Podaci firme ::::.
Ugrinovačka 118
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 2105 935
Fax: 011 2105 935

service description:

LABORATORIJSKA OPREMA I POTROŠNI MATERIJAL, MIKROBIOLOŠKE KULTURE ZA FERMENTACIJU MLEKA, KONTROLA KVALITETA (HACCP), BRZA DETEKCIJA ANTIBIOTIKA U MLEKU I MLEČNIM PROIZVODIMA

Golden Lab & Engineering je osnovan 2005 godine. Osnovna delatnost firme je zastupanje i prodaja laboratorijske opreme i brzih dijagnostičkih testova vodećih svetskih kompanija.

Zajednički nastup i podrška naših principala kao i otvoren pristup i potpuna posvećenost korisnicima rezultirali su stalnim inovacijama u našoj delatnosti.

Prodaju u Golden Lab & Engineering organizuje tim koji je spreman da odgovori vašim najrazličitijim zahtevima, od koncepta razvoja projekta, unapredjenja postojeće tehnologije do uvođenja savremenih metoda. Zadatak naših inženjera je da instaliranu opremu održavaju u najboljem radnom stanju.

Mi u Golden Lab & Engineering verujemo da bi naše iskustvo u oblasti kojom se bavimo moglo značajno da Vam pomogne u odabiru pravog rešenja.

U našem prodajnom programu možete pronaći:

laboratorijsku opremu
brzu mikrobiologiju
instrumente za analizu vode
kontrolu temperature
brze dijagnostičke testove
laboratorijsku opremu za mlekarsku industriju

i mnogu drugu opremu kojom želimo da obuhvatimo oblasti rada kao što su industrija i naučne ustanove.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.

service description:

PROIZVODNI PROGRAM:
- začini
- praškasti proizvodi i aditivi
- koncentrati voća i povrća
- sušeno voće
- sušeno povrće
- zrnasta roba
- herba i voćni čajevi
- staklena ambalaža (staklene tegle i flaše)
- metalni poklopac za tegle
- filter papir Ahistrom
- proizvodni program Molda AG

Sušeno voće i povrće
Sušeno voće, sušenje voća, suvo voće
Sušeno povrće, sušenje povrća, suvo povrće


Suvo grožđe
Kajsija
Jabuka
Smokva
Kandirana brusnica
Kokosovo brašno
Sušena mrkva
Sušeni pašternak
Sušeni crni luk
Sušeni praziluk
Sušeni celer koren i list
Sušeni peršun list
Sušeni lovor
Pradajz prah
Beli luk
Oregano
Bosiljak drobljeni
Sušeni spanać
Sušena cvekla u prahu
Sušena mirođija
Paprika kocka
Majoran
Ruzmarin
Podaci firme ::::.
Aranj Janoša bb.
Male Pijace, 24416
Srbija
Tel.: 024/882-168
Fax: 024/882-168

service description:

SZR MINI MLEKARA, Male Pijace

Delatnost:

- Otkup i prerada mleka

- Proizvodnja kvalitetnog polutvrdog i punomasnog sira i pavlake

Nalazimo se na putu od Subotice ka Horgošu - Male Pijace* mlekare, trapist sir, punomasni sir, pavlaka, mleko, Subotica, Kanjiza, Horgos, proizvodnja mleka

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/8531-644, 
Podaci firme ::::.
Tolminska 10
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/567-640
Fax: 024/566-395

service description:

MLEKO
MLEKO, MLEČNI PROIZVODI
JOGURTI
KISELO MLEČNI PROIZVODI
SIRNI I MLEČNI NAMAZI
MASLAC
SVEŽI I MEKI SIREVI
PROIZVODI U PRAHUPodaci firme ::::.

G. Milanovac, 32300
Srbija
Tel.: 032/736-438

service description:

Novopodignuta mlekara Bodri se nalazi u srcu Šumadije, bliže rečeno u čuvenom istorijskom mestu Takovo, gde su prerada mleka, pravljenje jogurta i voćarstvo tradicionalno vezani za život ljudi. Mi se bavimo proizvodnjom različitih vrsta jogurta, a potrošačima nudimo garantovano vrhunski kvalitet i jedinsven ukus.

Tradicija i tehnika
Znanje i iskustvo, vrhuhunski kvalitet mleka i voća takovskog kraja, uz korišćenje najsavremenije nemačke opreme i najviših higijenskih standarda, istovremeno ne zanemarujući tradiciju, omogućava proizvodnju ovih jedinstvenih proizvoda.

Naša poslovna misija je: omogućiti potrošačima da uživaju u zdravom i potpuno prirodnom jogurtu, bez dodatka arome, uz svo bogatstvo i raskoš ukusa mleka i voća ovog kraja. Ovakvu proizvodnju prate i podržavaju i svi naši zaposleni.

