Podaci firme ::::.
Reljkovićeva 64a
Petrovaradin, 21131
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

ELEKTROTEHNIKA, ROBOTIKA I AUTOMATIZACIJA

Usmerili smo se u područje elektro montaže i automatizacije, u transportnoj tehnici i robotici,u hemijskoj i farmaceutskoj industriji, industriji energetskih objekata i automobilskoj industriji, automatizaciji regalnih skladišta i pokretnih traka na aerodromima.

-Naša delatnost je izmedju ostalog montaža i demontaža u elektro industriji,elektroinstalacije,
(HALE,FABRIKE,ZGRADE,AERODROMI,ITD…..) u novogradnji i remontu.

vaše slike:

Elektro Inženjering Instalacije
Elektro-energetska oprema
Elektrotehnika
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzece "EXPRO" je osnovano 1993. godine u Beogradu, kao deoničko društvo u privatnom vlasništvu. Osnovna delatnost firme u početku je bio inženjering i izrada softvera za industrijske i poslovne aplikacije.

Kompanija "EXPRO" od početka zvanične saradnje sa
ABB-om, 1999. godine, bazira svoj rad na prodaji sa sopstvenog lagera.

Znajući za problem zastarele i neodržavane opreme u našim fabrikama i distributivnim postrojenjima, kao i za problem nedostatka lagera rezervnih delova zbog nedostatka novca, poslovodstvo firme se opredelilo za formiranje sopstvenog lagera NN opreme za razliku od većine distributera koji rade po principu upita i porudžbine. To znači da smo u mogućnosti da odgovorimo na većinu urgentnih zahteva za isporuku zbog havarijskih zastoja mašina.

Pozovite i tražite!

Takođe, nudimo pomoć kod izbora odgovarajuće opreme bilo da se radi o specifičnim zahtevima procesa ili o izboru adekvatne zamene za staru ili opremu drugih proizvođača.

Pozovite i pitajte!

Naravno, kupcima za velike količine opreme, kao i za posebne projekte (tenderi, ...) nudimo posebne finansijske pogodnosti u vidu rabata, odloženog plaćanja i dr.

Pozovite i uverite se!
Podaci firme ::::.

service description:

ENERGIJA KOJA NE PRESTAJE

Kompanija "GRUPPO 5" osnovana je sa ciljem distribucije i razvoja elektro-energetskih sistema napajanja.

U našoj ponudi prodaje nalaze se sistemi neprekidnog (besprekidnog odnosno neprestanog) napajanja odnosno UPS uređaji, rack ormani, baterijski paketi, PDU letve, invertori, dizel agregati i druga elektro-energetska oprema.

"GRUPPO 5" je ekskluzivni distributer za "Riello UPS" uređaje za neprekidno napajanje za Srbiju.

"GRUPPO 5" je najveći distributer "Riello UPS" proizvoda u regionu, kao i jedini sertifikovani servisni centar kompanije RPS S.P.A. za "Riello UPS" uređaje.

"Riello UPS" je jedan od najkvalitetnijih i najvećih svetskih proizvođača UPS uređaja tako da UPS uređaji koje mi nudimo odlikuju se izuzetnim kvalitetom i podržani su višegodišnjim garantnim i vangarantnim rokom održavanja od strane našeg servisnog centra.

"GRUPPO 5" je zastupnik za "Raritan" proizvode na teritoriji Srbije.

"Raritan" je jedan od vodećih svetskih proizvođača rešenja za data centre, za upravljanje i distribuciju energije, upravljanje insfrastrukturom i upravljanje pristupom. "Raritan" menadžment softver, osnovne (basic PDU) i inteligentne PDU letve (metered, monitored PDU) i KVM konzole i switchevi za SOHO, SMB i enterprise segmente tržišta su svetski poznati i priznati po vrhunskom kvalitetu izrade i odličnim odnosom kvalitet/cena.

"GRUPPO 5" je takođe zastupnik za "APW Electronics" brend na teritoriji Srbije i Crne Gore.

"APW Electronics" je jedan od najkvalitetnijih brendova u oblasti proizvodnje ormana, kabineta i konzola za smeštaj elektronske i ICT opreme. APW opremu odlikuje izuzetno visok kvalitet proizvoda, široka paleta proizvoda kao i veliki broj opcionih komponenti i dodataka.

Definicija: UPS uređaj je sistem dizajniran da pruži besprekidno i kvalitetno napajanje potrošačima bez obzira na promene u ulaznom naponu čime se postiže veći kvalitet rada potrošača i produženje njihovog životnog veka.
Podaci firme ::::.

service description:

ELEKTRO KOIL doo je privredno društvo koje je osnovano 2001. godine u Beogradu.

Od 2001. godine pa sve do danas ELEKTRO KOIL je ovlašćeni zastupnik nemačkog koncerna Phoenix Contact GmbH&Co čiji proizvodni program obuhvata od opreme za spojnu tehniku do automatizacije i sistemskih rešenja.

2003. proširuje svoju ponudu i postaje zastupnik takođe nemačke firme SIBA koja se bavi proizvodnjom svih vrsta topljivih osigurača i podnožja.

2005. obogaćuje ponudu sa proizvodnim programom austrijske firme Benedikt & Jager koja proizvodi sklopnu elektroopremu za industrijsku upotrebu.

2009. zastupnik finske firme FIBOX koja proizvodi široku paletu plastičnih i aluminijumskih kutija.

ELEKTRO KOIL u potpunosti uspeva kako da proširi svoj prodajni asortiman, tako i da stvori tim stručnih ljudi koji konstantno teže da uspostave bliske i interaktivne odnose između distributera i direktnih klijenata, i ne samo da postane jedan od mnogih snabdevača već i omiljeni partner za idejna rešenja.

:: PHOENIX CONTACT
:: SIBA
:: BENEDIKT & JAGER
:: FIBOX
:: WEIGEL

Facebook