Homeopatski centar

Podaci firme

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/329-14-02

service description:

Homeopatija je komplementarni način lečenja zasnovan na Prirodnim Zakonima izlečenja, posebno na stavu "slično se sličnim leči".

U "Jevremovcu" se već deset godina razvija ideja klasične homeopatije. To znači da ne lečimo bolest, ime tegobe, nego pacijenta koji ima tu bolest. Samo takav pristup omogućava suštinsko izlečenje,naravno, ukoliko je to moguće,ukoliko bolest nije nepovratno uništila mogućnost oporavka.

Ono što je novo u našem radu u poslednje tri godine je specijalizacija i razvijanje Revolucionarne homeopatije čiji je osnivač Dr Segal.

Ovaj pristup se,od drugih načina klasične homeopatije,razlikuje po tome što se koncentriše na mentalno stanje,na ponašanje pacijenta u bilo kojoj tegobi. Čak i u običnoj prehladi ili temperaturi svako od nas će uočiti da se ni dve osobe ne ponašaju na identičan način. Neko je uznemiren i zahtevan,neko miran i pun nade da će uskoro ozdraviti. Takva opažanja su dragocena i nepogrešivo vode iskusnog homeopatu do željenog leka. Prelaskom na ovakav metod lečenja,poboljšali smo naše razumevanje procesa izlečenja i omogućili većem broju obolelih da ostvare ravnotežu i zdravlje.