Podaci firme ::::.

service description:

Reklamna galanterija
Štamparija, štamparske usluge
Vez, gravura
Dizajn
Izrada i postavljanje reklama velikih formata
Podaci firme ::::.

service description:

Pla.net Subotica se bavi izradom reklama od savremenih materijala (polistireni, folije, pleksiglas, metalna galanterija, 3D reklama u prostoru, makete, figure).

Bavimo se i uređenjem eksterijera i enterijera, izradom reklama po narudžbi, izradom sajtova za firme, brendiranjem firmi, izradom brošura, uređenjem sajamskih izložbi.

Stojimo na raspolaganju svim Vašim željama!Montažu reklamnih proizvoda vršimo mi, a možemo Vam izaći u susret tako što ćemo pripremiti proizvod da ga možete sa lakoćom i Vi monirati ili Vaš izvođač radova.

vaše slike:

3 D reklame
3D reklame
Brendiranje
brendiranje firmi
Brendiranje izloga
folije
izrada i montaza reklama
Izrada reklama
Izrada svetlećih reklama
krovne reklame
Podaci firme ::::.

service description:

Potrebna vam je izrada svih vrsta svetlećih reklama i reklamnih tabli vrhunskog kvaliteta, obeležavanje enterijera reklamnim elementima, izrada elemenata od pleksiglasa i širok asortiman usluga vezanih za izradu reklamnog materijala?

Ne tražite dalje... Na pravom ste mestu!
Podaci firme ::::.

service description:

Marketing agencija
Dizajn studio

Dielle D.o.o. je dizajn studio. Usluge koje pruža su dizajn svih grafičkih proizvoda, štampa velikih formata, na razne vrste materijala, priprema za štampu,brendiranje vozila i objekata, izrada art, fashion i studijskih fotografija, promo materijali.

* Grafički dizajn i priprema
* Štampa velikih formata
* Priprema za štampu
* Brendiranje vozila
* Brendiranje izloga
* Brendiranje objekata
* Autografika
itd

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 8 917 916, 

vaše slike:

Autografika
Brendiranje
Brendiranje izloga
Brendiranje vozila
izrada i montaza reklama
Izrada reklama
Izrada svetlećih reklama
Marketing agencija
Marketing usluge
proizvodnja svetlećih reklama
Reklama i propaganda
Reklama na vozilima
reklama oprema
Reklame
Reklamna galanterija
reklamni baneri

service description:

Marketing agencija

Agencija IKA V je otvorena u decembru 2008 g. sa prvobitnom orijentacijom ka štampanim medijima. Usledio je rad sa redakcijama, kontakti sa oko 80% oglašivača u štampanim i elektronskim medijima.
Prikupljene informacije tokom takvog rada sada koristimo da bismo poslovne ponude naših klijenata usmerili na prave tokove.
Ako ste nova firma izgradnjom korporativnog i vizuelnog identiteta, opet ste na početku. Postavljanjem sajta urađen je tek deo posla, zatim sledi internet marketing, a osim virtuelnog predstavljanja, sledi Vam i klasična prezentacija u javnosti.
Vama je potrebno da odlučite šta želite. Zato smo za Vas odabrali saradnike koji su svoju uspešnost i profesionalizam dokazali višegodišnjim radom.

Za upoznavanje sa marketingom dovoljan je svega jedan semestar, a za ovladavanje marketingom potreban je životni vek.
(Filip Kotler)
Biznis koji sebe smatra imunim na potrebu da se oglašava, pre ili kasnije će postati imun i na biznis.
(Derbi Braun)

Naše usluge:
Oglašavanje u štampanim medijima
Reklamni štampani materijal
Internet marketing
Prezentscija preduzeća na internetu
Prodaja oglasnog prostora u medijima itd
Podaci firme ::::.
KONSTANTINA FILOZOFA 8/3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/ 3982 104

service description:

»Grifon media« formirana je u Beogradu Avgusta 2005. godine, sa ciljem da na području Srbije realizuje i razvija sopstvenu mrezu outdoor medija.
»Grifon media« uvodi novi vid u tradicionalnu americku tradiciju spoljnjeg oglasavanja, koja objedinjuje know-how i iskustva vodećih svetskih kompanija. Kako bi se bolje uvazile specifičnosti kulturnog, istorijskog, socioloskog i urbanstičkog prostora, korisćena su iskustva, rezultati istrazivanja, kao i saznanja Evropske asocijacije spoljnjeg oglasavanja(FEPE) sa seditem u Parizu.
»Grifon media« radi vec 4 godina na realiziciji progama »Mega medij«. Do sada smo realizovali oko 30 Megabordova, reklama velikih povrina sirom Beograda, kao i najveću reklamu u Evropi od 7 500 m² na hotelu »Jugoslavija« , a cilj nam je da pokrijemo sve veće gradove u Republici Srbiji jer jedino tako moze da se realizuje nasa strategija marketinga na nivou zemlje.

Tehnologija izrade reklamne poruke je stampa na platnu (Mash ili Vinil) sa rokom trajanja 3-5 godina. Ovaj postupak omogucava visekratnu upotrebu iste poruke, promenu lokacija, izmenu jednog dela poruke i jos mnogo toga, a po isteku dogovoreno roka prelazi u Vase trajno vlasnistvo.

Grifon media d.o.o. Beograd nudi usluge u tri osnovne oblasti: Iznajmljivanje reklamnih povrsina, priprema za stampu i stampa kao i montaza reklamnih poruka.
Da bi uspelo da ostane uvek u vrhu iz ove oblasti preduzece Grifon media d.o.o. Beograd svakodnevno se informise i prati svetske trendove u domenu spoljnog oglasavanja i kako bi i dalje nudili vrhunski kvalitet kontinuirano se vrsi kontrola ispravnosti kako reklamnih panoa tako i samih reklamnih poruka.
Nase buduce glavne konkurentske prednosti ukljucuju nove tipove bilborda na benzinskim stanicama Luk Oil-a ,mreza od 2500 lica i povrsine velikih kvadratura, profesionalno odrzavane megabordove sa profesionalno obucenom ekipom ljudi raspolozivoj 24 casa za bilo koju intervenciju, 24 casa dostupni nasim klijentima preko info sluzbe za bilo koju informaciju o raspolozivosti slobodnih povrsina ili nekoj drugoj informaciji koja je bitna nasem sadasnjem ili buducem klijentu koja ce omoguciti laksi pristup nasoj mrezi .

U buducnosti Grifon media d.o.o. Beograd planira da poveca obim poslovanja i osim postojecih panoa prosiri svoje poslovanje u svim vecim gradovima sirom Republike Srbije kao i da postavi megabordove na svim ulascima u grad Beograd. Isto tako planiramo postavljanje on line web sajta preko kojeg ce klijenti moci da prate raspolozivost, razvoj i da izvrse on line rezervaciju odredjenih povrsina.
Podaci firme ::::.

service description:

Nudimo Vam širok spektar usluga iz domena štampe, marketinga i dizajna. Dugogodišnje iskustvo, vrhunski obučeno osoblje i korišćenje najkvalitetnijih materijala u procesu proizvodnje, garancija su kvaliteta.

Bilo da Vam je potrebno brendiranje Vašeg voznog parka, štampanje bilborda, izrada svetlećih reklama i mobilnih panoa, ili štampa velikih i malih tiraža, na pravom ste mestu.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas, rado ćemo Vam izaći u susret.

Facebook