Podaci firme ::::.
Rača
Rača, 31250
Srbija
Tel.: 031/866-475
Fax: 031/866-475

service description:


Srpski Pravoslavni manastir Raca nalazi se u podnozju planine Tare,okruzen prirodnim bogatsvom koje je u sastavu Nacionalnog parka Tara. U sklopu manastira ,tik uz portu nalazi se ribnjak kalifornijske pastrmke. Nedaleko od manastira (2 - 3 km) izvire termomineralni lekoviti izvor koji se uliva u reku Racu (do kojeg se dolazi uredjenom pessackom stazom),koju je manastir posle 2000.godine preusmerio i sagradio svoje ribnjake. Na ribnjaku u sezoni prolece - leto radi i riblja carda,koja je po svezoj pastrmci kao i pikantnoj ribljoj corbi i ljubaznim osobljem nadaleko postala poznata kod nasih gostiju koji iz godine u godinu dolaze na svezu pastrmku i manastirsku rakiju i vino. Manastir i ribnjak Vam pruzaju i usluge smestaja.Dobro dosli!



company : Ribnjak
address : Srpski Pravoslavni manastir Raca , Bajina Basta
city : Bajina Basta
country : Srbija
telefon1 : 031/866-475
telefon2 :
fax : 031/866-475
email : office@ihthis.net
web : www.ihthis.net

service description:

U starom jezgru Zemuna, nadomak Gardoš kule, u kući iz 1939. godine, jedinstvena oaza mira i riznica salaške kujne (kuhinje).
Tu iznad Dunava, velikog i moćnog, gospodski rasutog u ravnici, nalazi se Salaš.I to baš kao nekad, kad se na salašima odmaralo, lumpovalo i volelo, za sunčano salaško leto bašta i teresa sa cvetnim vodopadima i fantastičnim pogledom. A zimi, kad sneg prekrije krovove starog Gardoša, pucketanje vatre u kaminu u tučanim pećima.Izaberite kutak za Vas u jednoj od tri etno sale, bašti ili na terasi.

Kuhinja: nacionalni vojvođanski specijaliteti od mesa ili ribe.
Broj mesta: Etno sala - 40 mesta,
Kamin sala - 20 mesta
Bela soba - 20 mesta
Terasa - 12 mesta
Bašta 35 mesta
Sve sale su klimatizovane.

Parking: 90 metara iznad restorana

Radno vreme: svakog dana od 12-24 časa


Facebook