service description:

A "FKS" a távközlés, a számítástechnika és az ipari elektronika területén használatos speciális csatlakozók, kábelek, előszerelt kábelek előállításáaval foglalkozik, és mint ilyen az egyik legnagyobb cég Szerbia területén.
Termékeinket több mint 80 országban forgalmazzuk.

A "FKS" a 90-es évek elején kezdte el működését Jagodinán. Fő tevékenységi köre a kezdetek óta változatlan: biztonságtechnikához és távközléshez kapcsolódó eszközök, rendszerek és szolgáltatások gyártása, forgalmazása, értékesítése.

A néhány alkalmazottal induló cég mára egy regionálisan működő cégcsoporttá vált, amely a piac meghatározó szereplője.

A szolgáltatások minőségének magas színvonalát a "FKS" minden eszközzel igyekszik biztosítani. Ezt a célt szolgálja a nemrég bevezetett ISO minőségirányítási rendszer is.

A cégcsoport jelentős saját tőkével és erős banki háttérrel rendelkezve egyenletesen fejlődik, ezáltal kiszámítható, hosszútávú és stabil munkakapcsolatot biztosít partnereinek.

PVC kábelek gyártása minden, a világon alkalmazott minőségirányítási rendszer alapján, mint pl:
JUS, VDE, BS, GOST, NFC, IEC, 1,5 - 630 mm2 átmérővel.
A széles termékválasztékból, cégünk által forgalmazásra kerülő informatikai és telekommunikációs termékek gyártása területén, vezető szerepet töltenek be a világban.

A "FKS" termékek lehetővé teszik a nagy sebességű internet, adat-, video-, hangszolgáltatásokat, hosszútávon gondolkodó, magas minőségi szintet képviselő, hibamentes működést elváró szolgáltatók részére.

A "FKS" vezető iparvállalatként a kábelek és a csatlakozók globális szegmenseire összpontosít, amelyek magas fokon differenciált és nagyteljesítményű termékeket igényelnek.

A "FKS" széleskörű és magas fokon specializált termékkínálattal rendelkezik az információs, a vezérlési és a helyszíni jelátviteli eszközök területén, amelyeket a vállalat saját márkanevei alatt gyárt és forgalmaz.

További elérhetőségek:

az ön képei:

elektos anyagok
elektromos anyag gyártás
elektromos anyagok
elektromos csatlakozó
elektromos fűtő kábelek
elektromos kábelek
Cégadatok ::::.
Evropska 2
Stara Pazova, 22300
Szerbia
Tel.: (0)22 21 50 346
Fax: (0)22 21 50 348

service description:

Facebook