| pogoci:8
Podaci firme ::::.

service description:

Vaillant GmbH - sinonim za grejanje od 1874. godine.


Akcija!Zamenite Staro za efikasno!
Kako bismo kupcima naših uređaja omogućili još jednu, od mnogih beneficija koju dobijaju kupovinom Vaillant uređaja, organizovali smo akciju pod nazivom „Staro za efikasno“!


Akcija ima za cilj da Vaillant svojim potencijalnim kupcima, po najpovoljnijim uslovima, omogući zamenu bilo kojeg starog gasnog kotla za centralno grejanje, bez obzira na proizvođača, novim Vaillantovim kotlom, uz popust od 15%!Sva sredstva dobijena od recikliranja starih uređaja ići će u humanitarne svrhe. Samimim tim, svaki kupac novog Vaillantovog uređaja daje svoj doprinos i učestvuje u humanitarnoj akciji!Primenom najviših standarda u razvoju proizvodnje, Vaillant stvara uređaje sa savršenim tehnološkim rešenjima i zagarantovanim vrhunskim kvalitetom proizvoda.

Svi naši gasni zidni kotlovi proizvode se u Nemačkoj po striktnim propisima u pogledu konačnog kvaliteta.

Široka mreža partnera: ovlašćenih servisera, instalatera, projektanata i distributera, svakodnevno je na raspolaganju krajnjim korisnicima.

U svom proizvodnom programu koristi sve energente:

gas – najšira lepeza gasnih uređaja koja pokriva sve potrebe krajnjih korisnika za grejanjem i sanitarnom vodom,

struju – veliki izbor elektičnih uređaja za grejenje, hlađenje i pripremu tople sanitarne vode,

ulje – kotlovi sa ili bez gorionika u kombinaciji sa rezervoarima tople vode,

solarnu energiju – solarni sistemi za pripremu potrošne tople vode i podrška sistemu grejanja,

a u budućnosti vodonik/uređaj na gorivu ćeliju i zeolit / zeolit toplotna pumpa.

Savremenim dizajnom prati svoja najnovija vrhunska tehnološka dostignuća.

Izabrali ste sigurnost i bezbrižnost jer ste se odlučili za renomiranog proizvođača čija ideja vodilja glasi: „Naša briga o kupcu ne završava se prodajom uređaja, ona tada tek počinje!“

vaše slike:

Centralno grejanje
Električni uređaji
gas
Gas grejanje
Podaci firme ::::.

Bačko Petrovo Selo, 21226
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Golden Oil se bavi proizvodnjom vrhunskih hladno presovanih ulja, putera od uljarica i biljnih tinktura.

U procesu proizvodnje ulja koristimo isključivo najbolje sirovine koje u postupku presovanja zadržavaju svoje lekovite vrednosti.

Svi Golden oil proizvodi su napravljeni po tradicionalnoj recepturi od najkvalitetnijih sertifikovanih biljaka.

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

Crvenka, 25220
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

Šid, 22239
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Zemlja nas hrani, a sunce pokreće


Osnovna delatnost kompanije Victoriaoil doo je proizvodnja sirovih i rafinisanih ulja, biodizela i proteinske sačme.
Od ulaska kompanije u poslovni sistem Victoria Group, počinje značajan investicioni ciklus koji donosi unapređenje postojećih i izgradnju novih proizvodnih kapaciteta, o čemu govore i podaci da u okviru kompanije raspolažemo značajnim prerađivačkim kapacitetima dnevne prerade i to preko 1.200 tona suncokreta i 300 tona rafinisanih ulja i biodizela.

Velikim ulaganjima unapredili smo tehnologiju prerade. Danas je u fabrici moguća alternativna proizvodnja rafinisanih ulja ili biodizela.

Od sredine avgusta 2009. aktivirali smo i najmoderniji pogon u regionu kapaciteta 14.000 litara na sat za punjenje i ambalažiranje našeg jestivog ulja «Iskon». Do kraja 2010. godine ovaj pogon proizveo je preko 50 miliona litara ulja.

