Podaci firme ::::.
Segedinski put 84
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/546-267
Fax: 024/548-304

service description:

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju "Subotica-trans", Subotica organizovano je radi trajnog i nesmetanog obavljanja delatnosti koja je nezamenljiv uslov života i rada radnih ljudi i građana na teritoriji opštine Subotica.

Preduzeće je pored svoje osnovne delatnosti prevoz putnika u gradskom, prigradskom i međumesnom drumskom saobraćaju, registrovano za obavljanje sledećih delatnosti: usluge Turist-biroa, opravka i održavanje motornih vozila, tehnički pregled vozila za treća lica, ugostiteljske usluge, usluge autobuskih stanica, održavanje PP aparata, badžarenje tahografa i drugo.

Javno Preduzeće "Subotica-trans" je član Udruženja "Srbijatransport"-a i Udruženja "Pan-trans"-a. Sa svim članicama oba udruženja održavaju se dobri poslovni odnosi i uspešna poslovna saradnja.

Pozivamo Vas da putujete s nama !

Organizujemo izlete na sve destinacije, a na zahtev korisnika prevoz po traženoj relaciji u Srbiji i u inostranstvu.

Pored toga nudimo vam jednodnevne đačke ekskurzije i bavimo se i subagentskom prodajom aranžmana drugih turističkih agencija: letovanje, zimovanje, itd., po povoljnim cenama.

Po potrebi, obezbeđujemo kvalifikovane turističke vodiče.

Naša agencije je jedna od osnivača YUTA-e, Nacionalna asocijacija turističkih agencija, i posedujemo licencu A kategorije za obavljanje poslova organizovanja turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu.

Ostali podaci:

  • dir.g-din Neven Višnjić
    Senćanski put 5
    Tel.: 024/555-466, 

vaše slike:

Autobusi
autobuske linije
domaći saobraćaj
kombi prevoz
međumesni saobraćaj
Podaci firme ::::.

service description:

Turistička agencija „Coja Tours" d.o.o., agencija za turističko posredovanje i vanlinijski prevoz, osnovana je pre 10 godina, i zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom radu, danas je poznata po svom velikom uspehu u predivnom svetu turizma.

Naša agencija je dugim nizom godina uspostavljala, što i dalje čini, uspešnu saradnju sa drugim turističkim agencijama, i na ovaj način dobila titulu jednog od poznatih i izuzetno uspešnih subagenata.

Kao subagent, vršimo prodaju aranžmana u zemlji i inostranstvu, letovanja, zimovanja, jesenji program, novogodišnji program, obilazak evropskih metropola, i na ovaj način nastojimo da pružimo najkvalitetniju profesionalnu uslugu svojim korisnicima kao i poslovnim partnerima.

Pored subagenture, bavimo se i vanlinijskim prevozom putnika u zemlji i inostranstvu. Posedujemo sopstveni vozni park-izuzetno komforni mini busevi koji su uvek na raspolaganju Vama.

Naše cene i kvalitet usluga uspevali su da zadovolje i najzahtevnije putnike. Mi smo uvek tu da se prilagodimo potrebama korisnika naših usluga, izlazeći na taj način, u suret Vašim zahtevima i željama.


Jer mi smo tu zbog Vas...Postojimo zbog Vas... Dođite, vidite, a naše je da učinimo sve da uživate!
Podaci firme ::::.
Dimitrija Tucovića 4
Kraljevo , 36000
Srbija
Tel.: 036/845-050
Web: www.bagi.rs
E-mail: bagi@bagi.rs

service description:

PREVOZ ROBE U ZEMLJI I INOSTRANSTVU, POSREDOVANJE PRI KUPOVINI KAMIONA, RADNIH MAŠINA I VILJUŠKARA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU, POSREDOVANJE PRI UVOZU KOD NADLEŽNIH CARINSKIH ORGANA, POSREDOVANJE U SPOLJNO TRGOVINSKOM PROMETU, USLUGE MEĐUNARODNE ŠPEDICIJE

Ostali podaci:

  • E-mail: autobagi@yahoo.comTel.: 036/311-912, 
  • Tel.: 036/318-120, 
  • Tel.: 036/311-902, 

Facebook