Podaci firme ::::.
Rakovica Oslobođenja 39
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/256-33-19
Fax: 011/356-42-00

service description:

Upravljanje industrijskim i opasnim otpadom

Svi poslovi se baziraju na
modernom pristupu upravljanja projektima i svetskim dometima u novim tehnologijama.
Miteco je jedna od prvih i vodećih kompanija u Srbiji i regionu u oblasti upravljanja otpadom sa strateškim pristupom industrijskim pogonima u pronalaženju održivih rešenja. Naš cilj je da kroz profesionalnu uslugu obezbedimo minimizaciju negativnih uticaja na životnu sredinu uvođenjem principa održivog razvoja u upravljanju otpadom.

Koristeći više od tri decenije iskustva, naša kompanija radi na stalnom unapređenju usluga putem obuka zaposlenih, usvajanjem novih tehnika i procedura, ulaganjem u sopstvenu infrastrukturu i opremu. Proaktivno delovanje i integralna rešenja predstavljaju osnov za naše uspešno poslovanje.

Miteco

Oslobođenja 39, Beograd, Srbija

Tel: +381 11 3564 200
+381 11 2563 318
+381 11 2563 319
Fax: +381 11 3564 199
E-mail: info@miteco.rs

vaše slike:

bezbednosni konsalting
reciklaža akumulatora
reciklaža električnog otpada
Podaci firme ::::.
Maksima Gorkog 2
Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: 013/618-064
Fax: 013/617-111

service description:

BiS reciklažni centar je sertifikovan reciklažni centar za elektronski i električni otpad i fluorescentne cevi, koji uz primenu iskustava evropskih reciklažnih centara, nudi kompletnu uslugu kompanijama, organizacijama i fizičkim licima koja žele da na pravilan način odlože rashodovanu elektronsku i električnu opremu.

Klijentima omogućavamo sledeće usluge:

* reciklažu elektronskog otpada,
* reciklažu računara,
* reciklažu rashladnih uredjaja,
* reciklažu fluorescentnih cevi i sijalica,
* preuzimanja i transporta elektronskog i električnog otpada i fluorescentnih cevi i sijalica,
* fizičko uništavanje poslovne dokumentacije,
* brisanje poverljivih podataka sa medija,
* bezbedno i legalno skladištenje elektronskog i električnog otpada i fluorescentnih cevi,
* prodaju sekundarnih sirovina,
* izvoz nereciklabilnog elektronskog i električnog otpada,
* refabrikovanje,
* konsalting u oblasti upravljanja otpadom,
* edukacije.

Ostali podaci:

  • BESPLATNA EKO LINIJA
    Tel.: 0800 333 033, 
Podaci firme ::::.
Dobrička 2
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/45-83-833

service description:

KLASTER RECIKLAZA JUG

Udruženje - Klaster ’’RECIKLAŽA JUG’’ je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti zaštite životne sredine.


Misija Udruženja je: razvoj i jačanje regionalne saradnje u oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja objedinjavanjem aktivnosti privrednih subjekata koji se bave upravljanjem otpadom, naročito reciklažom, na teritoriji jugoistočne Srbije


Specifični ciljevi

Minimizacija otpada: Smanjiti količine otpada po stanovniku koje treba odložiti na deponiju, promocija recikliranja, selekcije i ponovnog korišćenja.


Ponovno korišćenje i recikliranje otpada: Podrška u razvijanju tehničkih rešenja i ekonomskih mehanizma za učešće svih subjekata u sistemu odvojenog sakupljanja reciklabilnog otpada, ponovnom korišćenju ili njegovom tretmanu.


Nadzor i kontrola: Uspostavljanje i razvoj kontinualnog nadgledanja sekundarnih sirovina i posebnih tokova otpada (količina i sastav otpada), sakupljanja i tretmana otpada i obezbeđenje funkcionalne i ažurirane baze podataka o reciklaži na regionalnom nivou.


Uticaj na životnu sredinu i društveno okruženje: zaštita i unapređenje stanje životne sredine iskorišćavanjem vrednosti otpada kao sekundarne sirovine u procesima upravljanja otpadom koji se baziraju na domaćem zakonodavstvu, najboljim dostupnim tehnikama i primerima dobre prakse razvijenih zemalja; zagovaranje zdravstvene i socijalne zaštitu individualnih sakupljača sekundarnih sirovina.

Facebook