Podaci firme ::::.
Kneza Aleksandra 212
G. Milanovac, 32300
Srbija
Tel.: 032/ 770 439
Fax: 032/ 725 211

service description:

Metalac proizvodi transportnu i luksuznu kartonsku ambalažu. Postojanost u kvalitetu, sigurnost u isporuci, mogućnost izrade kutija većih dimenzija (B0 format) i kvalifikovanost grafičkih dizajnera osnovne su prednosti Metalčeve ponude u ovoj oblasti. Osposobljeni smo za potpunu uslugu od izrade grafičke pripreme, do isporuke gotovog proizvoda u kompletnom pakovanju na Vašu adresu. Korporativne vrednosti Metalca su: 1. Jasna vizija i strategija 2. Rad, red, sloga i poverenje 3. Posvećeni kadrovi 4. Stalno inoviranje znaja 5. Poštovanje partnera To su vrednosti sa kojima Metalac čvrsto ostaje na izabranom putu: KUĆI, U SVET!
Podaci firme ::::.
Dr. Svetislava Kasapinovića 11
Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: 013/2516-470
Fax: 013/345-964

service description:

Proizvodnja hromo karton ambalaže
Podaci firme ::::.
Lava Tolstoja 13
Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: 013/303-830
E-mail: terra@panet.rs

service description:

delatnost : Održavanje i opravka kancelarijskih, računskih i računarskih mašina
Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/2140-965
Fax: 011/2145-758

service description:

«MP Versil Legno d.o.o.» je italijansko-srpsko porodično preduzeće osnovano 1995. godine, sa sedištem u Srbiji, Beograd, i već više od 10 godina je prisutno na teritoriji bivše Jugoslavije. Osnovna delatnost, još od samog početka, se zasnivala na uvozu inovativnih i kvalitetnih proizvoda iz Italije u sektoru papira, plastike, drveta, proizvoda za kuću, proizvoda za ličnu higijenu, a istovremeno se bavila izvozom celuloze, viskoze, drvenog ćumura i sirkovih metli na «zapadno tržište», pre svega italijansko.

Zahvaljujući preduzetničkom duhu i strastvenom verovanju osnivača, firma je uspela da se po kvalitetu i inovativnosti izdvoji od konkurencije, i bude uvek korak ispred svih.

Trenutno, zauzimamo vodeće mesto na srpskom i crnogorskom tržištu u sektoru organizovane distribucije i prodaje na veliko, i uvozimo šest robnih marki:

* PERLA (toalet papir, salvete, maramice, kuhinjski ubrusi, maramice za lice);
* DACCA (plastična galanterija za jednokratnu upotrebu);
* CASA (abrazivni sunđeri, sunđeri različitih oblika, višenamenske krpe, mikrofiber krpe, krpe za auto, krpe za staklo, sunđeraste krpe, mop, i razni drugi proizvodi za kućnu higijenu);
* FRIO (aluminijmuske folije, alu-papirne folije, papir za pečenje, pvc folije, folije za mikrotalasnu pećnicu, držač za folije, kese za zamrzivač, kese za zamrzivač u rolni, kesice za led, kese za đubre);
* DEOFLOR (sredstva za higijenu toaleta (kotlić i wc šolju); osveživači za male i velike prostorije);
* FRANSPER (višenamenske vlažne maramice, vlažne maramice za decu, vlažne maramice za ličnu i kućnu higijenu).

Naš cilj je da razvijemo sopstvenu distributivnu mrežu unutar rastućih tržišta istočne Evrope kao i da učvrstimo klijente organizovane distribucije koja je u stalnoj ekspanziji.

Sa zadovoljstvom i entuzijazmom možemo da potvrdimo da naša grupa stalno raste, zahvaljujući upornosti top menadžmenta i zalaganju i radu naših zaposlenih. Versil Legno uvek gleda napred i ambiciozni mladi menadžeri su naša pokretačka snaga, zahvaljujući njihovoj inovativnosti i globalnoj viziji tržišta. U jednoj sve više dinamičnoj i konkurentnoj sredini, organizacija menadžmenta i sposobnost za brzo donošenje odluka nam dozvoljavaju da stalno stvaramo nove vrednosti za potrošača, naše klijente i naše dobavljače.
Podaci firme ::::.
Partizanske Avijacije 4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/205-7200
Fax: 011/205-7201

service description:

Merkur je u Srbiji prisutan više od 5 godina i tokom tog vremena je postao jedan od vodećih distributera proizvoda crne metalurgije. U okviru asortimana crne metalurgije koje Merkur može da ponudi nalaze se toplovaljani i hladnovaljani limovi i trakei pocinkovani limovi, debeli i čelici za poboljšanje i cementiranje, EURO nosači i profili kao i žice i elektrode za varenje.
Krajnjim kupcima Merkur se u Srbiji prvi put predstavio u novembru 2005. godine, kada je na Novom Beogradu otvoren jedan od najvećih i najsavremenijih trgovačkih centara.
Na ukupno 10.000 kvadrata prodajnog prostora, sa 1.000 kvadrata skladišnog prostora i preko 400 parking mesta, od čega 100 garažnih, kupci na jednom mestu mogu da pronađu sve što im je potrebno za kuću, baštu, slobodno vreme i radionicu. U Srbiju Merkur prenosi već provereni koncept prijatne kupovine koju odlikuje pregledno predstavljanje artikala spojenih u ponudu MERKURDOM i MERKURPROFI.

