BUTTERFLY CATERING & EVENT CONSULTING

Podaci firme

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2972-027

service description:

Zato u Butterfly Cateringu uvek nastojimo da pronađemo fini balans između ukusa i izgleda, organskih i teksturnih svojstava namirnica, i konačno vrste proslave i profila Vaših zvanica. Kroz dogovaranje vrste menija koji će biti poslužen i dizajniranje samog posluženja Butterfly Catering prenosi Vašu poruku.
Butterfly catering bavi se pružanjem usluga u oblasti event consulting-a, pripreme i isporuke hrane za vaše zaposlene kao i za sve vaše značajne događaje. Naše usluge su vam na raspolaganju kako u oblasti corporative catering-a (poslovni prijemi, kokteli i susreti), tako i u social catering-u (privatne zabave, venčanja, proslave...).
Poslovna politika Butterfly cateringa fokusirana je na zadovoljavanje najviših standarda klijenata, ne samo kvalitetom namirnica i vrhunskim ukusom hrane, već i profesionalnošću u organizaciji i poštovanju dogovorenih rokova.
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja i ministar Mlađan Dinkić, preko Fonda za razvoj Srbije, podržali su 2008. godine, na osnovu biznis plana i nivoa poslovne komunikacije, Butterfly catering & Event consulting. Sredstva dobijena od Ministarstva iskoriscena su za optimalizaciju proizvodnog procesa i uspostavljanje najviših standarda bezbednosti i kvaliteta hrane i usluge.