podaci firme ::::.

Kajtasovo, 26329
Srbija
Tel.: 064/232-74-50

service description:

Pokušajte da zamislite mesto na kojem vreme teče drugačije, sporije nego u gradskoj vrevi, nije selo, ali ni običan šator u divljini - zamislite mesto na kojem se može provesti dan, vikend, mesec dana pod uslovima koje čovek odredi sam, kao slobodna, nesputana jedinka. U potpunoj samoći ili u dobrom društvu. Uz rad ili plandujući, gledajući kako barske ptice proleću iznad vrba, koze brste bagremovo lišće kraj strme obale ribonosne mrtvaje Karaša, a visoko na nebu iznad Deliblatske peščare krstari orao. Salaš "Zeleni dvor" Sneže i Save Stankovića je takvo mesto.

vaše slike:

Domaće životinje
etno selo
Etno turizam
Lov
Podaci firme ::::.
Smederevski put 17
Leštane, 11309
Srbija
Tel.: 011/8035003

service description:

Nadomak grada, tačnije 9km od centra grada nalazi se prelep restoran MLINAREV SAN, izgrađen u etno stilu iz Stare Raške oblasti sa motivima srpskog naroda i njegovim umotvorinama.

MLINAREV SAN nudi Vam zdravu domaću kuhinju, sa starim dobro oprobanim srpskim jelima, kao što su: pečenja i hleb ispod sača, proja, eldovna pita i niz drugih jela kao i dosta vrsta riba.

Bogat izbor starih proverenih rakija i dobrih vina, kao i stranih pića uz gostoprimstvo domaćina i osoblja.

Posedujemo sobe za prenoćište i dnevni odmor sa upotrebom telefona za obavljanje poslova širom sveta.
Za stalne goste posebne beneficije.

Organizujemo svadbe, poslovne i porodične ručkove, rođendane, ispraćaje i sve ostalo povodom Vašeg slavlja...

Kapacitet sale 550 gostiju.

Ostali podaci:

  • Tel.: 065/275-4811, 
  • Tel.: 063/206-794, 
  • Tel.: 065/ 222 7774, 

vaše slike:

Apartmani
restoran
smeštaj
Ugostiteljstvo i turizam
Apartmani
restoran
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2886-311

service description:

TURISTIČKA AGENCIJA
TURISTIČKI ARANŽMANI
TURISTIČKE PONUDE

service description:

Turistička agencija

Kon Tiki Travel je vodeća i jedna od prvih turističkih agencija sa privatnim kapitalom u Srbiji. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i moderne poslovnice, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri širom sveta, suštinske su vrednosti ovog turističko- agencijskog brenda.

I na isteku druge decenije poslovanja, Kon Tiki Travel svoju poslovnu politiku zasniva na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogao na pravi način da odgovori na sve veće izazove.

Inovativnim pristupom u kreiranju turističke ponude i visokim standardima poslovanja, Kon Tiki se izborio za lidersku poziciju u konkurenciji srpskih turoperatera. Od 1990. godine postepeno je izrastao u agenciju u kojoj je broj zadovoljnih putnika u stalnom porastu.

Kon Tiki Travel je na domaćem tržištu kao i u okruženju prepoznatljiv povrhunskoj usluzi. Potrebe svoje sve brojnije klijentele zadovoljava stalnim širenjem ponude. Svetski poznate destinacije, najatraktivnija letovališta i ski-centri, evropski gradovi i metropole sveta, daleka ostrva i uzbudljiva krstarenja, poslovna putovanja i kongresi, rekreativni i edukativni turizam, individualna i grupna putovanja, avio-karte i još mnogo toga, učinile su da Kon Tiki Travel u rekordnom roku postane – marka za ceo svet.

* Letovanja
* Zimovanja
* Avio karte
* Individualna putovanja
* Kongresni turizam
* Wellness i SPA
* BUS ture
* Škole jezika
* Sajmovi
* Koncerti
* Razna sportska dešavanja

Ostali podaci:

  • Novi Sad: (021) 421-458, 421-457
  • Kragujevac: (034) 332-422
Podaci firme ::::.
Balkanska 46
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/7614-140
Fax: 011/6684-757

service description:

SOFTWARE & HARDWARE

za UGOSTITELJSTVO

Programi za: restorane, hotele, spa centre, picerije, kafiće, wellness/fitness i druge klubove, aqua parkove, kućnu dostavu...
O KOMPANIJI

Kompanija RKEEPER-UCS - sistem za automatizaciju

RKEEPER doo Beograd je deo svetskog sistema RKEEPER-UCS sa centralom u Moskvi. Pored kompanije u Srbiji, RKEEPER-UCS kompanije su prisutne u brojnim zemljama širom sveta.

Kompanija RKEEPER-UCS je počela sa prvim instalacijama 1992. godine u Moskvi, posle višegodišnjeg rada osnivača, tada postdiplomaca na Fakultetu primenjene matematike Moskovskog Univerziteta.

Od tada, brojni timovi najistaknutijih stručnjaka kako u Moskvi tako i u drugim predstavništvima, rade na usavršavanju i proširivanju usko-specijalizovanog softvera u oblasti ugostiteljstva.

