Podaci firme ::::.
Katanićeva 2
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 245 90 90

service description:


O nama



Prodavnica Maslina osnovana je marta 2000. godine. Nalazi se u Beogradu u Katanićevoj ulici broj 2 na Vračaru u blizini Hrama Svetog Save. Vlasnik Masline je Marija Macura nutricionista dijetetičar. Veliki izbor zdravije hrane i proizvoda izabrani su tako da ih mogu upotrebljavati zdravi ljudi, ali isto tako je velika ponuda i za ljude sa posebnim dijetalnim zahtevima. Kvalitetna i raznovrsna ishrana je jedan od imperativa zdravog života, stoga svojom ponudom proizvoda nastojimo da Vam pomognemo u pravom izboru.

Kada se na tržištu kod nas pojavila prva sertifikovana prirodna kozmetika Dr. Hauschka kao pionir i nagoveštaj novog trenda i iskorak u prirodnu negu kože, normalan sled događaja je bio da tu kozmetiku uvrstimo u asortiman proizvoda koje nudimo svojim potrošačima. Posle Dr. Hauschke stižu nam i druge robne marke prirodne kozmetike koje ne sadrže veštačke boje, mirise i konzervanse, mineralna ulja, silikone parafine ni druge petrolate, kojih je na žalost prepuna konvencionalna kozmetika. To je bio povod da leta 2006. godine osnujemo i posebnu prodavnicu koja će našim potrošačima sve to ponuditi na jednom mestu,a nalazi se na istoj adresi tik uz prodavnicu zdrave hrane.

Danas prodavnica biljne i sertifikovane prirodne kozmetike Maslina u svojoj ponudi ima gotovo sve od prirodne kozmetike što se može naći na našem tržištu kako za negu lica, tela, kose, dentalnu negu, dekorativnu kozmetiku, liniju proizvoda za zaštitu od sunca, i to za sve uzraste, bebe, decu, za problematičnu mladalačku kožu, osetljivu kožu, zrelu kožu.... U svom asortimanu pored Dr. Hauschke, imamo i nemačku sertifikovanu prirodnu kozmetiku Logonu, Sante , Aqua Bio, tu je francuska kozmetika Fermes de Marie i njena posebna organic linija Pure Altitude, John Masters Organics, BioKap farbe za kosu, Guam, Lerbolario, Ajurvedski preparati, Aromatika, Bergland i Oshadi sa velikim izborom etarskih i baznih ulja. Kod nas možete pronaći i preparate za negu od domaćih proizvođača koji su se upustili u vode prirodne kozmetike sa svojim ručno rađenim sapunima, šamponima kupkama i kremama.

U našoj prodavnici u ugodnom ambijentu, stručni saradnici održavaju prezentacije, preglede kože i povremene kozmetičke tretmane kako bi se potrošači što bolje upoznali sa prirodnim proizvodima koje imamo u ponudi i uz stručan savet najbolje izabrali ono što odgovara njihovoj koži, a držeći se principa prirodne kozmetike koja ne stvara ovisnost kože, podstiče samokorektivne funkcije kože, revitalizuje i uravnotežuje duh i telo.

Nastojimo da budemo baš kao i maslina koja raste otporna i nezahtevna, snažna a plemenita, istrajna i jedinstvena.

Ako birate prirodne i kvalitetne proizvode onda je

Maslina pravi izbor za Vas. Dođite i posetite nas.


ontakt


MASLINA PRODAVNICA I
Prodavnica zdrave hrane
Adresa: Katanićeva 2
11000, Beograd
E-mail: prodaja@maslina.rs
Telefon: +381 (0) 11 245 9090
Radno vreme: Pon-pet: 08.00-21.00 h
Sub: 08.00-17.00 h
Ned: 08.00-15.00 h

MASLINA PRODAVNICA II
Prodavnica prirodne kozmetike
Adresa: Katanićeva 2
11000, Beograd
E-mail: prodaja@maslina.rs
Telefon: +381 (0) 11 245 9090
+381 (0) 63 106 6542
Radno vreme: Pon-pet: 08.00-21.00 h
Sub: 08.00-17.00 h

Podaci firme ::::.

service description:

HAIR RESOURCE-EFFECT

Naš ceo postupak, naša celokupna delatnost,
naš kompletni trud, naša pažljiva predanost, sva naša intuicija, dovela nas je do jednog gledišta, jedne ideje:

Da Vama pruži negu koja nežno stimuliše, neguje i štiti, bezuslovno snabdeva, prepoznatljivo osvežava, i Vašu kosu i kožu, izvornim HAIR RESOURCE-EFFECT, opet oživljava.

Mikroorganizmi na i u čoveku

Pre mnogo milijardi godina, na zemlji je nastao život.
Od tada smo zahvalni svakom ćelijskom procesu odvajanja, funkciji naše digestije, našem imunitetu i mnogim drugim procesima u našem telu,
kao i našim mikroorganizmima koji funkcionišu u simbiozi.

HAIR RESOURCE – for modern organic people
sveoubuhvatan tretman sa mikroorganizmima !!!

Kosa i mikroorganizmi

Evolucija našeg bića, razvoj naše ličnosti, individualna harizma, zaključak iz kvantne fizike, uzrok oboljenja, izvor zdravlja, sfera čula, čitav kosmos emocija, univerzum mikroorganizama, lepota sveta, čistota genijalnih ideja…. sve su to teme koje se tiču obima i značenja, koja nas HAIR RESOURCE - duboko dotiču i koje su predmet našeg istraživanja.
Takva zapažanja dovela su nas do jednog sasvim novog pogleda na svet i život.
Otkrili smo da svi mi, u stvari, preko naše kose, neposredno komuniciramo.
Prepoznali smo, da u simbiozi mikroorganizama (npr. našeg tela) preko kose, upijamo i odašiljemo brojne informacije. Poslednje što smo
primetili kod kreacije naših HAIR RESOURCE ostvarenja, koja uključuju
najraznovrsnije mikroorganizme, je da svaki pojedinačni proizvod iz
serije poseduje duboku individualnu osobenost i daleko veći učinak nego samo obnovu kože i strukture kose. Uz takve rezultate nailazimo
na svakodnevna odobrenja i potvrde od strane naših mušterija i relevantnih naučnih institucija.
Obolelost tela, srca i duha su usko povezani sa funkcijom kose.
Priroda je dokaz da se naša stalna duševna i telesna kondicija ogleda kroz kosu.
Neprekidno smo u takvoj vrsti razmene sa okolinom.
Takvo saznanje je podstrek i stimulans za naše delovanje.

BUDI TO ŠTO JESI !!!!

vaše slike:

distribucija kozmetike
distribucija kozmetike za frizere
higijena i kozmetika
Kozmetički preparati
kozmetički proizvod
kozmetički proizvodi

Facebook