Podaci firme ::::.

service description:

Firma PlastMa je osnovana 2002. godine u Bačkoj Palanci, Srbija.

Polje našeg delovanja je usko specijalizovano na mašine za brizganje plastike i pomoćnu opremu.

Ekskluzivni smo zastupnik za područje bivše Jugoslavije, kompanija:

HAITIAN – najveći svetski proizvođač klasičnih i servo-hidrauličnih mašina za brizganje plastike

ZHAFIR – kompanija u sastavu HAITIAN International grupacije- potpuno električne i hibridne mašine za brizganje

SHINI – pomoćna oprema za preradu plastike (sušare, transporteri granulata, dozatori, mikseri, čileri, uređaji za temperiranje, mlinovi za plastiku, roboti ...)


REFERENCE: preko 430 isporučenih mašina za brizganje plastike, od 600 kN - 21000 kN sile zatvaranja.

Rukovodeći se pre svega principima kompetentnosti i stručnosti, uz dugogodišnje radno iskustvo, vrlo dobar kvalitet opreme i konkurentne cene, ostvarili smo rezultate na koje smo izuzetno ponosni: preko 430 instaliranih mašina za brizganje i uspešna saradnja sa preko 150 firmi na naših prostorima.

Naši cenjeni kupci su najveće i najpoznatije firme iz ove branše u regiji, a naš najvažniji zadatak, kao zastupnika proizvodjača opreme, je da osiguramo pouzdan i efikasan servis i tehničku podršku.

U tom cilju, pored kvalifikovanih servisera, imamo na raspolaganju lager rezervnih delova i opreme, kao i logističku podršku naših principala.


MARS II serija

Druga generacija štedljivih, servo mašina za brizganje plastike

Haitian je jedan od pionira u razvoju i proizvodnji energetski efikasnih mašina za brizganje i ima četiri patenta iz ove oblasti. Serija MARS, best-seler kompanije Haitian, do sada je prodat u preko 100.000 primeraka širom sveta.

Inovativni koncept pogona ostvaruje uštede energije od 20% do 80% u poređenju sa klasičnim hidrauličnim mašinama.

Modularna konstrukcija, širok spektar mogućih primena, unapređeni sistem vođenja jedinice za ubrizgavanje, kao i najnovija upravljačka tehnologija iz Austrije, samo su neki od razloga zašto je ova serija postigla takav uspeh na tržištu.


JUPITER II serija


Druga generacija štedljivih servo mašina za brizganje plastike, sa dve kalupne ploče.

Namenjena za brizganje proizvoda velikih gabarita (delovi za autoindustriju, kontejneri za smeće, palete, ambalaža i sl.), Jupiter II je unapređena serija mašina, sa silama zatvaranja od 6000 do 60 000kN. Najveća isporučena mašina iz ove serije je JUII od 66 000kN.


PLUTO serija

Klasične hidraulične mašine za brizganje plastike sa silom zatvaranja od 860 – 5300 kN.

Serija PLUTO je namenjena za proizvodnju proizvoda široke potrošnje (proizvodi za domaćinstvo, proizvodi opšte namene i sl.) Pouzdana serija mašina po vrlo povoljnim cenama.


IAPETUS serija

Dvobojne (dvokomponentne) mašine za brizganje plastike.


VENUS II serija električnih brizgalica


Druga generacija električnih mašina za brizganje plastike.

Rezultat intenzivne saradnje nemačkih i kineskih stručnjaka, a uz moto “Potpuno električni dizajn po pristupačnim cenama”, Venus II serija se prilagođava najraznovrsnijim i najkompleksnijim zahtevima proizvođača. U ponudi je standardna verzija, modeli sa većom pogonskom snagom, kao i modeli specijalizovani za proizvodnju ambalaže. Velike brzine ubrizgavanja (350mm/s), paralelni pokreti na svim osama, vrhunske performanse.


ZERES serija hibridnih mašina za brizganje


Serija ZERES objedinjuje najbolje osobine potpuno električnih mašina VENUS II i servo-hidrauličnih mašina MARS II.

Izuzetno prilagodljive hibridne mašine za brizganje, sa servo-električnim pogonom pužnog vijka i na otvaranju/ zatvaranju kalupa, a servo-hidrauličnim pogonom izbacivača i cilindra za upravljanje jezgrama.

ZERES nudi sve prednosti potpuno električnih mašina: preciznost, uštedu energije, brz ciklus, kao i lako održavanje i čistoću radne sredine, a uz značajno nižu cenu.


MERCURY serija

Najnovija generacija električnih mašina za brizganje plastike, razvijena u saradnji nemačkih i kineskih inženjera.

Mercury serija namenjena je proizvodima najviših i najkompleksnijih zahteva, kao što su: složen geometrijski oblik, tačnost dimenzija, izuzetne mehaničke i ostale karakteristike. Superiornog dizajna, uz primenu inovativnih tehničkih rešenja.