Iskon je postigao vanredne rezultate na domaćem tržištu, pre svega zbog politike koju sprovodimo u poslovanju kompletnog Victoria Group sistema gde zagovaramo model: najviši kvalitet – umerena cena proizvoda. Zato je u 2010. godini Iskon ostvario 30% udela na tržištu Srbije.
Podaci firme ::::.

Savino Selo, 21467
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"UNIVERIMPORT" kao svoju osnovnu delatnost ima trgovinu, uvoz i distribuciju sirovina za industriju hrane.
Specifičnost ponude je ono u čemu se razlikujemo od konkurencije.

Trgovina proizvodima poput palmine masti, palminog ulja, duboko smrznute višnje kao i brojnim drugim sirovinama u koje se koriste u prehrambenoj industriji dokazujemo da Univerimport poseduje jedinstvenu ponudu na našem tržištu.

Palmina mast je postala jedan on naših zaštitnih znakova. Veliki broj restorana, hotela i proizvođača hrane ukazali su nam poverenje i čast da ih redovno snabdevamo ovim proizvodom.

Isto tako i palmino ulje koje mi distribuiramo nalazi mesto na tržištu hrane jer svojim karakteristikama i kvalitetom sigurno drži mesto kod odabranih potrošača. Pored ovih tu su i mnogi drugi proizvodi na bazi masti kao što su razni margarini, maslinovo ulje biljna pavlaka itd...

Proizvod - sirovina kojim se mi kao kompanija posebno ponosimo jeste “duboko smrznuta višnja” koja je u poslednje vreme veoma tražena upravo od strane pekarske industrije, kako od velikih proizvođača, tako i od sve većeg broja manjih preduzeća kojima je osnovna delatnost pravljenje proizvoda od testa i fila sa dodatkom voća.

-Kakao proizvodi
-Skrob
-Aditivi
-Sušeno voće
-Sušeno povrće
-Začini
Podaci firme ::::.
Aleksandra Dupčeka 14
Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Albus
  • Lukadunav
  • Mbs
  • Medela
  • Ratar
  • Rubin
  • Stari Grad
  • Sunce
  • Vital

service description:

Poslovni sistem „Invej“ iz Beograda je u poslednjih pet godina jedna od najuspešnijih firmi u Srbiji, lider na domaćem tržištu u svojoj grani i predstavlja jedan od najznačajnijih nacionalnih brendova.

U zemlji se „Invej“ nalazi na vodećim pozicijama po ostvarenoj dobiti. Uspeva da se na tržištu stalno pojavljuje s novim proizvodima i ubedljivo pobeđuje na svim domaćim sajmovima i stručnim manifestacijama.

Prihode, "Invej" ostvaruje kroz zajedničku proizvodnju sa Monusom, a Monus ima značajan udeo u kapitalu Medele, čija je delatnost u oblasti konditorske proizvodnje.

Razvoj kroz viziju “Podržati domaću proizvodnju” i ulaganje u jaka preduzeća koja dugo godina egzistiraju na našem tržištu, učinili su da se „Invej“ visoko kotira u domaćoj privredi.

Kao većinski vlasnik proizvođača sa tradicijom, sa više od 40 proizvodnih kategorija, što predstavlja jednu desetinu ukupnog savremenog potrošačkog društva “Invej” je ponudio visokokvalitetne i pouzdane proizvode koji su u skladu sa svetskim standardima kvaliteta.

Trenutno u poslovnom sistemu „Invej“ radi više od 3000 zaposlenih, ali se kontinuirano zapošljava mlad i obrazovan kadar, usavršava postojeći i stvara odlučan i preduzimljiv mendžment.

Firme članice
"Albus", Novi Sad
"Luka dunav", Pančevo
"Medela", Vrbas
"Ratar", Pančevo
"Milan Blagojević", Smederevo
"Sunce", Sombor
"Pančevačka pekara", Pančevo
"Rubin", Kruševac
"TV Košava", Beograd
"Stari grad", Beograd
"Vital", Vrbas

vaše slike:

Albus
Lukadunav
| pogoci:8

Facebook