Parodont

Podaci firme
Miloja Pavlovića 10/2-3
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/333-506

service description:

Stomatološka ordinacija.

Stomatološka ordinacija Parodont vam sa ponosom predstavlja svoju internet prezentaciju gde pored informacija o našim uslugama možete pronaći i mnogobrojne informacije vezane za stomatologiju, savete vezane za prevenciju zubnih bolesti, stručne radove itd.

Stomatološka ordinacija je opremljena najmodernijom opremom i raspolaže sa materijalima vodećih svetskih proizvođača. I pored toga trudili smo se da cene usluga prilagodimo našem standardu i budemo povoljniji u odnosu na cene stomatoloških usluga drugih. Pored osnovih usluga iz oblasti popravke zuba, ekstrakcije zuba, protetike, zubne hirurgije i estetske stomatologije, jedna smo od retkih stomatoloških ordinacija na području Srbije koja pruža usluge iz oblasti kompletne parodontologije i implantologije.

Dugogodišnje iskustvo bavljenja stomatologijom Prim. Mr. sci Simić Dr. Momčila, entuzijazam doktora Vladimira Simića i ljubaznost našeg osoblja garantovaće vam kvalitet stomatoloških usluga i bezbolne tretmane. Za više informacija pozovite nas na 034-333-506, 034-388-700, 034-360-436 ili svratite u našu ordinaciju u ulici Miloja Pavlovića 10/II-3, Kragujevac.