Podaci firme ::::.
Industrijska Zona BB
Nova Pazova, 22330
Srbija
Tel.: 022/323-437
Fax: 022/323-397

service description:

PROIZVODNJA NAMEŠTAJA, PROJEKTOVANJE ENTERIJERA, PRODAJA PLOČASTOG MATERIJALA I ELEMENATA ZA IZRADU NAMEŠTAJA, PRODAJA MAŠINA ZA OBRADU DRVETA, PRODAJA BOJA I LAKOVA ZA DRVNU INDUSTRIJU

O NAMA
ISTORIJAT

Eurokancom je porodična firma osnovana pre 30 godina. Taj period su obeležile dobre odluke i kvalitetan rad. To naravno nije moglo proći nezapaženo ni van granica Srbije. Da je to istina potvrdiće i Eurokancomova integracija sa dva prestižna italijanska proizvođača "LIVONI" i "INTERIOR BELTRAMINI". Oba ta brenda imaju neverovatno bogatu i dugu tradiciju koja se meri decenijama (INTERIOR BELTRAMINI osnovan 1966), ali i vekovima (LIVONI osnovan 1895).

Unapredjenje svakog proizvodnog procesa, još kvalitetnija izrada, vrhunski dizajn, te najbolja moguća ergonomska rešenja su direktni rezultati naše saradnje poslednjih nekoliko godina.

Visoke standarde, koje diktira moderna proizvodnja nameštaja, sigurno bi teško mogli ispuniti bez naših partnera kao što su: "G.S.", "WIBITEX", "PIETRO CAZZANIGA". Radi se naravno o proivodjačima visokokvalitetnih materijala koji se ugradjuju u naše proizvode. Svi materijali su testirani i provereni labaratorijski da bi dobili sertifikate kojima se potvrdjuje UNI ISO DIN i Britanski BS standardi. Takodje svi tekstili takođe su setifikovani i po Danskom OEKO-TEX STANDARD 100 koji je veoma značajan.

Ostali podaci:

  • Tel.: 022/321-266, 

vaše slike:

barske stolice
Enterijer
Izrada stolova i stolica
Podaci firme ::::.

service description:




PRODAJE SE SUŠARA ZA DRVENU PILJEVINU U ODLIČNOM STANJU VELIKOG KAPACITETA!
POGODAN JE ZA LINIJE PELETIRANJA I BRIKETIRANJA!
SVE INFORMACIJE NA TEL:
063/7191-911 i
062/977-9398

Novim programom uvedena je proizvodnja klub stolova od masiva i u kombinaciji medijapan-staklo; Proizvodnja tapaciranog nameštaja - troseda, dvoseda, fotelja, kauča, ugaonih garnitura, ležaja tipa francuskih i hotelskih, kao i klub garnitura, studio fotelja, taburea...; Za vaš stan - DRVOSAN; Zainteresovani smo za uvoz repromaterijala za svoj proizvodni program, izvoz naših proizvoda i sufinansiranje za razvoj
# Garniture za sedenje - [P]
# Fotelje - [P]
# Sofe, kauči - [P]
# Dvosedi, trosedi - [P]
# Stočići, setovi stolova - [P]
# Kreveti - [P]

MUNIR ŠAĆIROVIĆ DIREKTOR

Ostali podaci:

  • Tel.: 062/977-9398, 

vaše slike:

bračni kreveti
drvene stolice
dvosedi
Ekskluzivni nameštaj
fotelja
Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće G.N. Komerc-inženjering osnovano je 2004. godine. Preduzeće se bavi proizvodnjom i prodajom trpezarijskih stolica i stolova i opremanjem restorana, hotela, kafića i drugih objekata.

Nas karakteriše moderan i atraktivan dizajn naših proizvoda, izradjen od kvalitetnih i atraktivnih materijala. Stolice su ergonomski dizajnirane, a trpezarijske stolove karakteriše moderna ravna linija. Celokupan asortiman je izradjen u kombinaciji bukovog masiva i furniranog medijapana, presvučen modernim materijalima, lakiran visokokvalitetnim lakovima. Atestiran i proveren kvalitet i čvrstina proizvoda.


Preduzeće ima zaokružen proces proizvodnje, u čijem sastavu se nalazi radna jedinica mašinske obrade, krojenje i šivenje, tapetarija i lakirnica.


Osnovna obeležja razvoja preduzeća su: kvalitet, kvantitet, kontinuitet i konkurentnost.
Podaci firme ::::.
Pasi Poljana, Lužičkih Srba bb
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/45-60-357

service description:

Facebook