Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:Visokoobučeni kadrovi, tehnička opremljenost, i pažljiv izbor partnera kako u zemlji tako i u inostranstvu, činiće da vaše putovanje bude baš onakvo kakvim ste ga i zamislili.

Sa željom da unese i deo svoje kreativnosti u pružanju turističkih usluga na ovom tržištu, kao i da ponudu obogati nekim novim sadržajima nastala je Vaša turistička agencija SUPERNOVA Travel.Kompletnu ponudu aranžmana pogledajte na: www.supernovatravel.rs

Ponudu zimskih aranžmana pogledajte na: www.zimovanje.rs

Ponudu krstarenja pogledajte na: www.krstarenje.orgVisokoobučeni kadrovi, tehnička opremljenost, i pažljiv izbor partnera kako u zemlji tako i u inostranstvu, učiniće da vaše putovanje bude baš onakvo kakvim ste ga i zamislili.Kvalitet servisa nam je imperativ, a zadovoljstvo klijenata našom uslugom zvezda vodilja u poslovanju.Za Vas smo pripremili nezaboravnu turu Italija - Francuska - Španija, ali i mnogo prelepih destinacija kao što su Prag, Pariz, Atina, Instanbul, Dubai, Meksiko, Njujork, Kuba...Nismo izostavili ni letnje aranžmane u Crnoj Gori, Grčkoj, Turskoj...
Prema Vašim potrbama, vozilima nove generacije, možemo izvršiti usluge prevoza pojedinaca, malih ili većih grupa, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Paleta vozila omogućava Vam izbor prema veličini vozila, broju sedišta (od 4 do 83 sedišta), ili željenom tipu ne utičući na kvalitet pružene usluge.Pored usluga klasičnog najma, nudimo i mnogo dodatnih usluga:

• Prevoz do Kopaonika...
• Asistencija kod prihvata putnika na Aerodromu "Nikola Tesla"
• Usluge pratnje
• Ketering
• Vodički servis
• LOGISTIKA transporta


Mlada po stažu, zrela po iskustvu tima koji je čini, postaće i ostaće Vaša agencija. Profesionalna, iskusna, precizna i fleksibilna, diskretna i ozbiljna...Onakva kakvu zaslužujete!

vaše slike:

aerodromski transfer
aktivno letovanje na brodu
avionske karte u svim pravcima sveta
Banje Srbije
Banjski smeštaj
banjski turizam
costa cruises
Crna Gora
destinacije u inostranstvu
Edukativni i avanturistički programi
edukativni turizam
Egipat
Eko safari
eko turizam
Ekskurzije
ekskurzije van zemlje
eskluzivni apartmani
eskurzije van zemlje
etno apartmani
Fruška Gora
Hajduk Veljkova 11
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Turistička agencija "ATIĆ TOURS" d.o.o. privatno društvo osnovano je i prvi put registrovano početkom 1987. godine. Osnovna delatnost naše turističke agencije je organizovanje i izvođenje đačkih ekskurzija, rekreativne nastave i škole u prirodi za osnovne i srednje škole u zemlji i inostranstvu.

Kod realizacije ino aranžmana veoma uspešnu saradnju ostvarujemo sa poslovnim partnerima iz inostranstva, te smo u mogućnosti da našim klijentima ponudimo aranžmane u Grčkoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Italiji, Francuskoj, Turskoj, Egiptu, Tunisu, Malti, Španiji i dr.

Na šalterima naše ekspoziture u Novom Sadu, ul. Kosančić Ivana 2, u mogućnosti smo da našim klijentima ponudimo letovanje u Grčkoj i Nesebaru - Bugarska u vilama i apartmanima I kategorije, kao i individualne aranžmane za boravak u banjama i planinama u našoj zemlji i mnogim destinacijama u inostranstvu.

O kvalitetu naših usluga svedoče na hiljade naših zadovoljnih klijenata koji iz godine u godinu u organizaciji naše agencije koriste svoje godišnje odmore. Da bi smo pružili odgovarajući kvalitet usluga našim putnicima, organizujemo prevoz udobnim, visokopodnim turističkim autobusima sa DVD opremom i klimom marke Bova, Mercedes i Neoplan koji su u vlasništvu naše turističke agencije.

Prilikom osiguranja naših putnika, partner nam je osiguravajuće društvo"Delta Generali". Za Vas vršimo prodaju autobuskih karata za prevoz do grčkog, bugarskog i crnogorskog primorja.

Facebook