Podaci firme ::::.

service description:




N E O F Y T O N
PARTNERSTVOM DO USPEHA



KO SMO MI?

Neofyton doo je generalni zastupnik najvećih svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju plastike.

Mi smo dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama i isporuci najboljeg rešenja kupcima. Sa iskustvom od preko 30 godina u oblasti projektovanja sistema za brizganje plastike, cilj kompanije jeste da u svakom momentu isporučuje najviši standard usluga - najkvalitetniju opremu i servis, iz jednog izvora.

Potencijal našeg uspeha temelji se na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume - Engel, Piovan, Eurochiller, Wintec, MB Conveyors i Tria na tržištu Evrope (Srbija, Hrvatska, BIH, S.Makedonija, Crna Gora) i Afrike (Nigerija, Gana i Kamerun).

Projektovanjem, implementiranjem, praćenjem, automatizacijom i održavanjem više od 1000 mašina za brizganje plastike Neofyton je pozicioniran u sam vrh prodavaca najmodernijih mašina za proizvodnju plastike. Profesionalan i obučen tim iz svih organizacionih struktura kompanije, opravdava stečeno poverenje klijenata i uliva im dodatnu sigurnost u poslovanju sa Neofytonom.





Ključ u ruke


Ključ u ruke

Neofyton posluje prema standardima ISO 9001:2015 uz konstantnu težnju ka daljem usavršavanju poslovanja, kao i usluga koju pružamo našim kupcima. Svoju uspešnost kompanija je dokazala stalnim ulaganjem u razvoj usluga i obezbeđenje kompletnog sistema rešenja za vaše poslovanje - trening, obuka, projektantske usluge, usluge konsaltinga, servisa, uvoza i isporuke opreme. Svoju ekspertizu usmeravamo ka konstantnoj težnji da za svakog kupca kreiramo precizno i jedinstveno rešenje po sistemu ključ u ruke.

Integracija sistema od „pametnih“ mašina, servisa do
„pametnih“ fabrika i moderne proizvodnje prema najvišim standardima kvaliteta, produktivnost.


Uvek blizu kupaca
Kako bismo još više približili našu uslugu i što brže odgovarali na zahteve naših kupaca servisni timovi su raspoređeni na nekoliko lokacija: Novi Sad, Zagreb, Skoplje, Lagos.


Zadovoljan kupac je naša najveća prednost
Filozofija našeg poslovanja temelji se da pružanjem vrhunskih usluga našim komitentima isporučimo ne samo mašine i opremu, već kompletan sistem rešenja i time izgradimo partnerstvo sa kupcima. Neofyton s toga ulaže u međusobno povezivanje svojih kupaca, ostvarivanje saradnje sa inopartnerima, a često pomaže kupcima u zaključivanju novih poslovnih ugovora.


Strategija budućeg razvoja naše kompanije je usmerena ka ispunjenju zahteva:

POSVEĆENI KLIJENTIMA -Kompanija Neofyton sa svojim kupcima zasniva partnerski odnos, vodeći računa o njihovom najboljem interesu. PROFESIONALNI - Težimo da svojim kupcima pružimo najbolju uslugu i prevaziđemo njihova očekivanja. ETIČNI - Svakom poslu pristupamo odgovorno. LOJALNI - Pre svega svojim kupcima, kreirajući rešenje za svaki njihov zahtev. TIMSKI IGRAČI - Kompaniju Neofyton vodi tim vrhunskih profesionalaca, koji svoju ekspertizu usmeravaju ka pružanju najbolje usluge. INOVATORI - Prateći zahteve tržišta Neofyton stremi da bude uvek prvi u ponudi novih tehnoloških rešenja. Mi zastupamo vodeće kompanije u oblasti prerade plastike i gume. RAZLIČITI - Uvek ispred konkurencije, poznati po pružanju kompletnog know-how, rešenja po sistemu "ključ u ruke". LIDERI - Neofyton teži da bude najbolji u usluzi koju pruža. Konstantno proširujemo našu proizvodnu ponudu nudeći uvek nova rešenja.


ENGEL - Idealan koncept mašine za sve aplikacije: je uverljiv zahvaljujući svom iskustvu i stručnom znanju koje ima kao lider na globalnom tržištu mašina za obradu plastike, svojim proverenim i inovativnim mašinama za brizganje plastike sa silom zatvaranja od 280 kN do 55,000 kN, hidrauličnim, potpuno elektrifikovanim, horizontalnim i vertikalnim rešenjima.

PIOVAN - je svetski lider u razvoju i proizvodnji pomoćnih sistema za automatizaciju skladištenja, transporta i prerade polimera, plastike i hrane, pružanju inženjerskih rešenja i servisnih usluga. Od silosa na otvorenom do centralizovanih sistema za hranjenje: dizajniraju i proizvode integrisana i fleksibilna rešenja za sve vrste plastike.

WINTEC - mašine za brizganje plastike. WINTEC je 100% u vlasništvu austrijske kompanije ENGEL.

EUROCHILLER - Eurochiller proizvođač industrijskih rashladnih sistema, u odnosu na svoje konkurente se izdvaja u pogledu konstantnog razvoja „zelenih“ tehnologija i razvoja čilera sa velikom energetskom efikasnošću. Eurochiller u svojoj ponudi posebno izdvaja čilere sa adijabatskim hlađenjem koji pored velikih ušteda u potrošnji energije, omogućavaju i veliku stabilnost procesa, kao i maksimalni kvalitet proizvoda.

TRIA - Italijanska kompanija TRIA u svojoj ponudi obuhvata mlinove za mlevenje plastike različitih namena – folija, plastičnih delova velikih dimenzija, pločastih elemenata, monofilamenata; mlinove za mlevenje duvane, brizgane, termoformirane, ekstrudirane plastike kao i pogača.

MB CONVEYORS - Nude rešenja izrađena po meri, mehanizacija i sistemi za svaku primenu i potrebu u oblasti industrijskog rukovanja: MB Transporteri.


Kontakt:
Adresa: Novi Sad, Partizanska 27b
Telefon: 021/452-642
Fax: 021/4723248
E-mail: info@neofyton.com
Web: www.neofyton.com

vaše slike:

Engel
Eurochiller
MB Conveyors
Piovan
Tria
Wintec

ambalaže od plastike
automatizacija
brizganje plastike

Facebook