Na jednom mestu Vam je ponuđeno više od 30.000 različitih proizvoda.

U Merkurovom trgovačkom centru razveselićemo vas bogatom ponudom proizvoda za lepši dom i spretne ruke. Kroz širok prodajni program zastupamo priznate domaće i strane robne marke, konstantno uvodimo novosti i pratimo modne trendove. Stručno prodajno osoblje rado će vas savetovati i pomoći pri kupovini. Ponudu kvalitetnih proizvoda dopunjujemo brojnim uslugama, što kupovinu u Merkuru čini još ugodnijim doživljajem.
Podaci firme ::::.
Kragujevačka 10
G. Milanovac, 32300
Srbija
Tel.: 032/720-635
Fax: 032/726-713

service description:


FOKA d.o.o. nastala je 2000. godine, bavila se ekstruzijom HDPE filmova (polietilen visoke gustine). Inicijalna proizvodnja - kese za smeće u rolnama.

2001. godina, proširenje asortimana na ostale tipove kesa: tregerice, butik kese, kese za zamrzivač i drugo.

2002. godina, nastavak proširenja asortimana i početak flexo štampe do 6 boja.

2003. godina, rad na proširenju kapaciteta i osvajanje novih tržišta.

2003-2007. godina, uglavnom proširivanje kapaciteta i povećanje asortimana.

2008. godina, ulazak u nove tehnologije. Početak proizvodnje koekstrudiranih filmova, najnovije generacije po kvalitetu (visokotransparentni, visokoizdržljivi, sa malim odstupanjima u debljini i sl.).

2009. godina, rad na poboljšanju kvaliteta štampe, kupovina nove flexo štampe do 8 boja, odnosno mogućnost štampe 8+8 (obostrano). Ovim je zaokružen ciklus investicija tako da firma FOKA d.o.o. postaje lider na domaćem tržištu u proizvodnji filmova, svih tipova kesa, sa visokokvalitetnom štampom do nivoa fotografije.

2010. godina, osvajanje nove tehnologije. FOKA d.o.o. kupuje koekstruder (do 7 slojeva) za proizvodnju barijernih filmova i folija za termoforming. Kao rezultat tehnološkog unapređenja, u mogućnosti smo da ponudimo vakuum filmove i folije prilagođene svojstvima proizvoda koji se u njih pakuju.

Razvoj tehnologije konstantno je prisutan, prate se novi trendovi u svetu. Rezultat stalnog unapređivanja tehnologije jeste i proizvodnja degradibilnih filmova. Tipičan polietilenski film nije razgradiv. Uz određene dodatke polietilenskom filmu se može ubrzati razgradnja tako da postaje razgradiv. Polietilen izložen sunčevoj svetlosti (UV-zracima) menja svoju strukturu (dolazi do skraćivanja PE lanaca) i tako se razgrađuje. Kesa se razgrađuje u periodu 2-4 godine. Produkti razgradnje nisu toksični.

Kragujevačka 10
32300 Gornji Milanovac
SRBIJA

tel: +381 32 720 635
fax: +381 32 726 713

e-mail: office@foka.rs
web: www.foka.rs

vaše slike:

Butik kese
džakovi za smeće
kese na rolni
kese za zamrzivač
otporne kese
polietilenske kese
Reklamne kese
reklamne kese neštampane
reklamne kese sa štampom
sintetički mesarski papir
Treger kese
tregerica
Podaci firme ::::.
Tuk ugarnice 63.
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/548-449

service description:

Podaci firme ::::.
Svračkovci BB
G. Milanovac, 32300
Srbija
Tel.: 032/727-460
Fax: 032/727-461

service description:

Mi smo mlada, dinamična porodična kompanija koja proizvodi etikete na navlačenje (SLEEVE, čita se sli:v), a našim kupcima nudimo ambalažu koja informiše, objašnjava, promoviše, zavodi: pobeđuje.

Etikete koje svetle!

Jer, naši kupci moraju imati pakovanje koje hipnotiše, pošto se većina odluka o kupovini proizvoda donosi na licu mesta, u prodavnici.

Mi naše etikete nudimo pod zaštićenom robnom markom:

"MAKSROL, etikete koje svetle!"

Zašto MAKSROL?

- jer se, u primeni, ne koriste lepkovi i zbog toga nema isparenja;
- jer se može koristiti kao etiketa na gotovo svim bocama;
- jer su postojane u svim atmosferskim uslovima;
- jer ne prljaju kontejner (bocu);
- jer svetle;

Usuđujemo se reći da je boca bez naše etikete kao Kolumbo bez Amerike!

