Podaci firme ::::.

service description:

COM ŠPED doo Beograd je preduzeće koje se od 1994-e godine bavi međunarodnim i unutrašnjim transportom
roba kao i organizacijom transporta, špedicijom, carinskim nadzorom, skladištenjem i spoljnom trgovinom.
Firma poseduje vozni park i odličnu koordinaciju sa pridruženim vozilima u cilju transporta roba u i iz EU kao i zatransport u i iz susednih zemalja .

Organizujemo i transport zbirnih pošiljki.
Podaci firme ::::.
Staro Sajmište 29
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/201-8056

service description:

Firma „TRANSEURO D.O.O.“ posluje u okviru renomirane Francuske kompanije Groupe Charles Andre, i specijalizovana je za transport vozila kako u zemlji tako i u inostranstvu. U našoj floti se nalaze Euro 3 i Euro 5 kamioni koji su raspoloživi 24 časa dnevno.
Na svaki vaš zahtev za prevoz vozila reagujemo momentalno, odgovorno i profesionalno, poštujući dogovorene rokove, čineći sve da naši klijenti budu zadovoljni. Pored transporta vaših automobila, možemo za vas pripremiti i kompletnu dokumentaciju i ocariniti vaše automobile uz pomoć naših kolega koji i taj deo posla obavljaju krajnje profesionalno.
Prednost naše firme je to što su naši kamioni locirani u velikom broju gradova Evrope i u mogućnosti smo da uvek na najbrži način izvršimo prevoz vaših vozila. Kapacitet naše firme je jako veliki iz razloga što su nam uvek na raspolaganju kamioni naših predstavništava u Francuskoj, Nemačkoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Italiji, Švajcarskoj, Mađarskoj, Bugarskoj itd...
Sva roba koja se transportuje je ujedno i osigurana. Imamo i dodatno osiguranje robe u transportu preko jedne od najjačih osiguravajućih kuća u Francuskoj.
Posedujemo i satelitski sistem za praćenje kamiona i u mogućnosti smo da Vas u svakom trenutku obavestimo o trenutnom položaju Vaših vozila.
Slobodno možemo za sebe da kažemo da postižemo izvanredne rezultate u oblasti transporta. Jedan od podataka koji ide tome u prilog je i to da smo za dve godine prevezli 10.000 vozila marke Dacia našeg renomiranog klijenta Integra Motors.

vaše slike:

drumski transport
Logistika
međunarodni drumski transport

Facebook