REHAU doo

Podaci firme

service description:

Od osnivanja firme 1948. godine REHAU je vlastitom snagom prerastao u grupu koja je aktivna u celom svetu. Nakon uspešnog poslovanja u Nemačkoj, usledilo je brzo etabliranje u susednim zapadnim zemljama. Tako je 1956. godine onovana poslovnica u Austriji, po prvi put u inostranstvu. Nakon toga usledilo je uspešno širenje po Evropi i osnivanje poslovnica u Severnoj Americi, Aziji i Australiji. Več više od deset godina REHAU je snažno prisutan i u istočnoj Evropi. Između ostalog 1996. godine osnovana je Uprava za područje jugoistočne Evrope u Austriji, Guntramsdorf kod Beča. Danas oko 17.000 zaposlenih širom sveta doprinosi razvoju i uspehu naše grupe. Na više od 170 lokacija, na pet kontinenata, REHAU je u blizini svojih kupaca i prisutan na tržištu.


Na područjima Građevinarstva, Automotiva i Industrije REHAU je širom sveta vodeća premijum robna marka za inovacije i sisteme na bazi polimera.

"Energetska efikasnost znači budućnost. Mi nudimo rešenja, koja su dugotrajna i ekonomična."

Naši strućnjaci se već danas bave trendovima u građevinarstvu, koji će u budućnosti biti u središtu ekonomične i ekološke gradnje.

Uzdajte se u kvalitet proizvoda firme REHAU! Naš spektar ponuda obuhvata sisteme profila za prozore, kućna ulazna vrata, roletne, grilje, zimske bašte i fasade. Ukoliko nameravate da renovirate objekat ili da izgradite novi, profitiraćete sa inovativnim sistemima firme REHAU. Naše prvoklasne usluge Vam pružamo u svakoj pojedinoj fazi, od projektovanja do realizacije.

Poslovni segment unutrašnjih instalacija razvija i proizvodi integralna i kompletna sistemska rešenja za primenu kod grejanja i hlađenja, vodovodnih i gasnih instalacija, industrijskih cevovoda i cevovoda za komprimovani vazduh, kao i kod elektroinstalacija.