Podaci firme ::::.

service description:

"GRGO BRAVAR" d.o.o. postoji od 3. marta 1996. godine. Osnivač i vlasnik preduzeća je Vukmanov Š. Grgo, metalac sa preko 30 godina radnog staža od kojih je dvadeset i osam godina proveo u Fabrici vagona "Bratstvo" Subotica, iz kojeg je u privatni posao otišao kao šef mašinske obrade. Za relativno kratko vreme od preduzeća sa svega nekoliko zaposlenih stigli smo do preduzeća koje je poznato i van okvira Subotice.

"GRGO BRAVAR" se nalazi u industrijskoj zoni grada Subotice, u neposrednoj blizini magistralne željezničke pruge Budimpešta-Beograd-Istambul i međunarodnog puta E-75. Prostire se na oko 15.000 m2 zemljišta, od čega je oko 5.000 m2 pokriveno halama i skladištima.

Osnovne delatnosti preduzeća:
-Izrada podsklopova za teretne vagone: krovova, čeonih, bočnih i pregradnih zidova, rezervnih delova
-Izrada i montaža hala i skladišta
-Izrada ograda i kapija
-Izrada čeličnih konstrukcija
-Izrada komunalne opreme: pijačnih tezgi, otvorenih i
zatvorenih kontejnera za smeće, kioska
-Izrada industrijske opreme
-Restauracija objekata pod zaštitom "Međuopštinskog
zvoda za zaštitu spomenika kulture" Subotica
-U oblasti čeličnih konstrukcija i transportno manipulacione opreme naš rad upotpunjujemo pružanjem usluga montaže na terenu i remonta postojeće opreme

Preduzeće u svom sastavu ima zaposlene sa:
-VS spremom
-SSS IV stepen
-KV III stepen
-NKV
-Među zaposlenima su i atestirani zavarivači za MAG i
REL postupke zavarivanja.

Tehnološki proces proizvodnje je u potpunosti zaokružen, od mehaničke pripreme materijala do bravarsko zavarivačkih radova na montaži sklopova i antikorozione zaštite istih. U okviru antikorozione zaštite vrši se peskarenje pozicija i sklopova i farbanje osnovnim i završnim premazima.

Za pozicije kod kojih se zahteva veći kvalitet završnih premaza koristi se komora za farbanje i sušenje, koja se nalazi u krugu preduzeća.

Oprema kojom raspolažemo:
-mostni kran 5 t
-aparati za zavarivanje
-makaze za lim - hidraulične i mehaničke
-kombinovane makaze KŠ 2
-apkant presa za savijanje lima
-ekscentar presa
-valjci za savijanje lima
-trakasta testera
-radijalna bušilica
-stubna bušilica
-vibraciona bušilica
-kružna testera
-mašina za obradu vagonke
-univerzalni strug
-univerzalna glodalica
-presa za ravnanje
-brusilica
-ugaone brusilice
-vijčani kompresor
-kompresor za vazduh
-AIRLESS pištolj za farbanje
-komora za farbanje i sušenje
-viljuškar 3,5t i 8t
-kamioni nosivosti 1,5t i 5 t

Preduzeće "GRGO BRAVAR" je pouzdan i korektan poslovni partner koji garantuje visok kvalitet svojih proizvoda i usluga.

U okviru našeg preduzeća posluje i RJ "Tehnički pregled" koji je opremljen za tehnički pregled putničkih i teretnih vozila, a poslove izdavanja polisa osiguranja od autoodgovornosti vrši "DDOR" Novi Sad. Kompletna procedura tehničkog pregleda se odvija u prijatnom ambijentu uz ljubazno osoblje preduzeća.

Zaposleni na tehničkom pregledu će na profesionalan način izvršiti tehnički pregled vašeg vozila. Svi zaposleni na tehničkom pregledu imaju višegodišnje iskustvo u ovoj vrsti posla.

Svi elementi enterijera i eksterijera su urađeni funkcionalno i estetski zadovoljavaju i najstrožije zahteve.

Posebno možemo istaći svetleći reklamni stub visine 11 m, koji je kao i ostali bravarski elementi delo preduzeća "GRGO BRAVAR" d.o.o.

Ljubazno osoblje preduzeća "GRGO BRAVAR" d.o.o. i "DDOR Novi Sad" Vas očekuje:

radnim danima: od 07:00 do 21:00 sat
subotom: od 07:00 do 14:00 sati
Podaci firme ::::.
Jovana Mikića 207.
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/552-889
Fax: 024/555-242

service description:

Gabrić-Inženjering d.o.o. je osnovan 1991. godine i punih 17 godina proizvodi čelične konstrukcije, hale, benzinske stanice, industrijske objektem i ostale radove vezane za crnu metalurgiju. Gabrić-Inženjering d.o.o. Subotica danas ima preko četrdeset stalno zaposlenih radnika, a referentna lista preduzeća je odavno poznata i van okvira Subotice.
Sa zadovoljstvom možemo da konstatujemo da danas u Subotici gotovo da ne postoji nijedan reprezentativni objekat čelične konstrukcije u čijoj izgradnji Gabrić-Inženjering nije učestvovao.


Od svog osnivanja do danas, nalazimo se u istom delu grada, Železničkom naselju s tim što smo se u novi objekat na adresi Jovana Mikića 207 preselili 2004. godine. Na novoj adresi smo sjedinili sve delatnosti preduzeća. Imamo proizvodnu halu 1000 m2 i kancelarijski prostor a gradnja našeg show room-a od 200 m2 sa reprezentativnim poslovnim objektom je u toku.
Tokom godina smo se specijalizovali u proizvodnji ČELIČNIH KONSTRUKCIJA I BRAVARIJE i to je danas osnovna delatnost preduzeća. Specijalizacija u ovim oblastima podrazumeva potpuno zaokružen proces proizvodnje.

Facebook