Podaci firme ::::.
Palilula Branka Momirova 25/a
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/73-17-902

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Firma „Beč elektro“ osnovana je 2004. godine. Tradiciju poslovanja ima od 1994. godine. Danas smo u samom vrhu po izboru rasvete u gradu.

Kod nas možete pronaći rešenja koja odgovaraju svačijem ukusu, a naročito džepu. Takodje nudimo i stručnu pomoć našeg arhitekte u vidu projekta rasvete, enterijera kao i fotometrijski proračun rasvete. Ukoliko je potrebno uz rasvetu nudimo elektroinstalacione, vodoinstalaterske, molerske i ostale usluge uređenja prostora.

Uz široku ponudu roba sa zaliha nudimo i katalošku ponudu probirljivijim kupcima (arhitekte, izvođači radova). Krajnji kupci mogu dobiti informacije o rasveti kao i iskrene savete i prodloge rešenja. Naš cilj je da kupac bude zadovoljan našom robom zato i radimo sa brendovima koji garantuju već potvrđen kvalitet na tržištu među kojima su: MASSIVE-Belgija, EGLO-Austrija, GLOBO-Austrija, BRILLIANT- Nemačka, ESTO-Austrija, LUXOTTI-Italija, PHILIPS-Holandija,…

Kod nas je kupovina moguća sa svim zastupljenijim platnim karticama, a kupcima koji opremaju kompletne kuće ili stanove pružamo mogućnost kupovine sa popustom.
Podaci firme ::::.
Gradsko Šetalište 85/2
Čačak , 32000
Srbija
Tel.: 032/320 011
Fax: 032/227-343

service description:


Dobro došli na zvaničnu prezentaciju preduzeća TAMI COMPANY d.o.o.

TAMI COMPANY d.o.o. je porodično preduzeće osnovano 1997. godine u Čačku sa stručno osposobljenim kadrom.

Danas je to sasvim drugačija kompanija sa svojim reprezentativnim poslovnim prostorom u vlasništvu, koja se na ovom tržištu dokazala kroz 15 godina uspešnog poslovanja. U našim referencama nalaze se poslovi sa najvećim kompanijama u Srbiji i zemljama u okruženju.

Uz vrhunski kadar i savremene mašine omogućena je realizacija "od ideje preko projekta do realizacije i izgradnje".

Poverenje koje nam ukazuju naši poslovni klijenti opravdali smo dugogodišnjom i kvalitetnom zajedničkom saradnjom, zbog čega je naša kompanija kuća od poverenja. Projektovanjem, izgradnjom i održavanjem na jednom mestu štedimo vreme i novac naših poslovnih klijenata.

Ponuda naših usluga je dostupna tokom čitave godine, a prema potrebama klijenata naše usluge obavljamo u najkraćem mogućem roku. Kod nas će Vas dočekati, obrazovan i stručan kadar koji ce posvetiti posebnu pažnju Vašim zahtevima i odabiru usluga.

Iz godine u godinu povećavali smo i usavršavali mašinski park, tako da danas imamo zaokruženu celinu, kako bi produktivnost koju sada imamo mogla da zadovolji potrebe našeg tržista, kao i tržišta zemalja u regionu.

Sledeći svoju misiju i viziju, TAMI COMPANY d.o.o. na tradiciji stručnosti svojih zaposlenih, stalno nadgrađuje najnovija znanja uz savremenu tehnologiju rada i opremu s osnovnim ciljem – unapređenje kvaliteta našeg poslovanja!


Ostali podaci:

  • Mobilni
    Tel.: 065/6068-000, 

Facebook