| pogoci:128
back|1|2|3|... | 6|7|forw
Podaci firme ::::.

Šabac , 15000
Srbija
Tel.: 015 7746733

service description:

U proizvodni program:
-posteljine pamuk
-posteljine krep
-posteljine flanel
-posteljine saten
-štep deke
-jastuci
-jorgani
-stoljnaci
-sedalice
-kuhinjske krpe
-peškiri
-frotiri
Podaci firme ::::.

service description:

Hotel Union raspolaže sa ukupno 101 ležajem u 54 soba i 6 apartmana, odnosno sa 70 soba. Sobe su uređene i opremljene za odmor i relaksaciju, kako za poslovne ljude tako i za one koji žele odmor da provedu u Beogradu.

Posebna pažnja se posvćuje održavanju visokog nivoa čistoće, kako hotelskih soba tako i ostalih prostorija hotela Union.

Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne sa odvojenim krevetima ili sa francuskim ležajem i trokrevetne. Kupatila su sa kadom ili tuš kabinom. Sve sobe imaju telefonsku liniju, TV sa kablovskim programima i mini-bar sa bogatom ponudom.
APARTMANI

Luksusno opremljeni i dekorisani stilskim nameštajem. Odvojenost sobe od dnevnog boravka ili radnog prostora kao i nežni tonovi svetla čine sobe toplim i udobnim. Ovde ćete uživati u privatnosti i miru u svakom pogledu.

Apartmani su opremljeni francuskim ležajem ili odvojenim krevetima i kupatilom, direktnom telefonskom linijom, TV-om sa kablovskim programima, kao i mini barom.
PONUDA
RESTORAN HOTELA UNION

U prijatnom ambijentu klimatizovanog restorana možete naći veliki izbor domaće i internacionalne kuhinje. Iz ponude izdvajamo hladna predjela,supe, topla predjela, riba, pečenje, jela sa roštilja, salate, poslastice…

Restoran raspolaže sa 200 mesta i idealan je za organizovanje svih vrsta svečanosti, proslava, promocija, konferencija, poslovnih skupova, venčanja, proslave rođendana...

Restoran svakodnevno nudi dva menija po popularnim cenama. Hotel nudi i bogat večernji program sa živom muzikom doprinosi da se gosti hotela i posetioci osećaju opušteno.
PIANO BAR

Za intimnu i domaću atmosferu nudimo vam pravo opuštanje u ambijentu PIANO BAR-a uz piće i prijatne zvuke klavira u vreme ručka, u popodnevnim i večernjim satima.


Podaci firme ::::.
Vrnjačka Br. 5
Vrnjačka Banja, 36210
Srbija
Tel.: 036 5468 448
Fax: 036 5468 448

service description:

GRAĐEVINARSTVO, NEKRETNINE, UGOSTITELJSTVO

Preduzeće MEROP je osnovano 1997 u Vrnjačkoj Banji. Fokus naših delatnosti su projektovanje i izvođenje građevinskih radova, uglavnom stambenih objekata i pratećih sadržaja. Izardili smo i prodali preko 200 različitih poslovnih i sambenih jedinica u Vrnjačkoj Banji.
Naše reference uključuju i enterijere, kao i sanacije i rekonstrukcije starih vila koje se smatraju neprocenjivim kulturnim nasleđem Vrnjačke Banje.
Trenutna delatnost preduzeća ja bazirana na projektovanju, investicionoj gradnji i prodaji sopstrvenih novoizgrađenih nepokretnosti.
U periodu od osnivanja do danas preduzeće ima stalan rast kako u prometu, tako i u kavalitetu usluga koje pruža. Naši ljudski i drugi resursi omogućavaju kvalitetno i blagovremeno izvođenje radova.
Odgovornost prema našim kupcima, kao i gradnja na izuzetnim lokacijama u Vrnjačkoj Banji nalažu poštovanje visokih standarda kvaliteta i poslovanja.

vaše slike:

građevinski inženjering
Građevinsko preduzeće
Promet nekretnina
Podaci firme ::::.

Krčedin, 22325
Srbija
Tel.: 011/334-6191

service description:

Etno restoran
Kapaciteta 150 mesta, sa prelepom baštom (avlijom) od 300 mesta, u ambijentu starog sremačkog domaćinstva sa zaboravljenim i autohtonim jelima ovog kraja.

Izleti
Vožnja Dunavom i izlet na Krčedinsku adu - Krčedinska ada sa svojim brojnim rukavcima i barama, pravi je raj za ljubitelje prirode, ekologije, lova, ribolova i foto-safarija. Jedna je od retkih preostalih prirodnih oaza u kojoj su slobona krda konja, magaraca, goveda, mangulica... kao i veliki broj retkih vrsta ptica.

