Podaci firme ::::.
Volgina 15
Beograd - Zvezdara, 11050
Srbija
Tel.: 011/6771-373
Fax: 011/6774-720

service description:

MAGNETOPLAG ®


MAGNETOPLAG je medecinsko sredstvo za blagu i produženu stimulaciju oblasti rektuma (čmara) kod poteškoća od hemoroida (šuljeva). Sastoji se od magnetostimulatora smeštenog u čvrst neagresivan materijal. Aktivni deo pomagala počinje već od samog vrha magnetoplaga a završava se graničnikom. Intenzatet magnetske indukcije pomagala iznosi 30 do 40 mT, što je u granicama koje se dozvoljavaju i preporučuju za stimulaciju humanog materijala. Upotrebljivost magnetoplaga nije vremenskl ograničena, ali upotreba nije preporučljiva ako dođe do mehaničkog oštećenja (ogrebotina, naprsnuća).

D E L O V A NJ E
Reguliše protok krvi kroz venski sistem završnog dela creva uz produženo dejstvo i posle primene, smanjuje bol u predelu rektuma i deluje baktericidno.

I N D I K A C I J E
Akutna hemoroidna oboljenja, nekontrolisano kvašenje rektuma i svrab u predelu rektuma.

K O N T R A I N D I K A C I J E
Primena magnetoplaga nije preporučljiva kod osoba sa teškim akutnim ili hroničnim srčanim poteškoćama, koji imaju rak debelog creva, kod korisnika pejsmejkera i u toku graviditeta (trudnoće).

N U Z P O J A V E
Magnetoterapija može izazvati prolaznu hipotenziju, prolazan proliv kao i povećan libido.

P R I M E N A
Pre svake upotrebe pomagalo oprati vodom i sapunom, isprati vodom, osušiti i aktivni deo premazati vazelinom do graničnika, iza čega je pomagalo pripremljeno za upotrebu. Ovako pripremljeno pomagalo treba pažljivo i polako ugurati u čmar do graničnika. Kada je čmar teško prohodan, magnetoplag se utiskuje postupno sa prekidima da bi se izbeglo oštećenje sluzokože. Kod utiskivanja magnetoplaga treba ležati na boku. U ležećem položaju ostaje se jedan do dva sata dnevno sve do vađenja magnetoplaga. Posle svake upotrebe magnetoplag odmah treba dobro oprati sapunom u mlakoj vodi.

Pakovanje sadrži dva magnetoplaga označena međusobno različitim bojama. Prvog dana se proizvoljno izabere jedno od pomagala. Svakog narednog dana primenjuje se pomagalo one boje koja prethodnog dana nije korišćena.

Postupak se ponavlja deset dana za redom. Samo kod izuzetnih tegoba, pomagala se koriste dva puta dnevno-ujutru i uveče. Jedino u slučajevima kada je to neophodno, proceduru treba ponoviti na opisani način, posle pauze od jednog dana, kako je napred navedeno.

UPOZORENJE!
MAGNETOPLAG ® je medicinsko sredstvo, koje je namenjeno isključivo za ličnu upotrebu. Apsolutno je zabranjeno korišćenje od strane drugih osoba zbog rizika prenošenja infektivnih bolesti.

N A P O M E N A
Uređaji i naprave osetljive na dejstvo magnetskog polja (časovnici, kalkulatori, magnetske trake, pejsmejkeri) moraju biti udaljeni od magnetoplaga najmanje 10 cm.

P R O I Z V O D I
Institut Mihaljo Pupin –Piezotehnologija d.o.o, Volgina 15, 11000 Beograd.
Proizvod je ispitan i klinički proveren u Kliničko - bolničkom centru – Zvezdara, Beograd.
PROIZVOD JE ZAŠTIĆEN.
Patent br. 1608/83
Made in Srbija

TERAPEUTSKA STIMULACIJA MIKROMAGNETIMA »AKMA® PLUS«

OSOBINE MIKROMAGNETA »AKMA plus«
AKMA plus je mikromagnetsko terapeutsko sredstvo za blagu i dugotrajnu površinsku stimulaciju bioaktivnih (akupunkturnih) tačaka kože. AKMA plus je komplet mikromagneta tri različite veličine koji svojim doziranim opsegom dejstva omogućuju stimulisanje površinskih i dubljih akupunkturnih tačaka, kao i ušnih (aurikulo) tačaka. Gustina magnetnog fluksa na površini mikromagneta je 60 do 80 militesla (600 do 800 gausa), a dubina dejstva za veliki magnet do 20mm, srednji do 10mm i mini magnet do 5mm.

Stimulacijom kožnih nervnih receptora pomoću mikromagneta pokreću se refleksni neuro-humoralni mehanizmi i na fiziološki način utiče se na uspostavljanje poremećenih funkcija organizma.Svojom ispupčenom površinom koja naleže na kožu AKMA plus mikromagneti deluju i magnetnim poljem i akupresurno.