RKEEPER je zasnovan na originalnoj osnovi koja je vremenom i ogromnom praksom usavršavana.

Veliki broj instalacija (više od 14.000) u više od 30 zemalja, različitih privrednih, poreskih i tržišnih sistema, kao i povratne informacije sa različitim zahtevima za poboljšanje i optimizaciju, doveli su R-Keeper sistem gotovo do savršenstva u oblasti automatizacije ugostiteljskog poslovanja.

Jednostavnost i savršenstvo su osnovne ideje vodilje kompanije i na tome i dalje svakodnevno radi poseban tim visokostručnih profesionalaca, programera, dizajnera, kao i operatera koji uskladjenost svake dogradnje sa osnovnim programom, testiraju u uslovima visokih, u praksi nedostignutih opterećenja.

Bez lažne skromnosti tvrdimo da je naš program u svetskom vrhu u ovoj oblasti. Sistem R-Keeper je ključno i konačno rešenje za Vaše restorane, hotele, kafiće, klubove, fast food restorane, dostavu jela i pića, wellness-spa centre, banjske i druge stacionare, aqua parkove, bilijar klubove, slične igraonice i druge vidove ugostiteljsko-uslužnog poslovanja.

Sistem R-Keeper je rešenje kako za korporacijski lanac ugostiteljskih objekata, tako i za pojedinačne male kafiće.

Sistem automatizacije podrazumeva maksimalnu kontrolu i organizovanje konobara i drugog personala, rukovodjenje i racionalizaciju samog poslovanja kroz već pripremljene ili Vama prilagodjene načine rada, brojne neophodne izveštaje u svakom trenutku, uštedu u materijalu kroz kontrolu magacina i automatizaciju robno-materijalnog knjigovodstva; Personal Discount $ Depositing System (PDS) magnentih Klub-kartica za VIP i ostale goste itd. U oblasti hotelskog poslovanja, naš Shelter program automatizuje celokupan proces od rezervacije do odlaska gosta. I sve to u jednostavnom, brzom i "prijateljskom" interfejsu...

Poslednjih godina sistem R-Keeper permanentno je unapređivan, pa je naša kompanija sada u prilici da svojim klijentima ponudi novu R-Keeper verziju. Pored toga, naša kompanija je stvorila nove softverske proizvode koji mogu raditi kako samostalno tako i u sklopu R-Keeper sistema.

Osim softverskog inženjeringa, mi izvodimo kompletnu instalaciju hardversko-softverskog kompleksa, uspostavljajući računarske komunikacione mreže; organizujemo obuku osoblja, a posle instalacije pružamo kompletnu podršku softverskom delu, snabdevamo potrošnom robom, obezbeđujemo servis opreme u garantnom roku i posle njega. Naši stručnjaci su spremni da Vam obezbede tehničku podršku u svakom trenutku.

Više od šesnaest godina iskustva u razvoju i održavanju softverskih proizvoda dozvoljava nam da sa uverenjem tvrdimo da za nas ne postoje neizvodljivi projekti!

Prvenstveni cilj vidimo u prosperitetu i uspehu naših partnera daljem usavršavanju softvera i primeni modernih tehnologija.

Za detaljnije informisanje o kompaniji posetite www.rkeeper.com i www.game-keeper.com

KONTAKT

RKEEPER doo Beograd

Balkanska 46

tel: +381 11 7614140
fax: +381 11 6684757
mob: +381 63 8025818
mob: +381 65 8025818

radno vreme:
office 10-18h, ponedeljak - petak
support 00-24h, sedam dana u nedelji

rkeeper@rkeeper.rs

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/8025-818, 
Podaci firme ::::.
Cara Dušana 73/a
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/261-98-42

service description:

Kompanija se bavi poslovima:

- racunovodstva i poreskog savetovanja: za druga pravna
lica i preduzetnike.
- zdravstvenog turizma: od 2009. pocinje sa radom turisticka agencija ZENIT TOURS u poslovnici u Zemunu u Rajacicevoj br.2/1.
- nutricionizma: na istoj adresi ( Rajaciceva) , je savetovalište za ishranu i regulisanje telesne težine ZENIT NUTRITION.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Dostojevskog BB
Kruševac , 37000
Srbija
Tel.: 037/491-061

service description:

USLUGE NOĆENJA, RESTORANSKE USLUGE
Podaci firme ::::.
Kraljice Natalije 23
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/361-7420

service description:

Turistička agencija
Podaci firme ::::.
Bulevar Mihajla Pupina 10 V
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/31-18-123
Fax: 011/26-03-120
E-mail: filip@filip.rs

service description:

Podaci firme ::::.
Gundulićeva 42
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/557-345

service description:

Raznolika i prilagodljiva ponuda će ispuniti želje gostiju raznih zahteva. Od porodične posete, na odmoru, do poslovnog prenoćišta.Pored sale restorana za 100 gostiju, gostiona pruža i uslugu prenoćišta sa pet dvokrevetnih i dve sobe sa ...

Facebook