Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće "SAOP" je osnovano 1987. godine i među prvima je na regionalnom tržištu ponudilo sopstveni softver, odnosno programsku opremu.

Za razvoj poslovnih programskih rešenja i usluga za računovodstvene servise, preduzeća i javne ustanove, zapošljavamo više od 60 stručnjaka sa visokim obrazovanjem. Naša rešenja koristi više od 25.000 korisnika.

Poslovanje preduzeća "SAOP"

Naša osnovna delatnost je proizvodnja i razvoj naprednih poslovnih rešenja, koji doprinose povećanju uspešnosti naših partnera i stranaka pomoću:
-Stručne i kvalitetne podrške
-Redovnog obrazovanja i razvijanja stručnosti naših zaposlenih
-Tehničkog kvaliteta naših rešenja

Vizija preduzeća "SAOP"

Postati vodeći ponuđač poslovnih rešenja u regionu. Našu prepoznatljivost ćemo graditi na najstručnijoj, redovnoj i brzoj podršci našim strankama u regionu. Nadprosečna podrška po istraživanju TNS.

"SAOP" je inovativno preduzeće, koje postavlja trendove i stvaranjem pozitivnog radnog okruženja obezbeđuje stručni i lični razvoj svojih zaposlenih:

-Stvaramo pozitivno radno okruženje, koje podstiče saradnju
-Podstičemo napredovanje na svim nivoima poslovanja
-Želimo da budemo prepoznatljivi po odzivu, stručnosti i prijatnosti pri podršci našim strankama
-Radujemo se poslovnim uspesima naših stranaka
-Želimo da pomognemo strankama pri unapređenju njihovih poslovnih procesa
-Ponosni smo što smo zaposleni u kompaniji SAOP

"miniMAX" je najjednostavniji internet računovodstveni program, koji mogu istovremeno da koriste i preduzeće i računovodstvena agencija, zbog toga se podaci unose samo jednom i u svakom trenutku su potpuno usklađeni.

ERP "iCenter" analizira vaše radne procese i smanjuje troškove
Poslovni ERP informacioni sistem "iCenter" se nizom prilagođenih programskih rešenja prilagođava poslovnim procesima svakog preduzeća. Pomoću automatskih analiza, koje napravi na vašim poslovnim procesima, brzo obezbeđuje kvalitetne informacije rukovodstvu za donošenje ispravnih odluka i time omogućava smanjenje troškova poslovanja.

vaše slike:

ERP poslovni program
informacione tehnologije
Informacioni sistemi
Podaci firme ::::.

Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Bavimo se programiranjem i izradom programa koji prati sve u vezi sekundarnih sirovina:
¤ otkupni list
¤ prijem od pravnog lica
¤ računi kupcima
¤ uplate kupcima i dobavljačima
¤ praćenje zaliha sa svim mogucim izveštajima

Program formira na bazi otkupnih listova i poresku prijavu u XML formatu koji je moguće automatski predati poreskoj upravi.

Podaci firme ::::.
Svetog Save 6
Šid, 22239
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA

Agencija za Knjigovodstvo - Računovodstvo - Ovlašćeni računovođa sa certifikatom; Dugogodišnje iskustvo uposlenih u računovodstvu;
robno, materijalno, proizvodnja, trgovina, ...
Podaci firme ::::.
Puškinova 40/a
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

ENIAC D.O.O. je osnovan 1996. godine kao rezultat vizije koja je trebala da u jednom preduzeću objedini sve servise koje računovodstvo, kao delatnost može da ponudi, a na zadovoljstvo korisnika naših usluga.
Dakle, mi nudimo sublimaciju računovodstveno-pravnih usluga za privredna društva i preduzetnike, uz decenijsku tradiciju tehničko-tehnološkog unapređivanja naših resursa, kao i tačno praćenje zakona i propisa, kako bi ste Vi, kao potencijalni korisnik naših usluga imali pravu informaciju upravo vreme.
Za svo to vreme se vodimo duboko profesionalnim kodeksom ponašanja, kao i poslovanjem u skladu sa Zakonom o računovodstvu i reviziji, kao i Međunarodnih računovodstvenih standarda i Kodeksa za profesionalne računovođe, kao i nizom drugih programa za standardizaciju, te seminara koji imaju za zadatak da daju novu dimenziju kvalitetu naših usluga i stručnoj osposobljenosti našeg osoblja kako bi i u budućnosti mogli da kao pioniri u poslovanju pružamo nove usluge koje će im pomoći da bolje i kvalitetnije prate svoje poslovanje i da se na taj način odvoje od konkurencije.

