Podaci firme ::::.
Lajoša Joa 5.
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/ 530 900
Fax: 024/556 922
Mapa

service description:

SALON ZA ŠIŠANJE I NEGU PASA

Psima, kao i ljudima, neophodna je pravilna i svakodnevna higijena koja može sprečiti mnoge zdravstvene probleme. Osnovna higijena pasa podrazumeva kvalitetnu i izbalansiranu ishranu, potom povremeno kupanje pasa, redovno raščešljavanje i češljanje, čišćenje predela oko očiju, ušiju, skraćivanje noktiju i redovno održavanje zuba.

Sve usluge ovog tipa, ponuđene su u pet šopu "Pet Svet 024", koji nudi širok asortiman prvoklasne hrane za Vašeg ljubimca. Neki segmenti higijene pasa, poput skraćivanja noktiju, zahtevaju rad stručnog osoblja za to, pa je tako, od prošle nedelje, u Pet Svet-u 024, koji se nalazi preko puta Poliklinike Sente, otvoren salon za pse u kojem je Vašem ljubimcu omogućeno kupanje, feniranje, čišćenje ušiju, skraćivanje noktiju.

Postoje razne zablude vezane za adekvatno kupanje pasa.Tako na primer, mnogi koriste bebi šampon što je greška, kažu veterinari. Sa druge strane ima onih koji na svog ljubimca stavljaju svoj parfem što isto ne bi smeli.
Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Lajoša Joa 5.
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/530 900
Fax: 024/556 922
Mapa

service description:

Sve što je potrebno za vaše ljubimce, od hrane, igračaka, kreveta, a uskoro će biti otvoren i manikir, pedikir i hotel za kuce i mace.

Pet Svet 024 raspolaže sa skoro 100 kvadratnih metara prodajnog prostora i nalazi se u ulici Jo Lajoša br. 5 preko puta poliklinike Sente.

Vlasnici kućnih ljubimaca mogu u prodavnici da pronađu proizvode za sve kućne ljubimce od svih najvećih proizvođača hrane i opreme od kojih je posebno interesantna italijanska Farmina koja se u poslednjih nekoliko godina značajnim kvalitetom proizvoda i povoljnim cenama pozicionirala na tržištu uz najveće svetske proizvođače hrane, naravno, tu su i Royal Canin, Purina-Nestle, Friskies, Hils, Festi, Gimpet, RafineCross, Pedigre, Versele-Laga, Padovan, Animonda, Whiskas i mnogi drugi.

Pet Svet 024 nudi i veliki izbor opreme za kućne ljubimce od ležaljki preko povodaca, ogrlica, četaka, kaveza, kućica i mnogih drugih proizvoda poznatih svetskih proizvođača od kojih bi izdvojili Cani Amici i Trixie.

Ispred same prodavnice nalazi se i veliki besplatan parking a radno vreme je od 09 do 20 sati, nedeljom od 08 do 12 sati.

Dođite, očekujemo Vas sa vašim kućnim ljubimcima!
Podaci firme ::::.

service description:

Naša ambulanta nudi sledeće usluge:

- klinički pregled
- program vakcinacije pasa
- program vakcinacije mačaka
- krvne i parazitološke pretrage
- hirurške intervencije
- porodiljski zahvati
- stomatološki zahvati
- pregledi i lečenje ptica i egzotičnih životinja
- stručni saveti
- laboratorijska ispitivanja
- EKG
- ultrazvuk
- homeopatija

Veterinarska ambulanta za male životinje "Bilja & Olja" otvorena je 06.02.2006. sa željom da stečeno znanje i iskustvo primenimo na način za koji smatramo da je najbolji. Verujemo da svaki naš pacijent zaslužuje prijatan ambijent i lepu reč ali pre svega punu pažnju, stručnost i maksimalano zalaganje veterinara. Takođe, mislimo da Vlasnici imaju puno pravo da budu obavešteni o dijagnozi i toku terapije koja se sprovodi nad njihovim ljubimcima.

Naša ambulanta je opremljena savremenim uređajima tako da možemo da garantujemo brzu, tačnu i efikasnu dijagnozu koja nam potom omogućava brzu i uspešnu intervenciju ukoliko je Vaš ljubimac u opasnosti. U našoj ambulanti posebnu pažnju posvećujemo preventivnim merama jer verujemo da je to najsigurniji i najbolji način za dug i zdrav život Vaših ljubimaca.

Facebook