Obilazak fruškogorskih manastira - svi izleti se odvijaju uz pratnji turističkih vodiča.

Bašta – rekreaciona zona

Lov i ribolov

Lov

Ribolov

Smeštaj

Organizovanje svečanosti Mogućnost organizovanja poslovnih ručkova, svih vrsta proslava, naročito svadbi i krštenja.Preko puta salaša se nalazi crkva Svetog Nikole.
Podaci firme ::::.
Matije Korvina 5
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/551-835

service description:

Najstarija picerija u Republici Srbiji osnovana 1977. godine
Podaci firme ::::.

service description:

Proizvodnja papirnih kesica za pekare, hamburgerije i restorane brze hrane, svih velicina i sa stampom po zelji, od razlicitih materijala. U proizvodnom programu imamo i bakalske kese za pakovanje brasna, secera, cajeva...
Takodje u ponudi imamo i papir sa polietilenskom folijom, kao i mesarski (pekarski) papir raznih dimenzija (po Vasoj zelji).
Vrsimo transport porucene robe do Vaseg magacina.
Asortiman proizvoda

1. Papirne kese sa šestougaonim dnom

Bakalske kese
2. Papirne kese sa faltom i presavijenim dnom

papirne kese od belog papira
hamburger kese
kese za palačinke
3. Kese sa ručkom od natrona

4. Razno

mesarski papir
bela klobučna hartija(flis papir)
servijete
selotejp traka
pelenice za piliće
kartonske podloške za parče pice
lepenka presovana siva
kutije za torte
čašice za pomfrit
kutije za pizzu
alu-folija
streč-folija
5. Toalet proizvodi

toalet papir u rolni-rinfuz
toalet papir 10/1
toalet papir listić
ubrus beli
ubrus beli Džambo
salvete
6. OPS (plastična, pet ambalaža)

stiropor ambalaža

Ostali podaci:

  • Tel.: 060/500-2540, 
  • Tel.: 060/500-2541, 
Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće Metalimpex d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer MESSAR linije proizvoda za teritoriju ex- Jugoslavije.Profesionalni mesarski noževi vrhunskog kvaliteta po povoljnim uslovima, sledećih bitnih karakteristika:

1. specijalni francuski čelik kvaliteta DIN 1.4034 i DIN 1.4116 - konusnog profila

2. nemački mašinski park (Siepmann GmbH, Solingen)

3. nemački potrošni materijali (C.Hilzinger-Thum GmbH&Co.KG, Lippert-Unipol GmbH&Co.KG, Hermes Schleifmittel GmbH&Co.KG, itd)

4. AEG peć za kaljenje u nitrogenskoj sredini

5. tvrdoća / debljina sečiva: 55 ±1HRC / 2,5-3mm

6. tradicija proizvodnje noževa duga više od 85 godina

7. saglasnost sa HACCP-om BRUŠENJA NOŽEVA

MESSAR noževi se bruse na način koji osigurava sigurnost i dug vek upotrebe, pri tom ne gubeći ništa od svojih kvaliteta.

KALJENJE NOŽEVA

Kaljenje je proces kojim se dobija tvrdoća sečiva. MESSAR noževi se kale u pećima nemačke proizvodnje (AEG), u nitrogenskoj sredini sa automatskom elektronskom kontrolom procesa kaljenja i izlaze sa izmerenih 55±1 RCV.
Podaci firme ::::.
Vinogradarska 2
Kovačica, 26210
Srbija
Tel.: 013/660-480
Fax: 013/660-470

service description:

Podaci firme ::::.
Kralja Milutina 2
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/323-712

Kategorije:

service description:

Trgovina staklom, porcelanom i ostalim proizvodima za ugostiteljstvo i domaćinstvo
Podaci firme ::::.
Vikend naselje bb
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 063 360 510

service description:

Paprika Čarda - Riblja Čarda

Paprika čarda se nalazi na Paliću kod Vikend naselja uz samo jezero. Romantična riblja čarda nudi riblje specijalitete - riblju čorbu u nesvakidašnjem ambijentu.

vaše slike:

Restorani
Riblji restoran
Podaci firme ::::.
Doktora Predraga Vulete 4
Ruma, 22400
Srbija
Tel.: 022/476-570

service description:

Našu istoriju započinjemo davne 1991. godina, kada je osnovan FINANS. Tada smo se bavili uvozom i izvozom robe, i pošto smo imali tako dobre knjigovođe, uslužno smo radili i knjigovodstvene usluge. Sedam godina kasnije, pokrećemo proizvodnju. 1998. godine počeli smo da proizvodimo opremu za ugostiteljstvo. Nekoliko godina kasnije proizvodni program smo proširili i na polje opreme za pčelarstvo.

