Podaci firme ::::.

service description:

O NAMA

,,USTANIČKA LUX“ dom za smeštaj i negu starih lica .


Svi zaposleni imaju višegodišnje iskustvo.

Naš cilj je da svi korisnici naših usluga vreme provedu što kvalitetnije .


Lekar Spasić Jasmina specijalista urgentne medicine sa 25 godina radnog iskustva.
Glavni medicinski tehničar Stekić Zoran, 25 godina radnog iskustva.
Socijalni radnik Valentina Stolić, dugogodišnji rad sa osobama sa hendikepom, rad sa dementnim korisnicima socijalne zaštite, psihosocijalni rad sa korisnicima…
Strukovni fizioterapeut Tamara Ivković, dugogodišnje radno iskustvo.
Odgovorni medicinski tehničari Milovanović Zoran, 38 godina radnog iskustva.
Ivan Simić, 25 godina radnog iskustva.
Kao i svi ostali medicinski tehničari i negovatelji izabrani po posebnim kriterijumima za rad u Domu za stara lica „Ustanička LUX“.

Dom za stare Ustanička LUX
je samo jedan od naših domova za stare. Shodno tome da se bavimo dugi niz godina ovim poslom odlučili smo da korisnicima pružimo mogućnost odabira i lokacije. Ako želite da vaši roditelji ili bake i deke provedu svoje treće doba okruženi zelenilom, onda je vaš izbor Dom za stare Avala LUX. Starački dom Avala LUX se nalazi na Avali, okružen zelenilom i tišinom gde će vaši bližnji uživati. Ukoliko ipak želite da budu smešteni u Beogradu vama bliže, kako bi s posla mogli da svratite do njih da ih posetite, onda možete odabrati Dom za stare Ustanička LUX ili Starački dom Zvezdara LUX. Posetite nas, ili pogledajte slike smeštaja naših ustanova i odaberite gde vam najviše odgovara.

Dom za stare Ustanička LUX

Ustanička 242v
Beograd, Srbija

Telefon: +381 (0)61 237 2 237

www.UstanickaLUX.rs

domavalalux@gmail.com

vaše slike:

24h nega 
Agencija za čišćenje
čiščenje
čišćenje dvorišta
čišćenje fasada
čišćenje kancelarija
čišćenje liftova
Čišćenje nameštaja
čišćenje objekata
čišćenje podruma
Milentija Popovića 32/a
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 060/32-64-666
Fax: 069/32-64-666

service description:

O NAMA

Mobilna sestra je osnovana 2015. godine sa idejom da se klijentima omogući pristupačna, brza, kvalitetna zdravstvena nega i medicinska pomoć. Služba je organizovana kroz ambulanti i terensko-patronažni rad, koji je dostupan nonstop 00h-24h u širem krugu Beograda. Naš slogan je- Ako niste u mogućnosti da dođete kod nas, MOBILNA SESTRA dolazi kod vas.

Ambulanta je smeštena na Novom Beogradu, na atraktivnoj, lako dostupnoj i poznatoj lokaciji, u blizini Sava Centra. Opremljena je tako da klijentima obezbedi privatnost i udobnost. Prijatnom i mirnom atmosferom utiče na stvaranje osećaja sigurnosti naših klijenata, što se oseti odmah nakon prve posete. U ambulanti je moguće previjanje rana, aplikovanje parenteralne terapije i IV infuzija, uzimanje krvi za laboratorijske analize i dr. Sarađujemo sa velikim brojem partnerskih ordinacija pa je moguće i obavljanje konsultativnih pregleda sa stručnjacima iz raznih grana medicine, što nas čini jako fleksibilnim za potrebe naših klijenata.

Terensko-patronažni rad je dostupan na teritoriji celog Beograda. U zavisnosti od dogovora sa klijentima moguće je i obavljanje konsultantskih-specijalističkih pregleda u kućnim uslovima. Našom službom su obuhvaćene sve generacije pa se između ostalog bavimo negom novorođenčadi, previjanjem rana, rešavanjem pred-upalnih stanja kod dojilja kao i problemima nakon porođaja, sitingom starih i dece , medicinskom negom nepokretnih, starih i bolesnih, pružanje palijativne kućne nege, rehabilitacijom i fizikalnom terapijom u kućnim uslovima. Dodatna pogodnost je usluga pomoći u kući koja ne mora biti uslovljena medicinskom potrebom.

Usluge su prilagodođene potrebama korisnika i mogu se modelirati prema njihovim zahtevima.

U pripremi je poseban program nege starih osoba, formiranje savetovališta za roditelje, niz korisnih edukacija na temu zdravlja i života , kao i proširenje teritorije rada na tlu Srbije.

AMBULANTA ZA ZDRAVSTVENU NEGU MOBILNA SESTRA

Adresa:
Milentija Popovića 32/A, lok. 35
11070 Novi Beograd

Telefon:
+381 60 32 64 666
+381 69 32 64 666
+381 11 71 15 269

E-mail:
ambulanta@mobilnasestra.rs
nedeljkovic.zaklina@gmail.com


Facebook