Podaci firme ::::.
Adolfa Singera 12.
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/600-100
Fax: 024/551-900
Mapa

service description:

Nordnet se bavi pružanjem
  • Internet usluga
  • web dizajna
  • web programiranja
  • web hostinga
  • računarskim mrežama
  • obrazovanjem
  • softverom
Dizajn
Od svog osnivanja Nordnet se svrstao među lidere u dizajniranju i izradi web prezentacija. Okupili smo ekipu vrsnih stručnjaka koja može odgovoriti svim zahtevima klijenata kada je u pitanju dizajn, programiranje i održavanje web prezentacija. Objedinivši kreativnost umetnika, kvalitetan marketing i najnovije tehnologije Nordnet je u proteklih više od 10 godina stekao renome i poverenje velikog broja klijenata. Reference kojima raspolažemo uključuju širok dijapazon klijenata, od velikih preduzeća do malih zanatskih radionica.

Radno vreme
Ponedeljak - Petak:08:00 - 17:00
Subota:09:00 - 13:00

Proverite našu ponudu!

vaše slike:

CMS
Podaci firme ::::.

service description:

TippNet je Subotička firma čija je osnovna delatnost pružanje usluga u oblasti informatike. Firmu je osnovao Jožef Miskolci, preduzetnik iz Subotice, 1996. godine.
U početku firma se bavila sa BBS mrežom, održavanjem, pružanjem pomoći i razvoju softvera.
Sa razvojem Interneta firma je prešla sa BBS-a na internet i već od samog početka postizala zavidne uspehe. U isto vreme firma je počela da se bavi i prodajom hardvera, izradom i održavanjem računarskih mreža, izradom web prezentacija, zastupništvom i obukom.

Internet provajding

* Internet pristup privatnim licama (Dial-Up, Wireless)
* Internet pristup pravnim licama (Dial-Up, Wireless, ISDN ili iznajmljena linija)
* Izrada i održavanje Web-stranica
* FTP-server za pretplatnike
* Email
* Benificije i specijalni popusti za naše pretplatnike

Internet provajding ima poseban značaj među delatnostima naše firme. Pomoću toga naši korisnici mogu da se priključe milionima u Cyber Space-u.
Internet provajding međutim uključuje i druge delatnosti kao što izrada web prezentacija, i kreiranje WWW virtalnih servera.
Pored toga na našem FTP serveru naši pretplatnici mogu naći najnovije verzije raznih programa, drajvera, alate za internet i druge interesantne fajlove.
TippNet-ova delatnost pokrenuta je novembra 1997. godine. U ovom periodu vremena mnogo truda smo uložili da Suboticu uključimo u informatičku revoluciju. Na osnovu broja naših pretplatnika i njihovih reakcija sa ponosom možemo tvrditi da smo u tome uspeli.

Cenovnik
e-mail: support@tippnet.rs
web: www.tippnet.rs

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak:
8h - 16h
Subota:
8h - 13h

Facebook