Nakon više od 10 godina proizvodnje sa ponosom možemo reći da se naši proizvodi plasiraju na tržišta Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, a prvi kontigenti proizvoda su ove godine stigli i na tržište Evropske Unije.

Pored proizvodnog programa, bavimo se i trgovinom crnih cevi i limova na veliko i malo, proizvodnja raznih proizvoda od inox-a, i uslužne delatnosti zavarivanja aluminijuma, plastifikacija metala, punjenje autoklima...

Ostali podaci:

  • Tel.: 022/474-630, 
Podaci firme ::::.
Surčinski put 16b
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2260-138
Fax: 011/2260-139

service description:

Podaci firme ::::.
Nebojšina 6
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 060/38-63-633
Fax: 011/3863-633

service description:

RESTORAN TRPEZA BEOGRAD

Da li ste nekad okusili Srbiju ? Da li ste sa sobom poneli čarobne mirise na koje samo Srbija miriše ? Ako jeste,poželećete da je ponovo okusite i pomirišete.Ako niste,učinite to.Ako ne znate kako,pomoći će Vam prijatan boravak u restoranu Trpeza.

Verovatno ćete poželeti da sami napravite neka od jela koje se u ovoj zemlji prave od davnina.Pravile su ih srpske bake,majke,tetke,strine...To umeće,veštinu i zapamćene recepte one su,opet,naučile od svojih predaka.I tako se ova"čarobna trpeza" vraća u stara,dobra vremena kada se drugačije mlelo,kuvalo i spremalo.Jela u njoj imaju na sebi staru patinu,neka su davno zaboravljena a neka se mogu pronaći u domaćinstvima i etno restoranima koja drže do gurmanske tradicije čarobnih ukusa.

Ova jela se nazivaju nacionalnim i domaćim srpskim jelima.Neki smatraju da ona pripadaju nekom drugom narodu.I,na sreću,svi su u pravu.





Naša adresa:.
Nebojšina 6, Beograd

Kontakt telefoni i telefoni za rezervacije:
011/3863-633 060/38-63-633

Radno vreme:
10-24h

vaše slike:

restoran srpske kuhinje
srpska jela
srpska kuhinja
Srpska kuhinja Beograd
srpska nacionalna kuhinja
Podaci firme ::::.
Laze Telečkog 20
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021 / 66 16 024

service description:

FAST FOOD GIROS VANJUS

Fast food Giros Pizza Vanjus nalazi se na adresi Laze telečkog 20, u samom centru zbivanja novosadskog noćnog života. Svakom gostu pruža se prilika da pored pristupačnih cena i brze usluge uživa i u bogatstvu ukusa ponuđenih jela.

Naručite odmah putem DOSTAVE

GIROSI, PICE I ROŠTILJ

Pažljivo kreiran meni, tako da zadovolji zahteve i želje svih svojih kupaca, kao i ljubazno i prijatno osoblje, zaslužni su za veliko poverenje građana Novog Sada kao i svih njegovih gostiju.
DOSTAVA

Celokupna ponuda dostupna je u bilo koje doba dana i noći, kako na pomenutoj lokaciji tako i putem dostave.

Cena dostave u gradu 170 din, noću 200 din, a cena dostave van grada 250.din.

Za narudžbe preko 1000 din dostava BESPLATNA.
UZ KUPLJENA 3 GIROSA ČETVRTI GRATIS!


021/66 16 024
LAZE TELEČKOG 20
NOVI SAD

Podaci firme ::::.
Zvezdara Mihajla Todorovića 16
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/34-74-356

Kategorije:

service description:

SUBAKUS DOO BEOGRAD - ZVEZDARA

Matični broj 20842083
PIB 107638488
Pravni oblik Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Mihajla Todorovića 16
Grad Beograd-Zvezdara
Šifra delatnosti 4690
Datum osnivanja 03.07.2012.
Odgovorna osoba Goran Pirivatrić
Funkcija Direktor
Podaci firme ::::.
Kanićova bb
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/305-618

Kategorije:

service description:

Posredovanje u poslu sa pekarskim mašinama
Podaci firme ::::.
Rača
Rača, 31250
Srbija
Tel.: 031/866-475
Fax: 031/866-475

service description:


