Podaci firme ::::.
PALMIRA TOLJATIJA 5
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 3191 626
Fax: 011 2690 789

service description:

Veleprodaja


Tropic se bavi snabdevanjem kako malih samostalnih radnji (ribarnica i ostalih trgovinskih radnji), raznih veleprodaja, tako i snabdevanjem velikih lanaca marketa kao što su gore navedeni. Ribarnice i pojedine samostalne trgovinske radnje nabavljaju robu u originalnim transportnim pakovanjima (rinfuz), dok se ostatak radnji kao i veliki lanci marketa snabdevaju robom koja je upakovana u našem pogonu u mala komercijalna pakovanja. U zavisnosti od vrste, proizvodi su uglavnom upakovani u vakum ambalažu, dok je jedan deo proizvoda upakovan u odgovarajuću kartonsku ambalažu. Takodje se bavimo i prodajom konzervirane ribe, prvenstveno tunjevine sopstvene robne marke.

S obzirom da smo osposobljeni za isporuku robe do krajnjeg kupca robu uglavnom isporučujemo direktno u objekte. To važi i za lance marketa kod kojih isporučujemo robu direktno u svaki njihov maloprodajni objekat (ambulantno snabdevanje).

Maloprodaja


Tropic Ribarstvo u svom sastavu ima četiri maloprodajna objekta koji se nalaze na pijacama sa tendencijom da u budućnosti otvori još. U njima se prodaje sveža i zamrznuta rečna i morska riba, školjke, rakovi i ostalo. Specifičnost je što se pored živog šarana, što se može naći u mnogim ribarnicama, u našim ribarnicama prodaje i živa pastrmka. U sklopu svake naše ribarnice postoji i deo u kom se bavi spremanjem ribe (pečenjara)i u njemu može kupiti već spremljena riba ili kupljena riba u ribarnici dati na spremanje (pečenje, prženje ili pohovanje). Sve vrste pohovanja su posna tako da i na taj način izlazimo u susret našim potrošačima koji poste.


Kompanija “Tropic trade” uvozi sledece vrste ribe:

- Skusa, velicina 150-300gr i 200-400gr
- Oslic Hoki, velicina 100-300gr, 300-500gr i manje kolicine 500gr+
- Oslic Hake, velicina 100-300gr i 300-500gr
- Fileti oslica, velicina 60gr+ (Hake, Hoki, Alaska Pollock)
- Smrznuti filet pangasius, velicina 170-220gr i 220-270gr
- Papalina, IQF ili blok, 100 kom/kg
- Skarpina, velicina 150-300gr i 300-500gr
- Pohovani kolutici lignje
- Lignja (California, velicinia od 10-15cm, Patagonia velicina 9-12cm, 10-13cm i 11-14cm)
- Ajkula ili snicle od ajkule
- Yellow fin tuna loins i snicle
- Surimi stapici
- Pohovani surimi sa ukusom krabe i pravim kljestima od raka
- Losos H/G i snicle
- Fileti oslica u crevu i medaljoni oslica
- Fishfingeri i fishburgeri
- Sardela
- Meso dagnji, velicina 150-200 kom/kg
- Hobotnica, velicina 1000-2000gr/kom
- Racici, kuvani, velicina 50-70 i od 100-200 kom/kg
- Koktel morskih plodova
- Ociscena sipa, velicina 3-5 kom/kg
- Tunjevina u konzervi, sopstveni brand
- Konzervirana sardina
- i mnoge druge u zavisnosti od interesovanja na domacem trzistu

Pomenuti proizvodi se uvoze iz razlicitih zemalja kao sto su Argentina, Peru, USA, Kanada, Irska, Spanija, Nemacka, Norveska, Grcka, Danska, Holandija, Poljska, Vijetnam, Kina, Indonezija, Austalija, Tajland …

Kod uvoza proizvoda ulazemo napore da robu koju uvozimo zadovolji sve standarde kvaliteta uz pristupacnu cenu, a principa dobar privrednik se pridrzavamo kako na medjunarodnom trzistu, tako i na domacem trzistu, sto su u mogucnosti da potvrde nasi dobavljaci, kao i kupci.
Podaci firme ::::.

service description:

PIK-Bečej A.D.
PIK Bečej je jedno od vodećih preduzeća u proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda u Jugoistočnoj Evropi. Preduzeće koristi oko 9.000 hektara obradivog zemljišta, od čega se 4.000 hektara navodnjava modernim i klasičnim sistemima za navodnjavanje. Od oko 9.000 hektara obradivog zemljišta Preduzeće poseduje 2.895 hektara, dok je preostali deo obradivog zemljišta u vlasništvu države. Biološka sredstva PIK Bečeja uključuju: 56 hektara raznovrsnih voćnjaka , 3.395 grla junadi, 29.748 grla svinja, 371 grla ovaca i 74 grla konja.


Osnovne delatnosti Preduzeća su
-ratarstvo,
-svinjarstvo,
-govedarstvo,
-prerada voća i povrća i
-ribnjak

PIK Bečej se značajno pozicionirao na domaćem i inostranom tržištu sa tendecijama stalnog rasta tržišnog učešća, upravo usled uspešne implementacije jasne razvojne strategije kao i kvaliteta i prepoznatljivosti svojih proizvoda. Preduzeće uglavnom izvozi konzervirano povrće u Ukrajnu. Belorusiju, Tursku, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

vaše slike:

boranija
duboko smznuto voće i povrće
kukuruz
kukuruz sećerac
Poljoprivreda
poljoprivredni proizvodi
Podaci firme ::::.
Rača
Rača, 31250
Srbija
Tel.: 031/866-475
Fax: 031/866-475

service description:


Srpski Pravoslavni manastir Raca nalazi se u podnozju planine Tare,okruzen prirodnim bogatsvom koje je u sastavu Nacionalnog parka Tara. U sklopu manastira ,tik uz portu nalazi se ribnjak kalifornijske pastrmke. Nedaleko od manastira (2 - 3 km) izvire termomineralni lekoviti izvor koji se uliva u reku Racu (do kojeg se dolazi uredjenom pessackom stazom),koju je manastir posle 2000.godine preusmerio i sagradio svoje ribnjake. Na ribnjaku u sezoni prolece - leto radi i riblja carda,koja je po svezoj pastrmci kao i pikantnoj ribljoj corbi i ljubaznim osobljem nadaleko postala poznata kod nasih gostiju koji iz godine u godinu dolaze na svezu pastrmku i manastirsku rakiju i vino. Manastir i ribnjak Vam pruzaju i usluge smestaja.Dobro dosli!



company : Ribnjak
address : Srpski Pravoslavni manastir Raca , Bajina Basta
city : Bajina Basta
country : Srbija
telefon1 : 031/866-475
telefon2 :
fax : 031/866-475
email : office@ihthis.net
web : www.ihthis.net

Facebook