Pomoćna oprema SHINI:

Široka ponuda za maksimalno unapređenje procesa proizvodnje:

- dozatori i mešači

- mlinovi

- roboti

- sušare

- temperirala i čileri

- transporteri granulata


Novo u našoj ponudi - Vertikalne brizgalice TAYU

Kompanija TAYU Machinery Co.,Ltd jedan je od vodećih kineskih proizvođača vertikalnih mašina za brizganje plastike.

Vertikalne brizgalice TAYU prepoznatljive su po svom kompaktnom i elegantnom dizajnu, koji ujedno omogućava i lakši pristup kalupu, jednostavno održavanje i značajnu uštedu radnog prostora. Vertikalna konfiguracija osigurava preciznu kontrolu procesa proizvodnje i visok kvalitet proizvoda. Širok spektar mogućih primena: elektro delovi i komponente, auto delovi, alati i tehnička oprema, proizvodi sa nabrizgavanjem, kombinacijom boja ili materijala i sl.

U ponudi su:

1. Standardne vertikalne brizgalice - serija TY

2. Vertikalne brizgalice bez vođica - serija TC

3. Vertikalne brizgalice za proizvode većih gabarita- serija TK

Dostupne izvedbe za svaku od serija: modeli sa fiksnim, pokretnim (1 ili 2 radne stanice) ili rotirajućim stolom, kao i dvobojne mašine.


Posetite naš web sajt:
www.masine-za-brizganje.rs
www.plastma.net

vaše slike:

HAITIAN
SHINI
TAYU
ZHAFIR

Alati za brizganje plastike
Podaci firme ::::

service description:



Mirković Plast postoji od 1976. godine i bavi se proizvodima od plastike i metala.

U ponudi imamo:

Brizganje kontejnera za rasad, čepova, wc daski, tiplova, tipla za fasadu, rže i čepovi za juvidur cevi, distanceri za ploču, ping-pong loptice, cepovi, kašikice, migavci, čaše, tanjiri, redukcija, privezak, hilzne za fiskalne rolne, plastični delovi za akumulatore. ...detaljnije >>> Brizganje


Ekstruzija i ekstrudiranje svih vrsta creva za vodovod, okiten, kanalizaciju, juvidur cevi, ispirne cevi, fluo-cevi, creva za pneumatiku, kvadratne cevi, PVC cevcice, cevi za akvarijum, kanalice, cevi za plastenike kao i raznih profila.
...detaljnije >>> Ekstruzija


Recikliranje je izdvajanje materijala iz otpada i njegovo ponovno korišćenje. Uključuje sakupljanje, izdvajanje, preradu i izradu novih proizvoda iz iskorištenih stvari ili materijala. Veoma je važno... detaljnije >>> Reciklaža


Polovne mašinei alati, na prodaju:
...detaljnije >>> Polovne mašine

"Mirković PLAST"

Tel.: 022 315 137
Fax: 022 311 209

E-mail: mp99@ptt.rs

Srbija, 22300 Stara Pazova, ul. Šturova br. 17

vaše slike:

ambalaža od plastičnih masa
brizgana
brizgana ambalaža
brizgana plastična ambalaža
brizganje plastike
Brusna oprema
brusne ploče
Brusni alati
Brusni alati
Podaci firme ::::.

service description:




N E O F Y T O N
PARTNERSTVOM DO USPEHA



KO SMO MI?

Neofyton doo je generalni zastupnik najvećih svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju plastike.

Mi smo dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama i isporuci najboljeg rešenja kupcima. Sa iskustvom od preko 30 godina u oblasti projektovanja sistema za brizganje plastike, cilj kompanije jeste da u svakom momentu isporučuje najviši standard usluga - najkvalitetniju opremu i servis, iz jednog izvora.

Potencijal našeg uspeha temelji se na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume - Engel, Piovan, Eurochiller, Wintec, MB Conveyors i Tria na tržištu Evrope (Srbija, Hrvatska, BIH, S.Makedonija, Crna Gora) i Afrike (Nigerija, Gana i Kamerun).

Projektovanjem, implementiranjem, praćenjem, automatizacijom i održavanjem više od 1000 mašina za brizganje plastike Neofyton je pozicioniran u sam vrh prodavaca najmodernijih mašina za proizvodnju plastike. Profesionalan i obučen tim iz svih organizacionih struktura kompanije, opravdava stečeno poverenje klijenata i uliva im dodatnu sigurnost u poslovanju sa Neofytonom.





Ključ u ruke


Ključ u ruke

Neofyton posluje prema standardima ISO 9001:2015 uz konstantnu težnju ka daljem usavršavanju poslovanja, kao i usluga koju pružamo našim kupcima. Svoju uspešnost kompanija je dokazala stalnim ulaganjem u razvoj usluga i obezbeđenje kompletnog sistema rešenja za vaše poslovanje - trening, obuka, projektantske usluge, usluge konsaltinga, servisa, uvoza i isporuke opreme. Svoju ekspertizu usmeravamo ka konstantnoj težnji da za svakog kupca kreiramo precizno i jedinstveno rešenje po sistemu ključ u ruke.

