Podaci firme ::::.

service description:

PIK-Bečej A.D.
PIK Bečej je jedno od vodećih preduzeća u proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda u Jugoistočnoj Evropi. Preduzeće koristi oko 9.000 hektara obradivog zemljišta, od čega se 4.000 hektara navodnjava modernim i klasičnim sistemima za navodnjavanje. Od oko 9.000 hektara obradivog zemljišta Preduzeće poseduje 2.895 hektara, dok je preostali deo obradivog zemljišta u vlasništvu države. Biološka sredstva PIK Bečeja uključuju: 56 hektara raznovrsnih voćnjaka , 3.395 grla junadi, 29.748 grla svinja, 371 grla ovaca i 74 grla konja.


Osnovne delatnosti Preduzeća su
-ratarstvo,
-svinjarstvo,
-govedarstvo,
-prerada voća i povrća i
-ribnjak

PIK Bečej se značajno pozicionirao na domaćem i inostranom tržištu sa tendecijama stalnog rasta tržišnog učešća, upravo usled uspešne implementacije jasne razvojne strategije kao i kvaliteta i prepoznatljivosti svojih proizvoda. Preduzeće uglavnom izvozi konzervirano povrće u Ukrajnu. Belorusiju, Tursku, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

vaše slike:

boranija
duboko smznuto voće i povrće
kukuruz
kukuruz sećerac
Poljoprivreda
poljoprivredni proizvodi
Podaci firme ::::.
Vinogradska 40
Surčin, 11271
Srbija
Tel.: 011/2260-501
Fax: 011/2260-502

service description:

Kompanija Iceberg Salat Centar je osnovana 1990. godine kako bi snadbevala McDonalds restorane Iceberg salatom koja se do tada nije gajila u Srbiji. Danas Iceberg Salat Centar, pored Iceberg Salate proizvodi i druge vrste salata kao i ostalo ekskluzivno povrće.

Kompanija svoje proizvode isporučuje kako lancu McDonalds restorana, čiji je eksluzivni snabdevač povrćem, tako i ostalim renomiranim restoranima, hotelima, kafićima, ketering službama i većim supermarketima na području Beograda.

Proizvodi se na tržištu prodaju kako u svežem stanju, tako i u prerađenom, gde je povrće isečeno, oprano i spakovano u kese poput Iceberg salate, mikseva salata - Mediteranea, Toscana, Zeleni miks, rukole i spanaća.

Salate i ostalo povrće se uzgaja, na više lokacija u Srbiji od kojih je glavna na kraju Novog Beograda u Vinogradskoj ulici. Na istoj lokaciji nalazi se i proizvodni pogon sa hladnjačama gde se vrši priprema povrća, pranje, pakovanjem proizvoda za distribuciju.

Kako bi obezbedili maksimalnu sigurnost proizvoda, Iceberg Salat Centar primenjuje GLOBALGAP standarde za praćenje proizvodnje povrća na polju i ISO 9001:2008 i HACCP standarde u procesu prerade.

Osim proizvodnje povrća, Iceberg Salat Centar se bavi izradom plastenika različitih dimenzija, namenjenih za proizvodnju povrća, cveća, pečuraka, kao i za upotrebu plastenika za magacinski prostor.


PROIZVODI

Osnovni proizvod Iceberg Salat Centra su salate svih varijateta, boja i ukusa, kao i ostalo povrce. Glavna salata koja se prodaje je iceberg salata po kojoj je i firma dobila ime, a to je salata koja može dugo da ostane sveža, hrskava je i lako se obrađuje.

Salate i povrce se na tržištu prodaju u svežem stanju u glavicama ili u komadu, kao i prerađeno povrće - isečeno, oprano i spakovano u kese sa inertnim gasom kako bi duže zadržalo svežinu i ostala svojstva.

1. Salate u svežem stanju (glavice):

Zelene salate:
Iceberg, Endivia uskolisna, Endivia sirokolisna, Hrastov list zeleni, Lollo Bionda i Romana.

Crvene salate:
Lollo rosso, Batavia, Hrastov list crveni i radič.
Salate u svežem stanju se isporučuju oprane i spakovane u kartonske kutije obložene plastičnom folijom da bi ostale što duže sveže. Svaka kutija ima deklaraciju i u nju stane 12-18 salata u zavisnosti od sorte i veličine.

2. Ostalo povrće (komadno i isečeno):
Paradajz, kiseli krastavac, krastavac, šargarepa, rukola, brokoli i spanać.

3. Prerađeno povrće (isečeno, oprano, pakovano u kese):
Iceberg 100 %, Mediteranea ( Iceberg, radič, šargarepa), Toscana (Lollo Bionda, Lollo Rosso, Hrastov list zeleni, Hrastov list crveni), Zeleni mix (Lollo Bionda, Hrastov list zeleni, Romana, Endivia), Rukola, Spanać.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Kolarova bb
Selenča, 21425
Srbija
Tel.: 021/744-992
Fax: 021/744-992

service description:

U fabrici za preradu voća i povrća, preradom se proizvode: kompoti,marmelade, pekmezi, salate, ajvari,džemovi i 100% prirodni sokovi.

Ostali podaci:

Facebook