Podaci firme ::::

service description:

Na najlepšem i najšumovitijem delu planine Goč, na lokalitetu Dobra Voda nalazi se Dečje odmaralište "GOČ" (920 metara nadmorske visine), na udaljenosti 28 km od Kraljeva.

Dečje odmaralište "GOČ" u svom sastavu ima nedavno renovirani objekat "Dobra Voda" sa 100 ležajeva (sobe: 1/2, 1/3, 1/4, 1/5; svaka soba TWC). U okviru objekta se nalazi i renovirani restoran sa 150 mesta. Odmaralište u svom sastavu ima i jedan objekat paviljonskog tipa sa 128 ležaja (16 osmokrevetnih soba i 5 dvokrevetnih soba za nastavnike-trenere). U okviru ovog kompleksa se nalazi i objekat sa 4 učionice, restoran i ambulanta.
U odmaralištu se tokom školske godine organizuje nastava u prirodi, a za vreme raspusta zimovanje i letovanje, dece školskog i predškolskog uzrasta.

Objekat "Dobra Voda"

U sastavu Dečjeg odmarališta "GOČ" je i objekat "Dobra Voda" sa 100 ležajeva. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, sa četiri i pet kreveta. Svaka soba TWC. Objekat "Dobra Voda" se nalazi neposredno pored ski-staze i u njemu se nalaze restoran sa dve zvezdice i sala za zabavu. U objektu je moguće koristiti sledeće usluge: pun pansion, polupansion i prenoćište.
Za korisnike pansionskih usluga, korišćenje balon hale je uračunato u cenu (1 sat dnevno).

Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija, cena smeštaja, ski-pass-a, i ostalog nam se možete obratiti neposredno sa stranice za kontakt na ovome sajtu.

Balon hala

Za rekreaciju tokom vlažnih i hladnih dana i pripremu sportskih ekipa, odmaralište raspolaže sportskom balon halom površine 1000 m2. Ova pokrivena sala je dimenzija 49x22m (dimenzije rukometnog terena) opremljena je svim potrebnim sportskim rekvizitima. U njoj se mogu održavati treninzi odbojkaških, košarkaških, rukometnih i fudbalskih ekipa. Hala ima moderan sistem osvetljenja, ventilacije i grejanja, a izrađene su i mini tribine.

Teretana

U jednom delu balon hale se nalazi i moderno opremljena taretana koja je na raspolaganju svim gostima dečjeg odmarališta.

Ostali podaci:

  • Tel.: 036/5110-290, 

vaše slike:

balon hala
Dečije odmaralište
dečiji izleti
Fitnes i rekreacija
odmaralište
omladinski turizam
Planinarski dom
rekreacija
ski staze
skijanje Goč
škola u prirodi
školske ekskurzije
smeštaj Goč
sobe
sobe Goč
sportske pripreme
sportski kampovi
Sportski tereni
staze zdravlja
Teretana
teretana technogym
vazdušna banja
Zimovanje
Podaci firme ::::.

service description:

BANJA „JUNAKOVIĆ“, APATIN
Vaš deo Panonskog mora!

