Podaci firme ::::.
Bulevar Oslobođenja 5/1
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/452-202

service description:

O firmi Agrolek d.o.o.
Agrolek je privatna firma osnovana 1995. godine.
Osnovna delatnost firme je trgovina primarnim poljoprivrednim proizvodima i njihovim prerađevinama, a prvenstveno komponentama stočne hrane, među kojima se posebno ističu proizvodi od soje.
U prethodnih 11 godina smo uspešno poslovali na domaćem tržištu, uprkos svim teškoćama i ograničenjima koja su karakterisala naše tržište.
Agrolek je u stanju da Vam obezbedi sve proizvode koji su neophodni sastojci stočne hrane i u količinama koje su Vam potrebne
Podaci firme ::::.

service description:

PIK-Bečej A.D.
PIK Bečej je jedno od vodećih preduzeća u proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda u Jugoistočnoj Evropi. Preduzeće koristi oko 9.000 hektara obradivog zemljišta, od čega se 4.000 hektara navodnjava modernim i klasičnim sistemima za navodnjavanje. Od oko 9.000 hektara obradivog zemljišta Preduzeće poseduje 2.895 hektara, dok je preostali deo obradivog zemljišta u vlasništvu države. Biološka sredstva PIK Bečeja uključuju: 56 hektara raznovrsnih voćnjaka , 3.395 grla junadi, 29.748 grla svinja, 371 grla ovaca i 74 grla konja.


Osnovne delatnosti Preduzeća su
-ratarstvo,
-svinjarstvo,
-govedarstvo,
-prerada voća i povrća i
-ribnjak

PIK Bečej se značajno pozicionirao na domaćem i inostranom tržištu sa tendecijama stalnog rasta tržišnog učešća, upravo usled uspešne implementacije jasne razvojne strategije kao i kvaliteta i prepoznatljivosti svojih proizvoda. Preduzeće uglavnom izvozi konzervirano povrće u Ukrajnu. Belorusiju, Tursku, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

vaše slike:

boranija
duboko smznuto voće i povrće
kukuruz
kukuruz sećerac
Poljoprivreda
poljoprivredni proizvodi

Facebook