Ostali podaci:

vaše slike:

ambalaža
etikete
etikete na navlačenje
Podaci firme ::::.
POLJCE 1
Varvarin, 37260
Srbija
Tel.: 037/788-780
Fax: 037/789-206

service description:

Prvomajska b.b.
Sevojno, 31205
Srbija
Tel.: (31) 532-836

service description:

Podaci firme ::::.
Dobanovačka 56
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 11 316 71 10
Fax: 11 316 71 14

service description:

O nama


Preduzeće Tref Line je osnovano 2003.godine. Počeli smo kao veleprodaja igračaka, a danas, na prostoru od 3000 m2 nudimo veliki asortiman igračaka, školskog pribora, kancelarijskog materijala, papirne galanterije, galerijskog-gift programa i knjiga.

Prodajni deo od 1000 m2 nudi preko 5000 artikala među kojima su proizvodi 17 kompanija koje Tref Line zastupa na ovim prostorima. Posebnu važnost dajemo programima edukativnog karaktera kao sto su: “Trefl” slagalice, ”Multiprint” pečati, ”Eastcoligt” mikroskopi i teleskopi, ”4M” kreativni setovi, Mali genije kompjuter za decu, Sazidaj kuću modelarstvo, kao i knjige za koje smo izdavači: Upoznaj ljudsko telo, Upoznaj tiranosaurusa rex-a i Upoznaj trkački auto.

U ponudi su i sledeći programi: ”Sunshine” bebi pliš, ”Fun Time” artikli za decu uzrasta 2-3 godine, ”Keenway” setovi namenjeni svim uzrastima, ”New Ray” metalni modeli automobila, motora i kamiona, ”Toy Major” gumene životinje, ”Intex” društvene igre i ostale napravljene od kvalitetnih materijala po standardima Evropske Unije.

Zaposleni u Tref Line-u neguju savremen način poslovanja, koji podrazumeva vrhunski kvalitet i očuvanje imidža, koji taj kvalitet približava našim kupcima i poslovnim partnerima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Svi oni koji su imali zadovoljstvo da kupuju u nekoj od naših prodavnica, uvideli su da mogu da računaju na ljubaznost i asistenciju osoblja, na pristupačne cene, kao i na visok standard kvaliteta usluga i proizvoda.

Po ugledu na uspešne svetske kompanije, Tref Line vrši kontinuiranu edukaciju zaposlenih, i uporedo radi na izgradnji infrastrukture koja će zadovoljavati potrebe sve brojnijih kupaca i poslovnih saradnika.

Kontakt

* Dobanovačka 56 Zemun, Beograd
*
Tel: + 381 11 316 71 10
*
Fax: + 381 11 316 71 14

Podaci firme ::::.
nas. Nikola Tesla, ul.Kragujevacki Oktobar br.19
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/540/260
Fax: 018/540-260

service description:


company : SZR ROLEX-SD
address : nas. Nikola Tesla, ul.Kragujevacki Oktobar br.19 Nis
city : nis
country : Srbija
telefon1 : 018540260
telefon2 : 0631500485
fax : 018540260
email : joksimovic.ljuba@gmail.com
web : rolex
business : Proizvodnja hilzni
keywords : hilzna
description : Proizvodnja i prodaja kartonskih hilzni za motanje toalet papira, ubrusa, folija...

Ostali podaci:

  • kontakt
    Tel.: 063/150-0485, 
Podaci firme ::::.
Prvomajska 13
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/531-874

service description:


Creatinas kreativna hobi radnja i radionica.

Radite ono što volite!

Osnovne materijale za hobi program i ručne radove, uzorke gotove proizvode, radionice, saveti i ideje na jednom mestu!

Radno vreme: radnim danima 9-18h, subotom 9-14h
Adresa: ul. Prvomajska 13. (ulica glavne pošte),

vaše slike:

akril
akrilne boje
damil
delovi za bižuteriju
delovi za nakit
Podaci firme ::::.
Carice Milice 74
Futog, 21410
Srbija
Tel.: 021/891-913
Fax: 021/895-861

service description:

PROIZVODNJA KARTONSKE AMBALAŽE OD VALOVITOG KARTONA
PROIZVODNJA ŠTANCOVANIH KUTIJA SVIH VRSTA I DIMENZIJA SA ŠTAMPOM
Podaci firme ::::.
Crvenih Javora 17
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/216-791
Fax: 018/216-791

service description:

RADNJA ZA IZRADU KUTIJA OD HROMO-KARTONA I VALOVITE LEPENKE
SVE VRSTE ŠTAMPARSKIH USLUGA

Ostali podaci:

  • Mobilni
    Tel.: 064/6182-839, 
Podaci firme ::::.

Novi Pazar, 36319
Srbija
Tel.: 020/384-210

service description:

Podaci firme ::::.
Rakovica,Ilije Stojanovića 81
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2318-622

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Industrijska 7
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/335-945
Fax: 034/330-449

service description:

PROIZVODNJA PAPIRNE GALANTERIJE

Ostali podaci:

  • Tel/fax
    Tel.: 034/335-945, 
  • Tel/fax
    Tel.: 034/335-945, 

Facebook