Herba Medica Natural doo

Podaci firme
Pogledan: 332371

service description:

NAŠIM ČAJEVIMA PROTIV MIOMA NA MATERICI,CISTAMA NA JAJNICIMA,ČVORICIMA I CISTAMA NA ŠTITNOJ ŽLEZDI,DIJABETA,NERVOZE I VIŠKA KILOGRAMA!!!

Krstić Jelena – Požega- FEMINA

Zovem se Krstić Jelena imam 39 godina iz Pozege. Unazad tri godine imala sam velikih problema sa miomom na materici koji mi je izazivao
velika krvarenja, kao I sa cistom na levom jajniku.


Osecala sam bolove i napetost u trbuhu. Koristila sam hormonske tablete koje su mi samo privremeno rešavale problem. Nisam znal šta dalje.
Čitajuci novine saznala sam za firmu Herba Medica Natural iz Prokuplja koja je mnogim ženama rešila problem koji sam i ja imala. Rešila sam da pokušam i ja, zato što u bilje i alternativnu medicinu imam velikog poverenja.
Dobila sam terapiju i koristila je redovno uz korekciju ishrane. To mi je bio jedini spas, u protivnom operacija je bila neizbezna. Moj ginekolog je sa nevericom gledao u
snimak koji je pokazao ultrazvuk.
Miom I cista su nestali a zajedno sa njima I sve moje brige.
Moja upornost i vera u ozdravljenje su pobedili. Hvala.

Miladinović Gordana – Leskovac- FEMINA TRIO

Zovem se Miladoinovic Gordana, imam 51 godinu iz Leskovca. Čvoriće na štitnoj žlezdi imala sam unazad 5 godina.

Nisu mi predstavljali neke veće probleme, ali njihovo prisustvo je u meni izazivalo strah i nervozu. Ako bude doslo do nekih većih komplikacija.
Već dugo
unazad čitala sam o firmi Herba Medica Natural iz Prokuplja i ispovesti žena kojima su oni pomogli. Nisam mogla vise čekati i rešila sam da i ja koristim tu terapiju koja se sastojala isključivo iz čajeva. Nije bila komplikovana za korišćenje, a ja sam se iz dana u dan osećala sve bolje. Korisitila sam terapiju 2 meseca i nakon toga otisla sam na kontrolu kod mog
endokrinologa.
Rezultata je bilo i to pozitivnih. Desni rezanj je bio potpuno čist, a na levom su ostale male mikrocistične promene koje su bile zanemarljive. Ja i danas koristim čaj čisto radi preventive.
Hvala firmi Herba Medica Natural iz Prokuplja i zelim in puno uspeha.IMUNOSTRESART - je biljna mesavina koja predstavlja pravi eliksir za čitav organizam.Izuzetno povoljno deluje na poboljsanje opšteg stanja organizma tako sto čisti krvne sudove,jača imunitet I deluje umirujuće.
Preporučuje se korišćenje kod nervoze,depresije,nesanica,povišenih vrednosti holesterola,triglicerida,hipertenzije,arterioskleroze,hronicno slabe cirkulacije,kao i kod svih stanja i oboljenja koja nastaju kao posledica pada imuniteta.Takodje nas caj pomaze i kod oboljenja jetre I to hepatita B I C,uvecanje I masne jetre kao I kod svih bakteriskih infekcija
a to su gljivicne infekcije,upale pluća,bronhitisa,hronicne asme i koksaki virusa.Takodje je dobro da se ovaj caj koristi preventivno kako bi se sprecilo pojava prethodno navedenih stanja i oboljenja.

VICTORY – je biljna mesavina namenjena osobama koje boluju od dijabeta I to juvenilnog
tipa 1 i 2.Dijabetes tipa 1 javlja se kod mladjih osoba ( ispod 30 godina )i to uglavnom u vreme puberteta kao i kod dece gde su ostecene beta celije,pancreas i pacijenti su insulin zavisni. Dijabetes tipa 2 su obicno osobe starije od 40 godina a veliki broj tih pacijenata je gojazan I insulin zavistan. Victory pomaze odrzavanje normalnih vrednosti secera u krvi kao I normalizaciju rada pankreasa,takodje sprecava nastanak kardiovaskularnih tegovba (holesterol,trigliceridi,arterioskleroza I oslabljena cirkulacije ) koje cesto prate ovo oboljenje ili ih ublazava ukoliko su vec nastala.U kombinaciji sa adekvatnom ishranom koja sadrži dosta povrca,ribe I morskih plodova nasa mesavina ce dati zadovoljavajuci efekat I moze se koristiti neograniceno.


FIT RELAX – je mesavina odabranog bilja koja pomaze kod balansiranog smanjenja telesne tezine,I samim tim pojacava cirkulaciju I brze iskoriscenje hranljivih materija unesenih kroz ishranu.Osmisljen je tako da doprinosi ubrzavanju metabolizma u vidu pojacanog ciscenja I eliminacije uticaja neadekvatne ishrane.Takodje pomaze kod psihicke napetosti,razdrazljivosti,nesanice ujedno povecava koncentraciju.Anti stres –se koristi kod potpuno zdravih I uravnotezenih osoba,da bi se postiglo stanje smirenosti I opustenosti organizma kao I kod blazih I trzih oblika neuroze,anksioznih stanja
I svih najtezih oboljenja centralnog nervnog sistema.Nas caj je tako uradjen da pomaze kod oslabljene cirkulacije I svih problema vezanih za slabosti krvih sudova.Samim tim kod poboljsane cirkulacije Moze se koristiti neogranicen vremenski period I ne stvara nikakvu zavisnost.


Ostali podaci:

 • Dostupni telefoni za Srbiju:
  Tel.: 027/33 32 02, 
 • Tel.: 027/33 11 95, 
 • Dostupni telefoni za Crnu Goru:
  Tel.: 068/40 02 05, 
 • Tel.: 067/91 56 334, 
 • Dostupni telefoni za Bosnu:
  Tel.: 066/05 80 35, 
 • Tel.: 066/05 72 62, 

vaše slike:

biljni čajevi
čaj
čaj za bubrežni pesak
čaj za dijetu
čaj za holesterol
čaj za mršavljenje
čajevi
čajevi za jetru