VIZUS

Podaci firme
Knjaževački put bb.
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/577-074

service description:

VIZUS

* dizajn
* proizvodi
* objekti
* sajmovi
* kontakt

Vaš komfor

Ovo bi mogao da bude lajtmotiv firme VIZUS kroz godine kreiranja i proizvodnje aluminijumskih konstrukcija u oblasti fasadnog inženjerstva. Inovacija, estetika i tehnologija su polja na kojima je VIZUS već mnogo puta ostavio svoj blistavi znak. Reference i zadovoljni kupci su potvrda našeg postojanja na tržištu. Kvalitet i kreativnost VIZUS proizvoda nagradjivani su mnogo puta.
Ušteda energije

Problemi sa vodom i produvavanjem na prozoru pripadaju prošlosti. Napredovanjem tehnike omogućeno je postavljanje termičkih prekida u sklopu aluminijumske konstrukcije. Time se bitno smanjio koeficijent toplotne provodljivosti. U svojoj ponudi preduzeće VIZUS ima tri prozorske konstrukcije koje po svojim performansama pripadaju grupi 1.
Dobar dizajn

Opšte je poznata činjenica da dobar dizajn ne zastareva. Takav dizaj postavlja kvalitet vašeg života utičući na vaš komfor i na ukupnu vrednost vaše kuće.Čiste površine, sa najmanje mogućim brojem vidljivih elemenata, odlike su svih sistema VIZUS proizvoda. Velike dimenzije preseka i dobre statičke mogućnosti aluminijuma omogućavaju izvodjenje velikih otvora na fasadi.