Banja „Junaković“ je smeštena na obodu istoimene Park šume a 4,5 km je udaljena od Apatina. Njene vode potiču sa 700 m dubine i dostižu temperaturu od 50ºC. Po svom kvalitetu spadaju u isti red kao i one u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku. Počela je sa radom 1983. godine a raspolaže sa 270 ležajeva.
Medicinske terapije obuhvataju lečenje svih vrsta reumatizma, ortopedskih i neuroloških oboljenja, ginekoloških oboljenja kod žena i bračnog steriliteta.
Pored kompleksa od 10 otvorenih bazena i 4 teniska terena, gostima su na raspolaganju i zatvoreni ( terapijski ) bazen, 2 finske saune i teretana, podvodna i ručna masaža ( anti-celulit, relax, med i čokolada, refleksomasaža stopala, scrub marine spa tretman, ayurvedska masaža i limfna drenaža ), što je obuhvaćeno povoljnim mini, dnevnim, vikend i sedmodnevnim paketima. Iz ponude izdvajamo: „gipsane bermude“ i tretman tela algama. Kroz Park šumu „Junaković“ vodi Staza zdravlja a biciklističkim stazama Banja je povezana sa obližnjim Apatinom i Prigrevicom ( mogućnost iznajmljivanja bicikla ).
Banja „Junaković“ ima sve mogućnosti za organizovanje seminara ( 2 sale za 100 osoba opremljene AV opremom ), prolaznih ručkova i proslava ( restoran kapaciteta 450 osoba ).
Od marta meseca ove godine u funkciji je i osmostazna kuglana Banja Junaković napravljena po standardima Svetske Kuglaške federacije WNBA-NBC, tako da ovde mogu da se organizuju sva takmičenja za sve uzrasne kategorije ( oprema FUNK ).
U toku su radovi na izgradnji Spa & Wellness centra ( Pored nekoliko bazena sa različitim temperaturama termalne vode, objekat će krasiti i čitav niz pratećih sadržaja poput termal spa bloka sa nekoliko sauna, hladnih bazena, prostori za tretmane lekovitim blatom kao i saloni za masaže i solarijume. Uz podrazumevajuće fitness i aerobik sale, prostore za igru dece, objekat će sadržati i velike prostore na kojima je predviđen odmor, uživanje i relaksacija, na udobnim ležaljkama, sa adekvatnom uslugom i izolovano od buke koja je uvek prisutna u salama gde se nalaze bazeni i vodene atrakcije.
Osim toga, u sklopu Spa & Wellness centra radiće i anti-aging studio ). Otvaranje je predviđeno za septembar mesec ove godine.

































vaše slike:

ayurveda-indijska masaža
Banja
Banje i lečilišta
Banje Srbije
Banjski smeštaj
Fitnes i rekreacija
fitnes program
fitness
fitness centar
gipsane bermude
limfna drenaža
Podaci firme ::::.

Budimpešta, 1000
Mađarska
Tel.: 062/551-665

service description:

A Curves történet

Az első Curves klubot Gary Heavin és felesége Diane 1992-ben nyitotta az USA-ban. Ez az új, 30 perces mozgásforma kombinálta az erősítő és kardió edzést, egy hatékony és biztonságos hidraulikus ellenállás alkalmazásával. A kényelmes és a mozgást támogató edzés igen hamar népszerűvé vált a hölgyek körében. Gary felismerte a lehetőséget ebben nőknek szóló mozgásformában, az egészség megőrzésére és fenntartására, a betegségek megelőzésére, amely mindezek mellett a megfelelő mozgást és törődést biztosította az emberek számára.

Diane mozgás iránti szeretetét és marketing igazgatóként szerzett tapasztalatát adta hozzá a vállalkozáshoz. Ketten
együtt rájöttek arra, hogy világszerte nők milliónak segíthet a
Curves program. Így alakították ki a Curves franchise rendszerét, melynek első klubja 1995-ben nyitotta meg kapuit.
Podaci firme ::::.
Kireška 59
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: +381 62 152 82 90

service description:

Podaci firme ::::.
Novosadska 4
Zaječar , 19000
Srbija
Tel.: 019/442-242

service description:

Prodaja i servis bicikala, rezervnih delova, oprema za teretane
Podaci firme ::::.
Omladinskog Pokreta 7-9
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/504-184

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Sportski klub"FACTUM", je počeo sa 18. radom novembra 2003. godine, i na taj način je otvorio put razvoju sporta u Beogradu.

Klub se nalazi u Novom Beogradu, u ulici Proleterske solidarnosti 71a, preko puta Super marketa "Veropulos" i okolini Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu. Dobra lokacija kluba omogućava dobru vezu sa svim delovima grada.
U sastavu kluba nalaze se tri terena od kojih su dva sa prirodnom i jedan sa veštačkom travom uz mogućnost korišćenja terena u večernjim časovima. U zimskom periodu teren sa veštačkom travom je pokriven izuzetno kvalitetnom novom balon halom sa duplim platnom, grejanjem i difuznim svetlom reflektora..
Sa velikim uspehom organizujemo škole tenisa i fudbala za decu i kurseve za odrasle. U saradnji sa savezima oranizujemo turnire za decu u svim kategorijama, rekreativne turnire kao i vrlo zanimljive i atraktivne klupske turnire.Takodje postoji veoma dobra saradnja sa ostalim klubovima u Beogradu, čiji je rezultat lepo druženje i zabava za vreme ekipnih medjuklubskih turnira.
Podaci firme ::::.
Zrenjaninski Put 137
Borča, 11211
Srbija
Tel.: 011/3321-174

