Cégadatok ::::.

service description:

ELADÓ:

- Targoncák, elektromos, 24 voltos, önjáró, teher emelés 4m magasságig. Kivaló állapotban, javított, új elemmel.

- Tartály, 5000 literes űrtartalom, fém, plé vastagsága 11 mm, átmérő 1,2 m, hosszúság 4,5 m, négy tartóláb, haszálható levegőtároló edénynek, atesztált 24,5 bárra.


Részletesebb információért hívja: tel.: 063/506-715

HIDRAULIKUS SILÓ PLATFORMÁK KÉSZTÉSE
HIDRAULUKUS FÉLPLATFORMÁK MALMOK RÉSZÉRE
HIDRAULIKUS PRÉSEK
HIDRAULIKA JAVITÁSA, KARBANTARTÁSA







Cégünk 1989-ben alakult. Fő tevékenységünk hidraulikus gépek javítása, karbantartása, hidraulikus elemek forgalmazása, minden ami hidraulika.

Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelő kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására alakult. Munkánkkal a hidraulika, és a gépépítés területein szeretnénk segítséget nyújtani a műszaki berendezéseket gyártó, üzemeltető vagy javító - karbantartó szakembereknek. Tervezéssel, szaktanácsadással, kereskedelmi áruk forgalmazásával, gyártással és kivitelezéssel állunk megrendelőink rendelkezésére. Természetesen az általunk értékesített termékek, berendezések, telepített rendszerek garanciális és azon túli szerviz szolgálatást is ellátjuk műhelyünkben vagy helyszíni kiszállással. Vállaljuk szakterületünkhöz kapcsolódó berendezések felújítását is.

Teherautó hidraulikus emelők karbantartása, mint “Hiab”, “Atlas”, “Foco” , “Orsta”, “Prva petoletka”, magasnyomású hidraulikus csövek és csatlakozások karbantartása, mint pl. “Hansa-flex”, preko ventila “Bosch Rexroth“, “Parker“ és “Atos“.

HIDRAULIKUS CILINDEREK

Komplet hidraulikus cilinderek gyártása minden méretben, minden használatra, minta és technikai rajz alapján.
Hidraulikus prések, hidraulikus félplatformák, hidraulikus cilinderek, agregátok és egyéb gépek gyártása és karbantartása.

FÉLPLATFORMÁK

Több mint tiz éve gyártunk hidraulikus félplatformákat silók és malmok részére. Biztonságos és megbizható berendezések, használatuk egyszerű, 78 tonna teherbirásig.
Számunkra az Ügyfeleink elégedettsége és az adott feladat maradéktalan megoldása a fontos, ezért szívesen fogadjuk bármilyen észrevételét munkánkkal kapcsolatban.

Ostali podaci:

Tel.: 063/506-715
Tel.: 022/473-845
Fax: 022/430-591

az ön képei:

Atos
Bosch Rexroth
Foco Orsta
Hansa-flex
Hiab
Parker
Prva petoletka


 mérő mérlegek 
5000 literes tartályok
cilinder
elektromos targonca
Elektromos targoncák eladása
henger
henger javítás
hidraulika
hidraulika javítása
hidraulika tömlők
hidraulikus állvány
hidraulikus áramfejlesztők

Facebook