Podaci firme ::::.

service description:

Warner d.o.o. je osnovan 1992. godine i bavi se trgovinom auto delova i autokozmetikom. Nas cilj je sirok izbor i pristupacne cene auto delova, opreme i svega ostalog sto je potrebno za odrzavanje i popravku vozila.

- AUTODELOVI ZA DOMAĆA I STRANA VOZILA
- AUTO KOZMETIKA
- OPREMA
- GUME
- AKUMLATORE
- MOTORNO ULJE

vaše slike:

abs
akumulatori
akumulatori 12V
aluminijumske felne
amortizeri
antifriz
auspuh
auspusi
auto
auto antene
auto delovi
auto delovi za Citroen
auto delovi za Opel
auto delovi za Peugeot
auto delovi za VW-Audi
Auto delovi oprema
auto guma
auto gume
Auto kozmetika
Auto oprema
Auto presvlake
Auto stakla
autodelovi prodaja
autokozmetika
automehaničar
Automehaničari servisi
automobil
blok motora
bosch pumpe
brisači
delovi za kamione
delovi za motore
distribucija guma
Dizel boš pumpe
Podaci firme ::::.
Vršačka 16.
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Servis aluminijumskih i čeličnih felni

-Mašinska popravka
Ispravljanje felne pomoću hidraulične mašine sa setom alata

-Varenje aluminiuma
Vrši se Argonskim aparatom. Takođe, aparat CO2 koristi se za zagrevanje aluminijumskih felni ili za varenje čeličnih felni.

-Peskiranje
Peskiranje felni pomoću kvarcnig peska (ako je felna korodirala)

-Lakiranje
Priprema felne za farbanje, gitovanje, brušenje, poliranje...
Farbanje specijalnim lakovima.
Podaci firme ::::.

Pančevo , 26100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"VRELA GUMA" je on-line prodavnica auto guma za sve vrste vozila. U našoj ponudi možete naći i ulja i filtere, auto kozmetiku, alu felne, čelične felne, ratkapne, polovne gume, itd.

Osnovani smo 2009. kao vulkanizerska radnja za sve vrste vulkanizerskih usluga za putnička, teretna, poluteretna, terenska, poljoprivreda vozila, motocikle i bicikle.

Odlikuju nas povoljne cene kako robe tako i usluga uz vrhunski kvalitet izvršenih usluga, na savremenim mašinama. Imamo šleperski prilaz za teretna vozila i dvostrani prilaz za putnička vozila. Ulja i filtere za motorna vozila prodajemo uz besplatnu zamenu.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"TRION SPORT DESIGN" osnovan je 2001. godine. Od osnivanja, imali smo vrlo ambiciozan plan da našu dilersku mrežu sa alu felnama raširimo i da se na tržištu pozicioniramo u sam vrh. Naša dilerska mreža sada ima preko sto saradnika, a u ponudi se mogu naći najkvalitetnije alu felne za svaki auto, poznatih brendova, kao što su: OZ RACING, AEZ, DEZENT, DOTZ, ENZO. Brižljivo birani timovi stručnjaka u fabrikama Italije i Nemačke napravili su izgled alu felni koje će zadovoljiti svačiji ukusi i vas auto uciniti posebnim.

Druga vrsta proizvoda, koje Vam nudimo su, krovni nosači ATERA i krovni koferi HAPRO. Krovni koferi dolaze u tri linije kvaliteta i različitih veličina, a ovu ponudu prate i odgovarajući krovni nosači, kojih ima za sve vrste automobila.

Svi ovi proizvodi, kako alu felne tako i krovni koferi i krovni nosači, naravno, odmah su dostupni i pojavljuju se u širokom dijapazonu cena.

Visok kvalitet proizvoda koje nudimo, garantovan je od strane proizvodjača koje zastupamo na našem tržištu, a najveći svedoci kvaliteta su nam hiljade zadovoljnih kupaca, koji se iznova vraćaju u naše prodajne objekte i svakodnevno povećanje broja dilerskih mesta širom Srbije, kao i sama činjnica da tako dugo postojimo na našem tržištu, kao lideri u oblasti uvoza i distribucije alu felni, krovnih kofera i krovnih nosača.

TRION SPORT DESIGN – UVEK TU ZA VAS I VAŠ AUTO – POSETITE NAS!
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Servis je osnovan 01.07.1998. u Velikom Orašju. Nekadašnji naziv naše firme bio je GUMI ROKI i 2001. godine. promenjen je u ALU ROKI! ALU ROKI se i dalje nalazi na istoj lokaciji a do kraja 2006. godine planira se otvaranje servisa i u Beogradu na autoputu ka Nišu pored Citroenovog servisa. Firma se bavi popravkom, ispravljanjem, varenjem, peskiranjem i farbanjem alu felni i proizvodnjom poklopaca od Æ55mm do Æ170mm za felne i proizvodnjom prstenova (ring sistem) za sve vrste alu felni. U našem servisu vrši se montaža, demontaža, ispravljanje i balansiranje točkova dimenzije do 26”. Pored automobilskih felni ALU ROKI se bavi i ispravljanjem i sređivanjem felni i za motorcikle.

vaše slike:

aluminijumske felne
balansiranje točkova
čelične felne
felne za automobile
felne za motorcikle
ispravljanje felni mašinskim putem
ispravljanje točkova
aluminijumske felne
balansiranje točkova
čelične felne
felne za automobile
felne za motorcikle
ispravljanje felni mašinskim putem
ispravljanje točkova
aluminijumske felne
Podaci firme ::::.
Novosadski autoput
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Batajnički drum 1, Cara Dušana 215
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/316-5098
Mapa

service description:

Prodaja novih i polovnih automobilskih guma, felni.
Kompletne vulkanizerske usluge.
Ono sto mi radimo je u stvari kompletna usluga oko točkova vaseg "ljubimca na točkovima". Nudimo naravno i kompletne vulkanizerske usluge.Vršimo prodaju polovnih guma iz uvoza u svim dimenzijama i to u tri nivoa kvaliteta, tako da nudimo gume za svačiji dzep.

Takodje nudimo i nove gume renomiranih svetskih proizvodjača kao i onih manje poznatih. To sto su manje poznati ne mora da znači da zaostaju u kvalitetu u tolikoj meri jer je tehnologija napredovala i u mnogim "zaostalim" zemljama, ali uglavnom pod patronatom razvijenih kompanija. To znači da bez obzira koliko nepoznata kompanija bila, ona radi pod patronatom poznatog giganta u ovoj oblasti i samim tim mora da zadovolji odredjeni kvalitet koji je sasvim dovoljan za većinu korisnika t.j. automobila.
Zato imajte poverenje u stručnjake firme "Gume Felne Danko" i ukoliko niste sigurni u izbor gume, prepustite nama da uklopimo najbolji mogući kvalitet sa Vašim načinom vožnje i naravno

Nudimo veliki izbor aluminijumskih i čeličnih felni, kako novih tako i polovnih za sve tipove vozila. Trenutno, zbog uslova koji vladaju na tržištu nudimo veći izbor polovnih felni.

Facebook