Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

"OPTIMA" doo je trgovinsko i uslužno preduzeće osnovano 1992. godine u Novom Sadu i od samog početka kao svoju osnovnu delatnost ima prodaju ležajeva za potrebe industrije, auto i kamionskog programa i široku primenu lagera u svakodnevnom životu.

Vremenom smo u naš asortiman proširili na semeringe, segere, ulja i maziva dodatni program.

Naša ponuda pokriva proizvodne programe renomiranih svetskih proizvođača kao što su: Schaeffler Group (INA, FAG), Jtekt Group (Koyo), Loctite (Henkel), Corteco Italija, Dichtomatik, Castrol i Modriča.
Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće "Neptun" d.o.o. je osnovano 1992 godine. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo kotrljajućim ležajevima, kardanima, semerinzima i klinastim remenjem za poljoprivredu i industriju.

2003 godine, preduzeće počinje se sa proizvodnjom radne i zaštitne odeće koja se radi od 100% pamuka ili mešavine diolena i pamuka, zavisno od zahveta kupaca. Gramaža materijala je od 170gr/m² do 400gr/m².
Materijali su obrađeni protiv skupjanja. Na zahtev kupca vrše se dorade na vodoodbojnost, otpornost na kiseline i ulja, kao i naftu i naftne derivate. Pored toga radimo odela vatrootporna za ulazak u vatru i oko vatre.

Podaci firme ::::.

service description:

"UNIVERZAL KOMERC" uvoznik, distributer i serviser Busch proizvoda.

Proizvodnja predmeta od gume, vitona i silikona.

Veleprodaja kotrljajućih ležaja

Remont i servis SVIH TIPOVA vakuum pumpi: uljne, pumpe sa vodenim prstenom, suve, beskontaktne, sa originalnim rezervnim delovima, svih vodećih svetskih proizvođača: BUSCH, RIETSCHLE, BECKER, SIHI, EDWARDS, THOMAS, DVT...

"UNIVERZAL KOMERC" punih 20 godina proizvodi razne elemente od gume, silikona i vitona, koji imaju široku primenu u našoj industriji i poljoprivredi, a jedan deo naše proizvodnje namenjen je izvozu u EU.

U našem prodajnom programu kotrljajućih ležaja između ostalog možete pronaći i Linearne ležaje, jednosmerne kuglične ležaje, jednosmerne igličaste ležaje, zglobne glave, ležajne jedinice, potporne valjke, krivuljne valjke, aksijalne cilindrično valjkaste ležaje, aksijalne igličaste vence...

Podaci firme ::::.
Cara Dušana 55
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

UVOZ I DISTRIBUCIJA KUGLIČNIH LEŽAJEVA

Preduzeće Rolteki osnovano je 1992 godine. Osnovna delatnost preduzeca su uvoz i distribucija kugličnih ležajeva najpoznatijih svetskih proizvođača, kako zapadnih tako i istočnih.

U ponudi imamo:

* sve vrste kotrljajućih ležajeva, za sve namene
* kućišta
* hilzne
* semeringe
* klinaste kaiševe
Podaci firme ::::.

Borča, 11211
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Distribucija:

1. kotrljaljućih ležajeva
2. pribora za ležajeve (hilzne H, AH, AHX; navrtke KM; osigurači MB)
3. alata za montažu i demontažu ležajeva
4. alat za podmazivanje ležajeva i odgovarajuća maziva
5. semeringa
6. klinastog remenja
7. vijačne robe
8. potrošnog materijala (elektrode i brusni materijal)
9. profesionalnog alata (ručni, električni, rezni alat)
10. građevinskog materijala

proizvodnja:

1. pribora za ležajeve
2. dorada ležajeva
3. delova po uzorku i crtežu
4. bilborda i reklamnih polica
Podaci firme ::::.

Zrenjanin, 23100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"PREMI TRADE" d.o.o. je privatno preduzeće koje je osnovano 1993.godine sa sedištem u Zrenjaninu.

Osnovne delatnosti preduzeća su trgovina na veliko i malo, kao i uslužno servisiranje i monitoring radnih okruženja.

Od 1997. godine “PREMI TRADE” d.o.o. postaje ovlašćeni distributer SKF-a, vodećeg proizvođača ležajeva i prateće opreme.
Podaci firme ::::.

service description:

"OGNJENOVIĆ I DR" doo se bavi trgovinom i uslugama, export-importom elektromotora, reduktora, kao i njihovih rezervnih delova; galovih lanaca, remenja, sajli, ležajeva (SKF, FAG, ZKL...) i izolacionih materijala iz oblasti elektromotora.