service description:

"Connect Software" se bavi prodajom, implementacijom, podrškom i prilagođavanjem poslovnih programa za mala i srednja preduzeća. Veliki broj uspešnih implementacija najviše korišćenih poslovnih programa garant su Vam da birate pravog partnera za poslovnu saradnju.

Naš tim radi na implementaciji i podršci najrasprostranjenijeg domaćeg poslovno knjigovodstvenog programskog paketa u Srbiji "Blue Soft 04", kao i na implementaciji i podršci najrasprostranjenijeg informacionog sistema u Srbiji "Datalab Pantheon"-a.

Imamo bogato iskustvo u radu sa poslovnim informacionim sistema kod malih i srednjih preduzeća i veoma brzo i lako možemo da završimo implementacije za oba ova sistema.

Takođe smo tu i da Vas posavetujemo da odaberete pravi program u skladu sa vašim mogućnostima.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Fokus je poslovni i knjigovodstveni program za preduzeća i knjigovodstvene agencije. Fokus vam može pomoći da na jednostavan način unapredite vaše poslovanje i efikasnost vaših zaposlenih. Po svojim tehnološko-funkcionalnim karakteristikama Fokus se svrstava u ERP softvere poslednje generacije.

Fokus je prilagođen svim vrstama poslovanja, lak za korišćenje, ima pregledan i organizovan korisnički interfejs, jedinstven interaktivni Helpdesk za podršku korisnicima, zaštićenu bazu podataka i još mnogo toga što je neophodno za vođenje poslovanja. Fokus možete koristiti širom Srbije, bez bojazni da ćete dobiti slabu podršku ako niste locirani u blizini. Naša podrška podrazumeva i interaktivni rad sa korisnicima putem TeamViewer-a ili drugih remote desktop aplikacija.
Podaci firme ::::.
Tošin Bunar 188 A/37
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Obavljanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Mi smo firma koja je opredeljena da se prvenstveno bavi distribuciom knjigovodstvenog programa, obukom, i podrskom za rad sa istim.
Izradili smo program VIRTUALNI MATICAR koji je namenjen elektronskom vodjenju maticnih knjiga u opstinskim upravama i mesnim kancelarijama.
Pored gore navedenog pruzamo i usluge u knjigovodstvu malim pravnim licima i preduzetnicima


PROGRAM za KNJIGOVODSTVO free download dvojno i prosto TAUR je visenamenski program namenjen preduzecima, i samostalnim radnjama . PROGRAM za KNJIGOVODSTVO TAUR je od koristiti knjigovodstvenim agencijama za laku izradu knjiga svojih klijenata. Preduzecima je koristan alat te prema svojim potrebama mogu koristiti program za knjigovodstvo TAUR radi formiranje svojih knjiga i izvestaja. Program za knjigovodstvo TAUR je namenjen i preduzetnicima za izradu knjiga i knjigovodstvenih izvestaja kroz prosto KNJIGOVODSTVO.
Pored gore pomenutih potencijalnih korisnika , program za knjigovodstvoTAUR je od koristiti za budzetske korisnike obzirom da je posebno uredjen, sa posebnim kontnim okvirom koji je prilagodjen lakom koriscenju i izradi raznih izvestaja kod budzetskih korisnika.
Program za knjigovodstvo TAUR je slozen program sacinjen od vise delova, kao sto su : program za finansijsko knjigovodstvo program za materijalno knjigovodstvo program blagajne program za obracun zarada program za obracun osnovnih sredstava. Pored navedenog knjigovodstvo TAUR je pomoc svim korisnicima prilikom izrade obracuna kamata, kursne liste, delovodnika, i niz drugih opcija.
Posebno isticemo da je velika mogucnost sastavljanja mnogobrojnih i raznih materijalnih dokumenata i izvestaja, kao i mogucnost lake izrade zarada sa pratecim obrascima, knjigovodstvo TAUR obracun kamate pravnih i fizickih lica, knjigovodstvo TAUR automatska obrada podataka i dokumenata.....program za knjigovodstvo TAUR je najbolji program za knjigovodstvo, ovaj program za knjigovodstvo TAU
Podaci firme ::::.