Srpski Pravoslavni manastir Raca nalazi se u podnozju planine Tare,okruzen prirodnim bogatsvom koje je u sastavu Nacionalnog parka Tara. U sklopu manastira ,tik uz portu nalazi se ribnjak kalifornijske pastrmke. Nedaleko od manastira (2 - 3 km) izvire termomineralni lekoviti izvor koji se uliva u reku Racu (do kojeg se dolazi uredjenom pessackom stazom),koju je manastir posle 2000.godine preusmerio i sagradio svoje ribnjake. Na ribnjaku u sezoni prolece - leto radi i riblja carda,koja je po svezoj pastrmci kao i pikantnoj ribljoj corbi i ljubaznim osobljem nadaleko postala poznata kod nasih gostiju koji iz godine u godinu dolaze na svezu pastrmku i manastirsku rakiju i vino. Manastir i ribnjak Vam pruzaju i usluge smestaja.Dobro dosli!



company : Ribnjak
address : Srpski Pravoslavni manastir Raca , Bajina Basta
city : Bajina Basta
country : Srbija
telefon1 : 031/866-475
telefon2 :
fax : 031/866-475
email : office@ihthis.net
web : www.ihthis.net
Podaci firme ::::.

service description:

www.restoran-zlatar.rs
info@restoran-zlatar.rs

RADIMO SEDAM DANA U NEDELJI
Radnim danima 09:00-01:00 h
Subotom, nedeljom: 13 00-01:00 h


Proverite zašto bi svi
I POSLEDNJU PARU OSTAVILI U ZLATARU

Restoran Zlatar otvoren je 1985. godine. Vlasništvo je porodice Popović, poreklom iz Mileševe, ispod planine Zlatar. Restoran je prepoznatljiv po domaćoj kuhinji i zavičajnim specijalitetima. Zahvaljujući dobroj kuhinji, vrhunskoj usluzi i ljubaznom osoblju, ovaj restoran je stekao stalne goste i postao jedan od vodećih u Beogradu. Specifičnost ovog restorana je što se sir, kajmak, pršuta, heljda, praseće, jagnjeće, jareće i teleće meso, kao i rakije od divlje kruške i šljive požegače iz Limske doline, svakodnevno dopremaju u restoran iz Zlatarskog kraja.

Nudimo Vam mogućnost organizovanja:
- poslovnih, porodičnih i svečanih ručkova i večera
- raznih koktela
- svadbi, rođendana i krštenja
- godišnjica, matura i jubileja
- promocija

Meni restorana obuhvata veliki izbor jela domaće kuhinje: predjela, čorbi, pečenja sa ražnja i ispod sača, jela sa roštilja na ćumur, jela od divljači, jela po porudžbini, salata i poslastica. Restoran Zlatar Vam nudi u čokanju - kruškovaču, kajsijevaču i šljivovicu, sve spravljene po tradicionalnom receptu majstora sa Zlatara, kao i veliki izbor belih i crnih vina, piva i ostalih pića. Više ne ćemo nabrajati, slike sve govore.

U vreme poslovnog, porodičnog ili intimnog ručka, prijaće Vam dobra zabavna, narodna ili evergrin muzika uživo. U večernjim časovima, u prijatnom ambijentu restorana, atmosferu će Vam ulepšati tihi zvuci akustične starogradske muzike. Svake večeri u restoranu gostuju vrhunski ansambli starogradske muzike.

Kapacitet:
- mala sala - 30 mesta
- svečana sala - 90 mesta
- letnja bašta - 80 mesta

Obezbeđen parking uz prisustvo čuvara.













vaše slike:

domaća kuhinja
kajmak
Letnja bašta
obezbeđen parking
organizovanja ručkova i proslava
promocija
rakija
rakija od šljive
restoran
restoran - centar Beograda
Restoran - hala Pionir
Restorani
Podaci firme ::::.
Divčibare bb
Divčibare, 14204
Srbija
Tel.: 014/277-111

service description:

"Divčibarski zamak" je počeo sa radom u decembru 2008. godine. Nalazi se u centralnom delu Divčibara na glavnoj ulici preko puta ski staze.

U svom sastavu "Divčibarski zamak" sadrži restoran sa 80 mesta, kafe bar, 6 soba i 2 apartmana sa ukupno 25 ležaja.

Restoran je izgrađen u modernom stilu sa neobičnom staklenom terasom iz koje se pruža predivan pogled na prirodu Divčibara. Meni je raznovrstan sa domaćom kuhinjom i raznim specijalitetima.

Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa francuskim i odvojenim ležajima. Apartmani su visoko komforni i u njih se može smestiti do šest osoba. Smeštajni deo je opremljen: tv, dvd, telefon, internet, frižider, klima uređaj, hidro masažna tuš kabina, čajna kuhinja i skijašnica.
| pogoci:128
back|1|2|3|... | 6|7|forw

Facebook