Glynwed Gmbh

Podaci firme
Pogledan: 271992

service description:

Pumpe i armature iz našeg proizvodnog programa se dokazano nalaze u samom vrhu globalne ponude po odnosu kvaliteta i cene.

FRIATEC - Rheinhütte - Pumpe
Centrifugalne pumpe različitog dizajna za hemijska i slična postrojenja izradjene od metala, plastike i keramike. Ove pumpe se uspešno koriste za tretman teških, agresivnih ili toksičnih materija i tečnosti.

FRIATEC - Th. Jansen - Armature
Armature namenjene za upotrebu u elektranama, sistemima prerade i distribucije vode, kao i hemijskoj i metalskoj industriji.

Tehnička plastika

FRIALEN®

- proizvodi (fitinzi) za sigurno povezivanje gasnih i vodovodnih cevi od PE-HD dimenzija d20 do d710.


FRIALEN® - specijalna tehnika

- Ovaj program predstavlja razvoj novih proizvoda kao odgovor na povećane zahteve za većim dimenzijama.

FRIAFIT® - odvodni sistemi
- program proizvoda koji obuhvata spojnice, sedla i druge proizvode koji se upotrebljavaju pri konstrukciji odvodnih sistema.
FIP program
- fitingzi i ventili od PVC-U, PVC-C, PP-H, PVDF - ručne i automatizovane loptastie slavine, leptirasti ventili i membranski ventili, sedimentna sita, sistemi za kontrolu protoka...

MAGNUM - priključni fitinzi
- od polipropilena sa dinamičkim sistemom zaptivanja - za povezivanje sa PE-HD cevima bez zavarivanja.

HELDEN®
- proizvodi koji služe za mehaničko povezivanje i reparaturu gasnih i vodovodnih instalacija napravljenih od čelika, gvoždja, polietilena, PVC i drugih materijala.

Tehnički alati
- Aparati za zavarivanje elektrofuzionih fitinga - sada sa memorisanjem svakog vara i svih potrebnih podataka, alati za obradu PE-HD cevi, Top Loading alati itd.


PLASTIČNI CEVNI SISTEMI ZA VODU, GAS I INDUSTRIJSKEINSTALACIJE (PE,PP,PVC,C-PVC,PVDF,ABS), PUMPE I ARMATURE ZA HEMIJSKU INDUSTRIJU