service description:

CENTAR WIZARD
Par reči o Centru Wizard...
Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva "Wizard" osnovan je 10.avgusta 2007. godine. Centar Wizard je ustanova koja je otvorena sa ciljem da ponudi veštine koje su neophodne i potrebne u današnje vreme. Mnogo je kurseva u našoj ponudi a na vama je da izaberete koji kurs Vam je neophodan. Pored kurseva za rad na računaru, centar Wizard nudi i kurseve za knjigovođe kao i kurseve stranih jezika. U ponudi se nalaze razni kursevi kako za početnike tako i za one koji imaju već neko znanje i žele da ga usavrše. Kursevi se mogu pohađati po principu grupne ili individualne nastave.


Škola Računara
U potpuno opremljenim i klimatizovanim kabinetima sa najsavremenijom računarskom opremom postanite uspešan korisnik računara! Stalni pristup internetu će Vam omogućiti da proširite Vaša znanja iz oblasti koja vas zanima. U ponudu imamo veliki broj kurseva od onih koji su za apsolutne početnike pa do kurseve za grafiku, web i video. Na Vama je samo da odaberete!

Škola stranih jezika
Škola Wizard Vam nudi nekoliko svetskih jezika po veoma pristupačnoj ceni. Uz precizno odabrane udžbenike i audio materijale u potpunosti ovladajte nekim od svetskih jezika bez obzira da li ste početnik ili imate predznanje. Kreirajte nastavu prema Vašim potrebama u periodu kada Vama to odgovara uz konsultacije sa našim profesionalnim timom predavača! Testirajte svoje znanje sasvim besplatno.

Škola za knjigovođe
Omogućili smo Vam savremenu obuku za uvek potrebno vođenje poslovnih knjiga, ali na lakši i moderniji način - preko računara i uz pomoć programa. Svaki polaznik će moći da oseti teoretski i praktično način na koji se vode poslovne knjige. Budite u prednosti u odnosu na druge!
Podaci firme ::::.
Kralja Milana 4/a
Beograd - Stari Grad, 11102
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Naša firma pruža on line knjigovodsvene usluge.Adatok:
-------

company : E-računi CS d.o.o.
address : Kralja Milana 4a
city : Beograd
country : Srbija
telefon1 : 011/414-33-28
telefon2 :
fax : 011/414-33-28
email : podrska@e-racuni.com
web : www.e-racuni.com
business : online poslovni softver
keywords : poslovni softver, knjigovodstvo, računovodstvo
description : e-računi, online poslovni softver za fakturisanje, knjigovodstvo i ostale delatnosti poslovanja preko interneta.

service description:

Ostali podaci:

  • Preduzetnik gdin.Albert Solar
    Tel.: 063/7764-696, 
Podaci firme ::::.

service description:

Ako želite da unapredite svoje poslovanje, ako želite da budete ispred drugih, ako želite da poslujete sa najboljima u struci, molimo Vas da odvojite malo vremena i dozvolite nam da se predstavimo. Sigurni smo da zajednički možemo pronaći rešenje, kojim uz podršku nekog od naših programskih rešenja, možete poboljšati Vaše poslovanje.

Mi živimo i radimo u Rumi. Osnovani smo 1992. godine. Prva i osnovna delatnost je bila i ostala: proizvodnja i implementacija poslovnog softvera.

Sa preko 300 implementiranih programskih rešenja, "ALFASOFT" predstavlja lidera u oblasti informacionih tehnologija u regiji Srema i šire. Pored izrade i implementacije softvera bavimo se i:

- prodajom i servisiranjem PC hardvera
- mrežnim tehnologijama (prodaja, ugradnja, servis)
- edukacijom korisnika kroz škole računarstva
- fiskalnim uređajima
- legalizacijom (licenciranjem) softvera

"ALFASOFT" je privatno preduzeće i trenutno ima preko 30 zaposlenih. Stalno je zaposleno 12 programera obučenih u radu sa različitim vidovima informacionih tehnologija (Microsoft .NET, Visual Basic, Microsoft SQL Server, ASP, PHP, Clipper) zbog čega "ALFASOFT" predstavlja apsolutnog lidera u oblasti programskih rešenja u svojoj regiji.

