Podaci firme ::::.

service description:

TURISTICKA AGENCIJA
SKOLA STRANIH JEZIKA
ITALIJANSKI JEZIK

Giramondo doo Beograd je turistička agencija specijalizovana za putovanja u Italiju i prezentovanje Srbije kao turističke destinacije tržištu Italije.

Klijentima u Srbiji želimo da predstavimo novu, jedinstvenu i neotkrivenu Italiju pružajući usluge po meri i prateći ih
od momenta dolaska u našu agenciju do kraja putovanja.

Kvalitet je bio princip po kom smo birali partnere u zemlji i u Italiji kako bi zadovoljili različite zahteve i potrebe naših klijenata: najbolje turoperatere, najekskluzivnije hotele, najsigurnije prevoznike ili najuglednije škole.

Zašto izabrati Giramondo? Zbog jedinstvenosti, kvaliteta, kreativnosti, ekskluzivnosti....... ma, povrh svega zato što smo Italijani i niko bolje ne poznaje Italiju od nas!!!

service description:

Turistička agencija

Kon Tiki Travel je vodeća i jedna od prvih turističkih agencija sa privatnim kapitalom u Srbiji. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i moderne poslovnice, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri širom sveta, suštinske su vrednosti ovog turističko- agencijskog brenda.

I na isteku druge decenije poslovanja, Kon Tiki Travel svoju poslovnu politiku zasniva na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogao na pravi način da odgovori na sve veće izazove.

Inovativnim pristupom u kreiranju turističke ponude i visokim standardima poslovanja, Kon Tiki se izborio za lidersku poziciju u konkurenciji srpskih turoperatera. Od 1990. godine postepeno je izrastao u agenciju u kojoj je broj zadovoljnih putnika u stalnom porastu.

Kon Tiki Travel je na domaćem tržištu kao i u okruženju prepoznatljiv povrhunskoj usluzi. Potrebe svoje sve brojnije klijentele zadovoljava stalnim širenjem ponude. Svetski poznate destinacije, najatraktivnija letovališta i ski-centri, evropski gradovi i metropole sveta, daleka ostrva i uzbudljiva krstarenja, poslovna putovanja i kongresi, rekreativni i edukativni turizam, individualna i grupna putovanja, avio-karte i još mnogo toga, učinile su da Kon Tiki Travel u rekordnom roku postane – marka za ceo svet.

* Letovanja
* Zimovanja
* Avio karte
* Individualna putovanja
* Kongresni turizam
* Wellness i SPA
* BUS ture
* Škole jezika
* Sajmovi
* Koncerti
* Razna sportska dešavanja

Ostali podaci:

  • Novi Sad: (021) 421-458, 421-457
  • Kragujevac: (034) 332-422

Facebook