Podaci firme ::::.

service description:

Porodica Šurlan iz sela Novi Kozarci (opština Kikinda) se već dugi niz godina bavi proizvodnjom rakija koje se spremaju po posebnoj tehnologiji, od najboljih sorti jabuka, krušaka, kajsija i šljiva. Rakije porodice Šurlan se proizvode u ograničenim količinama i čuvaju se u posebnim uslovima. Svaka litra rakije odstajala je najmanje godinu dana što joj daje najbolji ukus i miris po čemu se prepoznaje kvalitet.

Kontrolu kvaliteta vrši Tehnološki Fakultet iz Novog Sada Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, rešenjem broj 270-320-00513/2003-04, odobrilo je Šurlan Darku proizvodnju rakija od voća i upisan je u registar proizvođača alkoholnih pića

Podaci firme ::::.

Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

"DESTILERIJA ZARIĆ" je nastala na tradiciji i u prostoru nekadašnje čuvene destilerije rakije "Povlen".

Velika finansijska ulaganja, posvećenost i želja da se u savremenom dobu na najbolji način spoje vrhunska tehnologija, savremena nauka, iskustvo i stara srpska tradicija, omogućili su da postignemo da stari "Povlen" zablista kao nova "DESTILERIJA ZARIĆ", najsavremenija destilerija rakije u jugoistočnoj Evropi.

Za potrebe Destilerije, u kosjerićkom kraju je angažovano 1500 porodica koje se bave uzgojem voća i koje su za potrebe proizvodnje rakije povećale zasade, čime se direktno utiče i na povećanje standarda voćara i ekonomski razvoj celog kraja.

Najveću količinu proizvedene rakije "DESTILERIJA ZARIĆ" izvozi u Nemačku, Austriju, Sloveniju, Ameriku, Kanadu i Australiju, a deo odlazi u distribuciju hotelima, restoranima i bolje snabdevenim prodavnicama u Srbiji.
COBRENDING - Nudimo vam:

*Mogućnost pakovanja naše rakije u ambalažu brendiranu znakom vaše kompanije

*Mogućnost prigodnih pakovanja za specijalne evente ili prilike
Podaci firme ::::.

Bajina Bašta, 31250
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA RAKIJE STARA PESMA

Bajnobaštanski voćarski region smešten na brdima i obroncima planina Povlena i Tare, poseduje izuzetne prirodne pogodnosti za proizvodnju kvalitetnog voća. Umereno kontinentalna klima sa velikim razlikama dnevne i noćne temperature blagotvorno deluje na aromu voća.

Generacije su vredno radile, radovale se životu uz piće i pesmu pa tako nastade i rakija "Stara pesma" na radost i ponos sadašnjih i budućih generacija.
Podaci firme ::::.

Užice , 31000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA RAKIJE OD ŠLJIVA STARA SOKOLOVA I PELINKOVAC ZLATIBORSKI VRH


Poreklo

Stara Sokolova nastala je na viševekovnoj tradiciji porodice Bogdanović iz sela Kostojevići kod Bajine Bašte. Svoje ime je dobila po kraju iz koga potiče. Oblast Zapadne Srbije uz reku Drinu za vreme Turaka dobila je naziv Sokolska nahija po srednjovekovnom gradu Soko.


Stara Sokolova Danas

Bazirano na porodičnim tajnama destilacije i starenja rakije i u saradnji sa najuglednijim stručnjacima u ovoj oblasti Bogdanovići neguju i unapredjuju viševekovna znanja proizvodnje voćnih rakija. Treća generacija porodice Bogdanović nastavlja da razvija pića Stara Sokolova, koja su u poslednje dve decenije primila mnoga priznanja kako kod nas tako i u svetu. Kao kruna priznanja je pobeda na svestkom prvenstvu u Minesoti, SAD, 2006. godine.

Stara Sokolova se sa ponosom pije u najboljim Beogradskim i Srpskim restoranima, na porodičnim veseljima, i nosi kao poklon, i u inostranstvno. U ovom trenutnku Stara Sokolova se sa uživanjem konzumira širom sveta od Kanade i SAD-a preko zemalja zapadne Evrope i Rusije pa sve do Australije.
Podaci firme ::::.

Kovačica, 26210
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podrum Skiba je porodična firma koja se bavi ograničenom proizvodnjom prirodnih alkoholnih pića, likera i rakija.
Podrum Skiba nastavlja porodičnu tradiciju pravljena ružinih likera.
Podrum Skiba poseduje vlastite plantaže ruže Rosa Gallica koja se ekološki uzgaja u parku prirode Ponjavica u Banatskom Brestovcu.
Podrum Skiba nalazi se u Kovačici, prestonici naivne umetnosti, u Južnom Banatu, na pola puta između Beograda i Novog Sada.
Podrum Skiba je izvozno orijentisan, sa preko 90% proizvodnje za izvoz.

PROIZVODI:

-WILD ROSE- prirodno alkoholno piće od latice ruže
-ROSA GALLICA- vino sa ružom
-ORAHOVAC- prirodno alkoholno piće od mladih oraha

Podaci firme ::::.

service description:

Destilerija se nalazi u današnjem Banatskom Velikom Selu, nekada Hubertu, a na imanju koje je i pre sto godina bilo velika vinarija i destilerija. Sama zgrada, podrumi i pomoćne prostorije u kojima se ponovo dešava proizvodnja, zidana je 1924, otuda HUBERT 1924...