Specijalitet Starih Grka
Jogurt na grčki način je posebno kremast mlečni proizvod koji se može koristiti samostalno, kao mlečni namaz, ali i za pripremu dezerta, salata i kao dodatak slanim jelima. Recept starih Grka: jogurt na grčki način pomešati sa medom i orasima.
Sastojci: pasterizovano i homogenizovano mleko sa 9,5% mlečne masti, pavlaka, jogurtne kulture
Pakovanje: čaša od 150 grama

vaše slike:

jogurt
mleko
Mleko mlečni proizvodi
voćni jogurt
Podaci firme ::::.

Kukujevci, 22224
Srbija
Tel.: 022/742-860

service description:

Podaci firme ::::.
Koje Milenkovića bb
Markovac, 11325
Srbija
Tel.: 026/861-130

service description:

SZTR Mlekara „ Markovac “ je počela sa radom 01.02.2002.godine na čelu sa vlasnikom Miroslavom Popovićem. Nakon 5. godina rada mlekara u svom asortimanu ima 15 vrsta proizvoda od kojih su na tržištu najprepoznatljiviji markovački jogurt i karkovački kačkavalj. Mlekara trenutno radno angažuje 23 zaposlena radnika od čega 3 sa visokom školskom spremom, 10 radnika sa srednjom školskom spremom i 10 nekvalifikovanih radnika koji su uključeni u kompletan postupak proizvodnje, pakovanja i distribucije proizvoda .U svom voznom parku mlekara raspolaže sa 7 vozila za razvoz robe i dovoz sirovina sa terena.
Mlekara se bavi proizvodnjom i distribucijom mlečnih proizvoda, gde preko sopstvene distributivne mreže pokriva čitavu centralnu Srbiju. Ono što karaktereiše proizvode mlekare je orginalnost tehnološkog postupka proizvodnje, odnosno svi proizvodi su proizvedeni od svežeg mleka labaratorijski ispitanog kvaliteta. Analize uzoraka gotovih proizvoda ispitanih od strane Veterinarskog specijalističkog instituta Požarevac iz Požarevca ukazuju na visoki kvalitet proizvoda i njegovu stalnu ispravnost.
Ova porodična mlekara se može okarakterisati kao stabilna trgovinska zanatska radnja koja teži da sigurnim koracima ide napred u ostvarivanju svojih dugoročnih ciljeva od kojih je pre svega proširenje proizvodnog kapaciteta , uvođenje HACCP standarda i još mnogo toga.


Podaci firme ::::.
Prvomajska 81
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/2198-241

service description:

Podaci firme ::::.
Šturova 64
Silbaš, 21433
Srbija
Tel.: 021/764-083
Fax: 021/764-580

service description:

Mala Mlekara Silbaš je osnovana 1992 godine vizijom osnivača da se spojem tradicije i savremene tehnologije postave temelji nove proizvodnje i krene napred u proizvodnji i preradi mleka.

Karika koja najčešće nedostaje u lancu poljoprivredne proizvodnje na našim prostorima je prerada osnovnih poljoprivrednih proizvoda u finalni, spreman za plasman krajnjem kupcu. Približiti potrošača i proizvodjača na efikasan način i što više skratiti put i vreme od svežeg mleka do gotovog proizvoda na trpezama širom Vojvodine, to je cilj i motiv na kome se neprekidno i sa uspehom radi.
U burnim uslovima poslovanja 90-tih godina na ovim prostorima, mlekara je imala značajnu ulogu kao činilac sigurnosti svojim proizvodjačima kojima je obezbedjivala stabilan plasman mleka uz redovne isplate. Tako to funkcioniše i danas.
Osim svoje osnovne delatnosti mnogo pažnje se posvećuje i edukaciji i obrazovanju proizvodjača, kao i podršci svakoj vrsti inicijative prilikom obnavljanja stočnog fonda i povećanju proizvodnje mleka.

Osvajanje novih proizvoda i tržišta i povećanje proizvodnih i preradjivačkih kapaciteta je smer u kome se kreću razvojni planovi mlekare. Veliki broj proizvodjača iz Silbaša, ali i okolnih mesta, koji svoje poverenje već godinama poklanjaju mlekari, kao i širok krug proverenih i zadovoljnih kupaca, to je uspeh koji obećava perspektivu i razvoj i uliva nadu da se dugogodišnja tradicija, volja i upornost ipak isplate i da poljoprivreda i preradjivačka industrija koja je prati može biti uspešna i u ovim okolnostima.
Podaci firme ::::.
Torđanski put bb.
Bašaid, 23316
Srbija
Tel.: 0230/68-007
Fax: 0230/68-153

service description:

PROIZVODNJA MLEKA I RATARSKIH KULTURA
Podaci firme ::::.
1. MAJA 2
Ub, 14210
Srbija
Tel.: 014/414-810
Fax: 014/416-475

service description:

STOCAR L.S.B.

PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU DOO TRNJACI-UB

14210 UB

1. MAJA 2

Telefon: (014) 414-810
Telefaks: (014) 414-810
Telefon: (014) 414-562
Telefaks: (014) 414-562

PIB: 101348198
Maticni broj: 06989268

Delatnost:
UZGOJ GOVEDA I PROIZVODNJA MLEKA

Facebook