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Banja Ljig

Živopisna okolina, blizina istorijskih spomenika, gostoljubivi domaćini okolnih sela, turističke manifestacije: Kosidba na Rajcu, Rajačka lisica, memorijal - Čika Duško Jovanović, književne i muzičke večeri učiniće boravak u Banji Ljig nezaboravnim.
MI SMO BLIZU, VI NISTE DALEKO.

Banjsko turistički centar

Kompletne ugostiteljsko-turističke usluge u Ljigu pruža Centar za rekreaciju i rehabilitaciju (JP Beogradske elektrane). U svom sastavu poseduje dva hotela, jedan motel, jedan restoran sa upravnom zgradom, zemljište u površini od 5 hektara, autobusku stanicu, sentar za rehabilitaciju, izvor termalne - mineralne vode, kao i pet trgovinskih radnji u sklopu objekta.

Hotel "Ljig" čini restoran sa 280 mesta, kuhinja od 600 obroka, 100 ležaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. U krugu hotela nalaze se olimpijski bazen, fudbalsko igralište, centar za rehabilitaciju sa termalnom - mineralnom vodom vodom temperature 32 °C i koja je visoko lekovitog dejstva i po bogatstvu mineralnog sastava spada u sam vrh voda na teritoriji SRJ, staze za trčanje. Centar za rehabilitaciju poseduje salu za kinezi terapije, aparate za fizikalnu medicinu, kade za podvodnu masažu, lekare specijaliste, medicinske sestre i fizioterapeute. Pored hotela "Ljig" se nalazi kamp naselje sa prostorom od 50 kamp - jedinica i benzinska pumpa. Hotel ima dogovor sa Osnovnom školom u Ljigu koja poseduje sportsku salu sa parnim grejanjem, tribinama i koja služi za rukomet, odbojku, košarku i pogodna je kako za navedene sportove tako i za pripreme boksera, rvača i ostalih sportova na strunjačama. Sportska hala se nalazi na 700 m od hotela.



Motel "Ljig" čini restoran sa 120 mesta, kuhinja od 400 obroka, autobuska stanica na koju dnevno staje 280 autobusa koji idu Ibarskom magistralom.

Kafana "Rajac" sa 120 mesta, upravnom zgradom i magacinskim prostorom za sve objekte preduzeća.

vaše slike:

 Ribolov
Banje i lečilišta
Fitnes i rekreacija
fitnes program
fitness
fitness centar
Podaci firme ::::.
Dragiše Mišovića 23
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/525-239

service description:

LIČNA KARTA FITNES KLUBA "BRAVO"

Fitnes klub BRAVO osnovan je 10.12.2002. godine sa sedištem u Subotici. Ukupna površina za vežbanje zauzima 400 m2 i to: 180 m2 zauzima prostor za vežbanje i 120 m2 zauzima prostor za grupno vežbanje. Sve prostorije kluba su klimatizovane, imamo prostorne svlačionice sa tuš kabinama i ormarićima za odlaganje garderobe.

Klub je potpuno renoviran u proleće 2009. godine i sa sigurnošću možemo reći da je postao jedan od najatraktivnijih klubova u okruženju. Detaljniji izgled našeg kluba možete pogledati u fotogaleriji.

Što se tiče opreme odlučili smo se za linije renomiranih brendova kao što su američki Precor i nemački Gym 80.

U svakom trenutku možete nas kontaktirati putem sledećih podataka:
Naziv kluba: FITNES KLUB "BRAVO"
Adresa: Dragiše Mišovića 23
Grad: 24000 Subotica
Telefon: 024/525-239
E-mail: fitnessclubbravo@yahoo.com
Web-site: www.fitnessclubbravo.org.rs

vaše slike:

art fitness
fitnes centar Subotica
Fitnes i rekreacija
Fitnes i rekreacija Subotica
fitnes klub Subotica
fitnes program
fitnes Subotica
fitness

Facebook