Prve Pruge 27 C
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3191-227
Fax: 011/3192-289

service description:

Imamo čast i zadovoljstvo da se predstavimo, da Vas upoznamo sa radom "IBM Comerce" i pozovemo Vas na saradnju.

Osnovani smo 1989. god. sa ciljem da području tadašnje Jugoslavije ponudimo i obezbedimo sigurno, brzo i kvalitetno snabdevanje vijčanim proizvodima i seger osiguračima. Ispunjenje ovog cilja podrazumeva: kontinuirano praćenje tehničkog i tehnološkog razvoja Evrope u ovoj oblasti, ispitivanje šireg auditorijuma o potrebama i pronalaženje novih strateških partnera.

U cilju ispunjenja zahteva naših komitenata i održavanja nivoa kvaliteta proizvoda odlučili smo da zastupamo nemačke proizvođače vijčane robe SEEGER, BOLLHOFF, KARL BERRANG, ali i domaće proizvođače.

Više od decenije postojanja i poslovanja na teritoriji bivše Jugoslavije dalo je rezultate da "IBM Comerce" ima 20 zaposlenih,da vrši snadbevanje skoro svih većih proizvodnih postrojenja na prostoru SCG ali i šire, da pored distribucije postojećeg spektra proizvoda širi svoj asortiman i prati tehnološki razvoj, što komitentima "IBM Comerce"-a omogućava korišćenje novih tehnologija.

Nadamo se da će Vam naša ponuda pomoći u organizovanju i realizaciji vaše proizvodnje sa kvalitetnim elementima a mi ćemo Vam omogućiti brzo,sigurno i ekonomično snadbevanje, jer zato i postojimo.

Ostali podaci:

  • Tel.: 011/3192-645, 
  • Tel.: 011/3192-295, 

Facebook