Podaci firme ::::.
Ratka Mitrovica , Žarkovo, 93.
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/239-1316

service description:

Prisutni smo već 16 godina od 1995. na tržištu Srbije u oblasti uvoza, distribucije i trgovine belom tehnikom. Poslednjih 5 godina specijalizovani smo za prodaju bele tehnike koja se uvozi iz Italije, ali je specifična po tome što poseduje mala transportna oštećenja. Zbog toga poznate robne marke „Ariston“, „Indesit“, „Sholtie“ kod nas možete pronaći po vrlo pristupačnim cenama kao nigde u zemlji, kao i modele koji još nisu dostupni na našem tržištu sa garancijom od 2 godine. Uz kupovinu naših proizvoda možete dobiti besplatnu izradu projekta za Vašu kuhinju. STR Sara poseduje svoj vozni park tako da je obezbeđen prevoz svih pazarenih proizvoda od radnje do cenjenih kupaca. Takođe, za svaki artikl je obezbeđen servis, tako da naši kupci mogu pazariti bezbrižno.
Opremite Vaš životni prostor najsavremenijom belom tehnikom iz našeg asortimana I uživajte u kvalitetu I lusksuzu koji će Vam ona zasigurno pružiti.
Posetite nas, bićete zadovoljni!

Ostali podaci:

  • Tel.: 061/720-1861, 
Podaci firme ::::.

service description:

Primarna delatnost naše firme je uvoz i distribucija bele tehnike poznatih svetskih proizvodaca HOTPOINT ARISTON, INDESIT i SAMSUNG. Pored toga, naša veleprodajna i maloprodajna mreža dostigla je zavidan nivo poslovanja.
TANDEM je ušao u drugu deceniju postojanja i sa stecenim iskustvom unapredujemo kvalitet usluge i obogacujemo proizvodni program. Pored prodaje bele tehnike, razvili smo i prodaju audio i video tehnike, kucnih aparata i racunarske opreme.
Podaci firme ::::.
Radnička 52
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 252 00 90
Fax: 011 252 00 93

service description:

O nama
Štampa

VAT d.o.o. je osnovano 1992 godine.

U svojoj delatnosti obuhvatamo pružanje usluga servisiranja bele tehnike, uvoz i distribuciju rezervnih delova za belu tehniku, veleprodaju i maloprodaju bele tehnike.

Od 2005. godine VAT d.o.o. je centralni servis i ovlašćeni uvoznik i distributer rezervnih delova za belu tehniku CAND-HOOVER grupacije, za Srbiju, koja obuhvata vodeće brandove u oblasti bele tehnike.

Danas smo vodeći servisni i logistički centar koji pokriva veliki broj ugovornih servisa sa teritorije cele Srbije. Naši ugovorni servisi imaju punu podršku u pogledu tehničkih informacija, obuke kadrova i snabdevanja originalnim rezervnim delovima.

Svakodnevno unapređivanje poslovanja, komunikacije sa servisima i krajnjim korisnicima naših usluga predstavlja cilj kojem težimo. U tom smislu u našem poslovanju su primenjene najnovije informatičke tehnologije, dijagnostika, alati i oprema, tehnike otkanjanja kvarova i svakodnevno usavršavanje naših tehničara.

Naš moto je „Visoka profesionalnost i brza i kvalitetna usluga“


vaše slike:

Bela tehnika
polu profesionalna bela tehnika
Podaci firme ::::.
Pazinska 12
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/366-0144
Fax: 011/398-2542

service description:

COOL SHOP - Bela tehnika. Vaša internet prodavnica tehnike!
Dobrodošli u COOL SHOP. Bela tehnika, frižideri, LCD televizori, veš mašine, šporeti, zamrzivači, klima uređaji, bojleri, ugradna tehnika, mikrotalasne pećnice... Sve na jednom mestu i samo na klik od Vas. Iskoristite pogodnost kupovine od kuće, kao i naše specijalne akcije. Besplatna dostava na teritoriji cele Srbije. Ukoliko želite da nas posetite, možete to učiniti u naša četiri maloprodajna objetka u Beogradu.

vaše slike:

Bela tehnika
Podaci firme ::::.
Džordža Vašingtona 28
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/324-8317

service description:

Facebook