Podaci firme ::::

service description:

Perfect Studio je prva agencija za spremanje svih vrsta poslovnih prostora, stanova, stepeništa, prozora i izloga, veliko spremanje posle krečenja...

BRZO, ČISTO, EFIKASNO!

Pouzdanost i odgovornost u radu



Osnovni podaci:
PIB: 104079063
Matični broj: 20084782
Šifra delatnosti: 74700

vaše slike:

Agencija za čišćenje
agencija za čišćenje subotica
Agencija za spremanje
čišćenje i održavanje objekata
generalno spremanje
održavanje objekata
spremanje
Spremanje kuća
Spremanje poslovnih prostora
Podaci firme ::::.
Kralja Milana 10.
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2065-700

service description:

Delatnost „Facility Centra” Beograd vezana je za Facility Management (FM), odnosno, upravljanje i organizaciju održavanja izgrađenih objekata u fazi eksploatacije. Facility - znači, fizičku ili virtuelnu aktivnost, deo opreme ili postrojenja koji utiče na funkcionalnost nekog objekta u eksploataciji.

“Facility Management je disciplina koja obuhvata mnoge profesije sa ciljem da očuva funkcionalnost izgrađenog okruženja, integrišući ljude ,mesta, procese i tehnologije“.

Cilj FM je integracija ljudi sa njihovim radnim okruženjem, odnosno, obezbeđenje svih stvari koje su neophodne zaposlenima u jednoj organizaciji kako bi mogli nesmetano da obavljaju svoj posao. Primena FM u nekoj organizaciji se prepoznaje u opštem stanju radnog okruženja i manifestuje se kroz:

* prijatnu atmosferu radnog ambijenta (optimalno osvetljenih, provetrenih, prijatno zagrejanih-rashlađenih), održavanu fasadu, travnjake, besprekorne toalete, savremeno opremljene enterijere…
* integrisane informacije koje utiču na funkcionalnost objekta i procese u njima
* finansijske bilanse, odnosno značajno redukovane operativne troškove u kojima se može postići i do 30% ušteda, čime se opravdava naizgled veliki trošak uvođenja FM-a, što se na organizacionom nivou isplaćuje u prve dve godine primene.
* očuvanje vrednosti izgrađenih objekata ili poslovnih prostora kroz aktivnosti objedinjene u FM-u.

Facility Management se bavi upravljanjem i organizacijom održavanja izgrađenih objekata u fazi eksploatacije, uključujući sledeće profesije: arhitekturu, građevinarstvo, mašinstvo, ekonomiju, informacione i komunikacione tehnologije, organizacione nauke, sociologiju i estetiku. Upravljanje i održavanje objekta je proces o kome se misli još u fazi formiranja projektnog programa i koji traje preko perioda eksploatacije sve do konačnog rušenja objekta. Efekti postojanja FM-a u nekoj organizaciji vide se na „prvi pogled“ kroz izgled i opšte stanje radnog okruženja, kao i u finansijskim bilansima, kroz značajno redukovane operativne troškove.

Procenjuje se da se naizgled veliki troškovi uvođenja FM-a na organizacionom nivou isplaćuju u prve dve godine primene

. Primenom FM postiže se veći profit, očuvanje vrednosti i duža eksploatacija izgrađenih objekata.


Facebook