Generalni smo zastupnici za distribuciju kompjuterske opreme renomirane svetske firme DELL® za Srem, sertifikovani INTEL® integrator i sertifikovani Microsoft® partner. Samim tim, u mogućnosti smo da svim našim klijentima pružimo kvalitetnu i kompletnu podršku pri nabavci neophodne kompjuterske opreme vrhunskog kvaliteta, kao i licencnih softverskih paketa, po izuzetno povoljnim uslovima, i sve to na jednom mestu - kod nas.

"ALFASOFT" ima bogato iskustvo sa obukom korisnika za rad na računaru i ponosni smo što je više stotina polaznika naše škole računara sa uspehom naučilo osnove korišćenja računara. Posebno ističemo međunardno prihvaćen ECDL (Kompjuterske veštine za ceo život) kurs koji se trenutno koristi u 140 zemalja i na 36 jezika.

Pored kurseva za osnove rada na računaru, sa velikim uspehom organizujemo i napredne kurseve kao i specijalističke kurseve.
Podaci firme ::::.

service description:

Milenium Soft je autorizovani zastupnik softverskog paketa Blue Soft, koji koristi Više od 4000 zadovoljnih korisnika širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Blue Soft je poslovno knjigovodstveni paket sastavljen iz celina: Osnovni podaci, Trgovina, Proizvodnja, Finansijska operativa, Magacin, Maloprodajna kasa, Obračun zarada, Osnovna sredstva, Glavna knjiga i Restoransko poslovanje.

Osnovna delatnost firme je: prodaja, održavanje i servisiranje poslovno knjigovodstvenog softvera BlueSoft 04 kao i uvođenje informacionih sistema u firmama. Takođe se bavimo i obukom za rad na Blue Soft platformi.

Našim korisnicima možemo da ponudimo i postaljanje i podešavanje lokalne mreže i konfigurisanje Blue Soft paketa za rad u mrežnom okruženju.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Polgar Andrasa 40/c
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/636-8087
Mapa

service description:

Dobro došli na zvanični website knjigovodstvene agencije LIBRIS. Agenciju je osnovala sertifikovani knjigovođa Dijana Manojlović sa sedištem u Novom Sadu. Dugogodišnjim profesionalnim radom podigli smo naše usluge na najviši nivo i time postali prepoznatljivi kao jedna od vodećih knjigovodstvenih agencija u regionu . Ono što nas čini atraktivnim jesu najniže cene knjigovodstvenih usluga , profesionalnost i tačnost u radu. Knjigovodstvena agencija LIBRIS spremna je da u svakom trenutku obavi sve ono što klijent zahteva, a spada u naš domen poslovanja.


OSNIVANJE PREDUZEĆA I RADNJI

Knjigovodstvena agencija LIBRIS - pravo mesto gde ćete dobiti sve relevatne informacije o osnivanju i registraciji vašeg preduzeća ili radnje. Prepustite nama da učinimo prvi korak u Vašem uspešnom biznisu.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/63-36-083
Mapa

service description:

Ukoliko vam je potreban brz, pouzdan, lak za korišćenje i pregledan knjigovodstveni program - na pravom ste mestu.

Programi su kompletno na srpskom jeziku (latinična i ćirilična verzija) i potpuno prilagođeni za rad sa našim slovima, formatom datuma i brojeva
Sve komponente programa su potpuno legalne, nije potrebno da naknadno ulažete u dodatni prateći softver, sem operativnog sistema (Windows XP, Vista ili 7) ne trebaju vam drugi skupi programski paketi.
Pri instalaciji programa nije potrebno nikakvo posebno prilagođavanje sistema. Rad u mreži je potpuno komforan i brz.
Modernog dizajna, izrađeni na .NET platformi sa bazom na SQL serveru, pružiće Vam sve što ste navikli da ima pravi Windows program.

Nemojte nam verovati na reč - pozovite nas da vam organizujemo prezentaciju rada programa.

Facebook