"DESTILERIJA HUBERT 1924", najmlađa, ali samo po svom prisustvu na tržištu. Davno se u našim kućama proizvodi dobra kapljica, a onda, kada već više nije bilo reči da se "opravdamo" što smo "sebični" odlučili smo da to više ne budemo i samo smo povećali kapacitet destilerije, zadržali tradicionalni način pripreme komine, način destilacije, potpomognuti ljubavlju i energijom koju smo sačuvali.

Sa ponosom možemo da kažemo da proizvodimo autentične vojvođanske* vrhunske voćne destilate, od kojih, verovatno mnogi, mogu biti i najbolji koje ste ikada probali.

*autentične vojvođanske rakije imaju svoju specifičnost i relativnu različitost od rakija koje se prave u drugim krajevima. Kada ovo kažemo mislimo na to da se u Vojvodini snažno insistira na jasnom, čistom i izraženom mirisu koji na najbolji način mora da predstavi voćnu sortu. Slično je i sa ukusom, koji nikako ne sme da bude "maskiran" ljutinom ili bilo kojim stranim ukusom, nespecifičnom za određeno voće. Rakije su umereno blaže (od 40-45% Alk.; 16-18 Grad stepeni) i najčešće „bele“. U Vojvodini ne postoji običaj starenja rakija u buradima.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"TOK" doo osnovano je 2006. godine sa idejom da zadovolji potrebe tržišta za visoko kvalitetnim voćnim rakijama. Ideja o osnivanju firme koja će biti lider u proizvodnji kvalitetnih voćnih rakija datira još od 90-tih godina.

Bio je potreban dug period i mukotrpan rad da bi se stekli svi neophodni uslovi za ostvarenje tog cilja. Konačno, 2006. godine osnovana je firma "TOK". Nakon godinu dana izlazi na tržište sa vrhunskom voćnom rakjiom, šljivovom prepečenicom „Zlatni tok“, čiji je kvalitet potvrđen u narednim godinama višestrukim nagrađivanjem na nacionalnim i međunarodnim manifestacijama za ocenu kvaliteta jakih alkoholnih pića.

Proizvodni pogon se nalazi na porodičnom imanju, na Goču kod Kraljeva, na 800 metara nadmorske visine. Na površini od 1,5 hektara nalazi se voćnjak pod šljivama gde je prisutno 10 različitih sorti šljiva. Mikrolokalitet i mikroklima veoma utiču na kvalitet šljive koja se tu uzgaja.

Šta mi radimo:
"TOK" proizvodi vrhunske voćne rakije od odabranih sorti šljiva isključivo iz sopstvenih zasada. Rakije se proizvode mešanjem 10 sorti šljive, pri čemu je sa 80% zastupljena Crvena ranka. Vrhunski kvalitet je posledica stalne stručne kontrole ulaznih sirovina, svih procesa u toku proizvodnje (fermentacije, destilacije, odležavanja i starenja u hrastovoj buradi). Najkvalitetniji destilati odležavaju od 5 do 20 godina.

Zašto se treba osloniti na nas:
U "TOK" proizvodnja je zasnovana na tradiciji najkvalitetnijih postupaka uz primenu najviših dostignuća u proizvodnji voćnih rakija.

Naš moto:
Pijte malo ali kvalitetno!
Podaci firme ::::.

service description:

"AS-GROUP" je preduzeće za proizvodnju jedinstvenih voćnih rakija

Zašto jedinstvenih?
Zato što se naše preduzeće nalazi na prostoru nadaleko čuvenom po zasadima neponovljive šljive požegače i ranke, zato što je centar neodoljivih, kao krv rumenih malina, zato što je naš kraj blagorodna Župa, čuvena po dunjama sa bakinih ormara, zato što se ovde miris zrelih plodova viljamovke opojno širi sa naših zasada, zato što su naši proizvodi:

- IMPERIAN Prepečenica
- IMPERIAN Viljemovka
- IMPERIAN Dunjevača
- IMPERIAN Rakija od maline

Naši proizvodi nastali su kao rezultat dugogodišnje porodične tradicije i iskrene ljubavi prema proizvodnji.

Podaci firme ::::.

Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

13. JUL-PLANTAŽE DOO PREDSTAVNIŠTVO U BEOGRADU

PREDUZEĆE ZA DISTRIBUCIJU VINA, ALKOHOLNIH PIĆA, RAKIJE
Podaci firme ::::.

service description:

Naše rakije su, prestiznom, medjunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, ocenjivane medaljama za kvalitet. Rakije od Kajsije, Dgunje, Kruske – vilijamovke su nosioci brojnih srebrnih i zlatnih medalja.

U septembru 2005 za našu rakiju vlijamovku smo dobili priznanje za kvalitet – VELIKA ZLATNA MEDALJA NOVOSADSKOG SAJMA . Kvalitet naših rakija kontrolišu: Enoliška stanica Vršac ,, Jugoinspekt ,, Novi Sad i Tehnoloski fakultet Novi Sad. Proizvodnja rakija je registovana pod brojem 43-1396/2005-19-1 MINISTARSTVO FINANSIJA REPUBLIKE SRBIJE tako da sve isporučene količine podležu plaćanju akcize. Rakiju isporučujemo u originalnom pakovanju u staklenim bocama od 0.7 litara i od 1 litatar.

Facebook