Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Marinada otvoren je 1984. godine. Vlasnik restorana, Rajko Dobrosavljević, od prvog dana je postavio visoke standarde u pogledu kvaliteta hrane i usluge. Zahvaljujući tome, Marinada je stekla stalne goste i postala jedan od vodećih restorana u Beogradu.

U prelepom ambijentu služe se vrhunski specijaliteti od morske ribe, rakova i školjki. Odličnu ponudu hrane upotpunjuje izuzetno kvalitetna ponuda vina (srpska, crnogorska, makedonska, hrvatska, BiH, slovenačka, francuska, italijanska, španska, argentinska, čileanska, portugalska, australijska i afrička) i dobra muzika u večernjim časovima koja čini ovo mesto posebnim.

U letnjim mesecima, gosti mogu uživati u prelepoj bašti na obali Save, a u zimskim mesecima je posebno atraktivna zastakljena terasa sa prelepim pogledom na reku.

Restoran Marinada je dobitnik mnogobrojnih priznanja.
Na Novosadskom sajmu 2009. godine, Marinada je proglašena za najbolji riblji restoran u Srbiji. Kao dokaz društveno odgovornog ponašanja, restoran Marinada je prvi restoran u Beogradu koji je dobio HACCP sertifikat.
Podaci firme ::::.
Mate Matejića 6A
Vršac , 26300
Srbija
Tel.: 013/837-677

service description:

Ugostiteljski objekat «MASTERS» prvi put se predstavio svojim sugrađanima 15.07.1988. god. Od tada, pa do danas, pretrpeo je značajne izmene u izgledu, ali i u poslovanju, i pogledu proširenja svog kapaciteta i ponude.

U početku je to bio kafić, a danas je «MASTERS» pizzeria sa velikom i raznovrsnom ponudom italijanske hrane.

Lokal se nalazi na ekskluzivnom mestu, na padinama vršačkog brega u oazi zelenila i čistog vazduha. Objekat ima oko 120 mesta za sedenje i veliku baštu, i pravo je mesto za bekstvo od letnje vreline i gradske gužve.

Do nas se dolazi kako gradskim putem tako i stepeništem omiljenim šetalištem naših sugrađana. Ovde ćete uvek naći pravi kutak za odmor i uživanje u dobrom zalogaju na radost svih vaših čula.

Pizzeria «MASTERS» je danas značajni privredni subjekat u gradu sa velikim brojem zaposlenih i prisutan je na većini donatorskih akcija.
Cara Lazara 7A
Novi Sad, 21100
Srbija
Tel.: 021/459-524
Fax: 021/6395-585

service description:

Kineski restoran.

Kućna dostava.

Facebook