PREDNOST »AKMA plus«
Primena mikromagneta AKMA plus je jednostavna efikasna i kao površinska neinvazivna metoda stimulacije pogodna je za upotrebu kod svih pacijenata. Posebno je pogodna za primenu kod dece i anksioznih (plašIjivih) osoba.
Upotrebom AKMA plus u refleksoterapiji reducira se uzimanje lekova, izbegava se pojava alergije od lekova, smanjuju se lekarske posete i može se koristiti uz obuku u vidu samopomoći.

INDIKACIJE ZA »AKMA plus«
Indikacije za terapeutsku stimulaciju mikromagnetima AKMA su stanja i subjektivne tegobe. Najčešće indikacije, sa naznakom odgovarajućih tačaka koje se stimulišu, date su uz priloženu šemu.

KONTRAINDIKACIJE
Kontraindikacije za primenu AKMA plus su relativne. To su pre svega dermatiti i furunkuli u predelu izabrane bioaktivne tačke i alergija na flaster. Sami mikromagneti su međutim, hemijski neaktivni i otporni na hemijske supstance i spoljna dejstva.

METOD RADA
Prema indikacijama ili prema priloženoj šemi izvrši se izbor lokaliteta. Kod bolova najčešće se koristi bolna tačka ili bolna regija. Obično se stimulišu 2-3 glavne tačke, a ređe 3-4 pomoćne tačke. Zatim se alkoholom očisti koža izabrang lokaliteta i pošto se ista osuši na nju se postavlja mikromagnet, čija je zaravnjena površina polariteta »S«, zalepljena za flaster.

Ispupčena površina mikromagneta, koja je »N« polariteta, stavlja se na površinu kože i pritiskom prsta fiksira. Promena mikromagneta se vrši na 5-7 dana, do uspostavljanja zadovoljavajuće funkcije. Kod promene magneta potrebno je koristiti alternativne lokalitete. Na početku terapije stimulišu se naznačene ušne tačke na „dominantnom“ uhu, tj. kod dešnjaka na desnom, a kod levaka na levom uhu.

Proizvod je klinički ispitan i atestiran, pod brojem 1600_2/83 od strane VMA.

MIKROMAGNETI »AKMA plus«

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE MIKROMAGNETA »AKMA«

Oblik magneta je plankonveksan disk, sa jednom ravnom i jednom ispupčenom kružnom površinom.
Mikromagneti se izrađuju i isporučuju u tri veličine:
Mini Ø 3,0 mm * 1,4 mm
Srednji Ø 5,4 mm * 2,7 mm
Veliki Ø 12 mm * 4,5 mm

Mikromagneti imaju na površini gustinu magnetnog fluksa 60 do 80 mT (600 do 800 Gausa)
Radijusi dejstva (računajući gustinu magnetnog fluksa od 1mT kao minimalnu za efikasno delovanje)
- za Mini magnet – po dubini 5 mm, po prečniku 8 mm
- za Srednji magnet – po dubini 10 mm, po prečniku 17 mm
- za Veliki magnet – po dubini 20 mm, po prečniku 35 mm

Površine magneta su zaobljene, glatke i bez oštrih ivica.
Severni magnetni pol se nalazi na ispupčenoj površini.
Proizvodi: Institut Mihajlo Pupin,

“IMP-Piezotehnologija d.o.o„
11060 Beograd, Volgina 15

Centrala: 6776-222;
Direktor: 6771-373, 6773-698;
Faks: 6774-720, 6774-623

Ostali podaci:

vaše slike:

 filter
 separator
akma
Akupunktura
Alternativna medicina
Alternativno lečenje
anemija
anticelulit
anticelulit trenerka
astma
bol
bolove u kukovima
bolovi iu kolenima
bolovi u kičmi
bolovi u krstima
bronhijalna astma
CE sertifikat
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 063/77-31-007

service description:

Magnetni nakit

Pretpostavljamo da ste ovamo došli iz jednog od sledećih razloga:

1. Čuli ste za izuzetnu poslovnu priliku, pokretanje novog atraktivnog biznisa.
2. Čuli ste za provereno pozitivno delovanje Germaniuma i magnetnog nakita na ljudsko zdravlje.
3. Želite da izgledate lepo, i ljubitelj ste nakita.

U svakom slučaju ste na pravom mestu! Victoria White je italijanska kompanija koja se od septembra 2007. godine nalazi i na našem tržištu.
Magnetni nakit

Magnetna terapija je bezbedna, bez upotrebe lekova, jeftina i jednostavna za primenu na sebi, bez ijednog sporednog efekta koje po pravilu imaju sve terapije za ublažavanje bolova!

Predlažemo Vam da sajt sistematično pregledate. Naravno, one delove koji su Vam poznati, pregledajte kritički i uputite nam predloge, a ono što Vam nije poznato iskoristite što bolje!

Nadamo se da ćete provesti prijatno vreme ovde i radujemo se saradnji, ako Vam se dopadne ono što ovde vidite i pročitate.

Mnogi traže kovčeg s blagom celog života... ako se pre ne umore i ne prestanu.. Vi se nemojte umoriti, proučite dobro ovaj sajt!

Magnetni Nakit

Cell phone: +381 63 7731007
E-mail: info@magnetninakit.com
Web: www.magnetninakit.com

Facebook