Integracija sistema od „pametnih“ mašina, servisa do
„pametnih“ fabrika i moderne proizvodnje prema najvišim standardima kvaliteta, produktivnost.


Uvek blizu kupaca
Kako bismo još više približili našu uslugu i što brže odgovarali na zahteve naših kupaca servisni timovi su raspoređeni na nekoliko lokacija: Novi Sad, Zagreb, Skoplje, Lagos.


Zadovoljan kupac je naša najveća prednost
Filozofija našeg poslovanja temelji se da pružanjem vrhunskih usluga našim komitentima isporučimo ne samo mašine i opremu, već kompletan sistem rešenja i time izgradimo partnerstvo sa kupcima. Neofyton s toga ulaže u međusobno povezivanje svojih kupaca, ostvarivanje saradnje sa inopartnerima, a često pomaže kupcima u zaključivanju novih poslovnih ugovora.


Strategija budućeg razvoja naše kompanije je usmerena ka ispunjenju zahteva:

POSVEĆENI KLIJENTIMA -Kompanija Neofyton sa svojim kupcima zasniva partnerski odnos, vodeći računa o njihovom najboljem interesu. PROFESIONALNI - Težimo da svojim kupcima pružimo najbolju uslugu i prevaziđemo njihova očekivanja. ETIČNI - Svakom poslu pristupamo odgovorno. LOJALNI - Pre svega svojim kupcima, kreirajući rešenje za svaki njihov zahtev. TIMSKI IGRAČI - Kompaniju Neofyton vodi tim vrhunskih profesionalaca, koji svoju ekspertizu usmeravaju ka pružanju najbolje usluge. INOVATORI - Prateći zahteve tržišta Neofyton stremi da bude uvek prvi u ponudi novih tehnoloških rešenja. Mi zastupamo vodeće kompanije u oblasti prerade plastike i gume. RAZLIČITI - Uvek ispred konkurencije, poznati po pružanju kompletnog know-how, rešenja po sistemu "ključ u ruke". LIDERI - Neofyton teži da bude najbolji u usluzi koju pruža. Konstantno proširujemo našu proizvodnu ponudu nudeći uvek nova rešenja.


ENGEL - Idealan koncept mašine za sve aplikacije: je uverljiv zahvaljujući svom iskustvu i stručnom znanju koje ima kao lider na globalnom tržištu mašina za obradu plastike, svojim proverenim i inovativnim mašinama za brizganje plastike sa silom zatvaranja od 280 kN do 55,000 kN, hidrauličnim, potpuno elektrifikovanim, horizontalnim i vertikalnim rešenjima.

PIOVAN - je svetski lider u razvoju i proizvodnji pomoćnih sistema za automatizaciju skladištenja, transporta i prerade polimera, plastike i hrane, pružanju inženjerskih rešenja i servisnih usluga. Od silosa na otvorenom do centralizovanih sistema za hranjenje: dizajniraju i proizvode integrisana i fleksibilna rešenja za sve vrste plastike.

WINTEC - mašine za brizganje plastike. WINTEC je 100% u vlasništvu austrijske kompanije ENGEL.

EUROCHILLER - Eurochiller proizvođač industrijskih rashladnih sistema, u odnosu na svoje konkurente se izdvaja u pogledu konstantnog razvoja „zelenih“ tehnologija i razvoja čilera sa velikom energetskom efikasnošću. Eurochiller u svojoj ponudi posebno izdvaja čilere sa adijabatskim hlađenjem koji pored velikih ušteda u potrošnji energije, omogućavaju i veliku stabilnost procesa, kao i maksimalni kvalitet proizvoda.

TRIA - Italijanska kompanija TRIA u svojoj ponudi obuhvata mlinove za mlevenje plastike različitih namena – folija, plastičnih delova velikih dimenzija, pločastih elemenata, monofilamenata; mlinove za mlevenje duvane, brizgane, termoformirane, ekstrudirane plastike kao i pogača.

MB CONVEYORS - Nude rešenja izrađena po meri, mehanizacija i sistemi za svaku primenu i potrebu u oblasti industrijskog rukovanja: MB Transporteri.


Kontakt:
Adresa: Novi Sad, Partizanska 27b
Telefon: 021/452-642
Fax: 021/4723248
E-mail: info@neofyton.com
Web: www.neofyton.com

vaše slike:

Engel
Eurochiller
MB Conveyors
Piovan
Tria
Wintec

ambalaže od plastike
automatizacija
brizganje plastike
Podaci firme ::::.
Kneza Milosa 101
Vrnjačka Banja, 36210
Srbija
Tel.: 036/632-722
E-mail: uniplast@sbb.rs

service description:

Izrada plastičnih predmeta

Facebook