Specijalna ponuda - liveni kandelaberi

U našoj ponudi su:

-Elektromotori proizvođača "Sever", "Rade Končar", "ABB"
i "Siemens"
-Rezervni delovi za elektromotore proizvođača "Sever"
-Usluge popravke niskonaponskih elektromotora do snage
315kW


Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

SKF je vodeći svetski snabdevač proizvodima, rešenjima i uslugama u oblasti kotrljajućih ležajeva, zaptivne tehnike, sistema podmazivanja, mehatronike i servisa. Servis obuhvata tehničku podršku, usluge u održavanju, praćenje stanja i obukama.

SKF grupa podeljena je na 3 divizije: Industrijsku, Automobilsku i Servisnu, od kojih je svaka fokusirana na određene grane industrije. Industriska divizija opslužuje korisnike proizvođače mašina i opreme, tj. tzv korisnike prve ugradnje (OEM). Servisna divizija zadužena je za tržište rezervnih delova (tzv. Aftermarket), dok Automobilska divizija servisira korisnike automobilske industrije, kako OEM tako i Aftermarket. Pored toga, SKF je sa svojim proizvodima u uslugama prisutan i u preko 40 industrijskih segmenata kao što su metalna industrija, rudarstvo, proizvodnja energije, vetroenergetika, cementna industrija, papirna industrija, on/off-road mehanizacija, industrija nafte i gasa itd.Maglićka 4
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/333-040
Fax: 034/333-040
Mapa

service description:

TRGOVINA NA VELIKO I MALO: SVE VRSTE LEŽAJA, SEMERINGA, KLINASTOG REMENJA, VIJAČNE ROBE, BLOK ZAKOVICA, EKSERA, ELEKTRODA, BRUSNOG MATERIJALA, SVE VRSTE ALATA (RUČNI I MAŠINSKI), REZERVNI DELOVI ZA AUTOMOBILE I KAMIONE, GUME, AKUMULATORI, VODOVODNI MATERIJAL, MATERIJAL ZA SVE VRSTE ELEKTRO INSTALACIJA, PROIZVODI ZA GREJANJE, BRAVE I KATANCI, BOJE, MAZIVA, HTZ OPREMA, USLUGA PREVODA ZA ENGLESKI JEZIK: PREVODI SA OVEROM SUDSKOG TUMAČA, PISANI PREVODI BEZ OVERE, USMENO PREVOĐENJE

Ostali podaci:

 • Tel/fax
  Tel.: 034/335-834, 
 • Tel/fax
  Tel.: 034/331-445, 
 • Tel/fax
  Tel.: 034/301-415, 
Podaci firme ::::.

Leskovac , 16000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

D-glide dugotrajni osnovni ležajevi

SMS je distributer serije komponenata D-glajd dugotrajnih osnovnih ležajeva. Ovi materijali u potpunosti zamenjuju konvencionalne metalne ležajeve. Rezultati upotrebe ovih materijala jesu svakako manji stepen trenja i habanja i to sve bez regularnog podmazivanja i održavanja. Mi ne samo da se bavimo snabdevanjem ovih materijala, već i raspolažemo adekvatnim znanjem kako bismo izvukli optimalnu upotrebu iz ovih materijala. Polazimo, dakle, od izbora materijala za kamione, sve do kompletnog dizajniranja ležajeva za priobalne kranove i do 600 tona.

Potražnja za D-glajd ležajevima raste neverovatnim tempom i oni postaju izbor broj jedan za sve aplikacije osnovnih ležajeva.

Kočione obloge

SMS drži ogromno tržište presovanih i tkanih materijala visokog kvaliteta i niskog stepena trenja, pločastih i valjkastih oblika, kao i gotove proizvode kočionih blokova i kalupa namenjenih za industrijske i pomorske kočnice i kvačila.

U našoj modernoj radionici se vrše usluge nitovanja i vulkaniziranja kočionih obloga.

SMS takođe postaje centralno žarište za rešavanje problema klijenata kada je reč o kočionim sistemima, kao što su brzo habanje, škripanje kočnica, dotrajale obloge, zamena za azbestne materijale i tome slično.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, stvorili smo reputaciju u rešavanju problema u ovoj oblasti.
Podaci firme ::::.
Industrijska zona bb
Temerin, 21235
Srbija
Tel.: 021/6841-100
Fax: 021/842-650
Mapa

service description:

Proizvodnja igličasti ležajevi, kuglični ležajevi, konusno-valjkasti ležajevi, kardani..

Ostali podaci:

 • Neven
  Tel.: 6841 151, 

Facebook