Podaci firme ::::.

Loznica , 15300
Srbija
Tel.: 015/874-246
Fax: 015/874-239

service description:

Promet i proizvodnja farmacetskih proizvoda.

TG-Farm je privatna fabrika koja je osnovana 21.11.1997. godine. Posluje u oblasti razvoja, proizvodnje, prodaje i distribucije: lekova, dijetetskih suplemenata i kozmetike.

Od svog osnivanja, fabrika se postepeno širila i razvijala, a tehnologija usavršavala. Prvi početci proizvodnje su obeležili kozmetički preparati kolekcije GoTi i nadaleko poznata kolekcija za sunčanje SUN Milk. Proizvodni program se tokom godina menjao i širio, a proizvodne mogućnosti povećavale i usavršavale, tako da danas TG-Farm ima dozvolu za proizvodnju lekova po najvišim standardima zdravstvene zaštite i ispravnosti. Zahvaljujući postojećim uslovima i stručnosti zaposlenih, nastala je široka paleta preparata na bazi najkvalitetnijih biljnih ekstrakata kao i linija kozmetičkih sredstava.

Proizvodni pogon, kao i direkcija u Loznici smešteni su u industrijskoj zoni na Obilaznom putu kod graničnog prelaza sa Republikom Srpskom. Sa svojim predstavništvom u Beogradu i stručnim saradnicima u Novom Sadu, Beogradu, Loznici i Nišu, TG-Farm je stvorio široku prodajno - distributivnu mrežu i ostvario saradnju sa veledrogerijama i veleprodajama zdrave hrane na celoj teritoriji Srbije. U proteklom periodu uspeli smo da plasiramo naše proizvode na tržište Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije i Ukrajine.

Naša misija je u očuvanju i službi zdravlja, tako da svaki dan radimo na tome da Vam iz prirode što bliže budu blago i moć lekovitog bilja. Tako da s pravom možemo reći:
"Prirodnim putem do zdravlja" i "BUDITE UVEK ZDRAVI"!
Podaci firme ::::.
Stevana Peci Popovića 21
Veternik, 21203
Srbija
Tel.: 021/820-245
Fax: 021/820-555

Tržišna marka:

  • Aaefx
  • Bsn
  • Controlled labs
  • Nutrex
  • Primaforce
  • Scitec nutrition

service description:

O firmi PANSPORT




Pansport je jedan od vodećih ovlašćenih uvoznika i distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na ovdašnjem tržištu. Saradnja Pansport-a sa renomiranim svetskim proizvođačima kao što su Dymatize, AAEFX, Scitec Nutrition, zatim, Universal Nutrition, Natrol, Controlled Labs, potom, SNI, Primaforce, Scivation, Labrada, Isostar i dr., omogućava potrošačima sa ovih prostora da dodju do neophodnih dodataka ishrani.

Pre svega tu mislimo na vitamine, minerale, biljne ekstrakte, proteine, kreatin, NO reaktore, aminokiseline,zatim, preparate koji se koriste za lakše i brže dobijanje mišićne mase i definicije, sagorevače masti, preparate za oporavak, prohormonske preparate, sportsku opremu i još mnogo toga. Kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda iz Pansport-ovog asortimana svojim sertifikatima potvrđuju laboratorije VMA iz Beograda. Sudeći po dugogodišnjem iskustvu Pansport-a, najtraženiji suplementi su:

Proteini Aminokiseline

Kreatin Vitamini i minerali

Sagorevači masti

Pansport kompaniju čini mlad i ambiciozan tim veoma stručnih ljudi iz oblasti fitnesa, nutricionizma, medicine, kao i sporta i suplementacije. Kako bi održali korak s trendovima, pored sajta ,www.pansport.rs stručni saradnici daju sve potrebne informacije na Pansport-ovom forumu (pansport.rs/forum), kao i na društvenoj mreži Facebook.Svi oni koji to žele, mogu postati fanovi Facebook grupe Pansport , aktivno učestvovati u diskusijama, dobiti odgovore na sva pitanja i informisati se o akcijama i super ponudama.

Kompanija Pansport započela je sa radom u avgustu 2001. godine. Za 10 godina uspešnog poslovanja otvoreno je 22 maloprodajna objekta u svim većim gradovim Srbije i u Podgorici. U Beogradu Pansport je otvorio 5 prodavnica, u Novom Sadu 3, u Nišu 2, a u ostalim gradovima gde smo prisutni, po jednu. U malim gradovima i selima Pansport snabdeva potrošače preko mreža apoteka, teretana, fitnes centara i direktnih distributera kojih ima preko dvesto.


Podaci firme ::::.

service description:

Osteoporoza je bolest koja se često javlja u drugoj polovini života. Iako se uglavnom javlja kod žena nakon menopauze, javlja se i kod muškaraca. Razlikujemo dva oblika osteoporoze: postmenopauzalna osteoporoza i staračka osteoporoza.Hormonalne promene koje se javljaju za vreme menopauze, ali i u starosti prouzrokuju kod žena povećanu potrebu za određenim ćelijskim hranjivim materijama. Dovoljan unos mikronutrijenata je važan za zdravu funkciju ćelije. Ako u telo nisu unesene dovoljne količine ćelijskih hranjivih materija, ono uzima svoj danak od kostiju.Vlakna kolagena čine osnovnu strukturu vezivnog tkiva , uključujući hrskavicu i kosti. Svoju čvrstoću kosti dobijaju taloženjem minerala i elemenata u tragovima između struktura vezivnog tkiva. Preporučuje se uzimanje kombinacije ćelijskih hranjivih materija koja pospešuje izgradnju i održavanje stabilnosti kostiju. Sinergijska kombinacija ćelijskih hranjivih materija koja pospešuje metabolizam kosti sadrži vitamin C, vitamin D, folnu kiselinu i minerale poput kalcijuma i magnezijuma. Preporučuje se uzimanje kombinacije koja pospešuje izgradnju i stabilnost vezivnog tkiva u kojem se talože minerali i elementi u tragovima, te povećava stabilnost skeleta.

Podaci firme ::::.
Beogradski put bb
Vršac , 26300
Srbija
Tel.: 013 803 448
Fax: 013 803 385

service description:

O nama
Osnovna delatnost MULTIVITE doo je promet visokokvalitetnih mineralno-vitaminskih proizvoda u šumećoj i granulastoj formi.

Proizvodi MULTIVITE doo na domaćem tržištu imaju lidersku poziciju a zastupljeni su i na tržištima zemalja Zapadnog Balkana (Crna Gora, BIH, Hrvatska, Slovenija) kao i na tržištu Rusije i ZND.

MULTIVITA proizvodi idealni su kao dodatak u svakodnevnoj ishrani jer obezbedjuju dnevne potrebe organizma za vitaminima i mineralima, a koje je u redovnoj ishrani vrlo teško zadovoljiti.

Preduzeće MULTIVITA doo, osnovano je 05.06.2003. godine. Od 2007. godine Multivita doo postaje deo Atlantic Grupe.

MULTIVITA proizvodi u potpunosti su podređeni zdravlju i vitalnosti čoveka.

Kontakt
Multivita doo 26300 Vršac, Beogradski put bb, Srbija
Tel: prodaja: +381 13 803 448
Tel: marketing: +381 13 803 664
Fax: fax. +381 13 803 385
E-mail: info@multivita.co.rs

vaše slike:

šumeće tablete
Podaci firme ::::.

service description:

Ostali podaci:

  • gdja.Varga Pojak Aniko

Facebook