Podaci firme ::::.
Peđe Milosavljevića 23 a
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3015-054

service description:

GENERALNI ZASTUPNIK SCMIDTH & WEZEL GMBH EFA MAŠINE I OPREMA ZA KLANIČNU I MESNU INDUSTRIJU
GENERALNI ZASTUPNIK NIEBLING I SEEWALD, HCCP HIGIJENSKE I TEHNIČKE ČETKE I HEMIJSKA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE U INDUSTRIJI HRANE I PIĆA.

Od 1995. godine zastupa više renomiranih nemačkih kompanija koje se bave proizvodnjom mašina, rezervnih delova i potrošnog materijala za klanice i prehrambenu industriju.

Osim navedenog FENIKS TRADE R.V.P. INTERNACIONAL u svojoj ponudi ima širok asortiman HACCP opreme za prehrambenu industriju kao sto su: HTZ odeća i obuća, pribor, dezo barijere, aparati za čišćenje penom (penomati), linije za pranje gajbi, INOX stolovi i garderoberi, HACCP pribora za profesionalno čišćenje industrija hrane i pića i drugo.
U svom sastavu ima i servis mašina koje se koriste u prehrambenoj industriji.

Ostali podaci:

  • Mobilni
    Tel.: 064/1100-979, 
Podaci firme ::::.
Lipov Gaj 39
Veternik, 21203
Srbija
Tel.: 021/47-21-144

service description:

Podaci firme ::::.
Kraula 2
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/382-449
Fax: 034/382-449

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

PROIZVODNJA OPREME ZA PREHRAMBENU I TEKSTILNU INDUSTRIJU
Istorija

Prve mašine koje su napravljene u Matingu jesu mašine za testo. Odluka da se počne sa proizvodnjom mašina za preradu testa doneta je na osnovu sagledavanja tržišta i procene da na našem tržištu nema pravih prduzeća koja se bave ovom delatnošću. Firma je u početku pored vlasnika i direktora dipl.maš.ing. Aleksić Milenka zapošljavala svega dva radnika. Vremenom uz povećanje obima posla povećao se i broj zaposlenih.

Danas Mating ima oko 40 zaposlenih, dominantan je na prostorima Srbije i Crne Gore u oblasti proizvodnje mašina za pekarsku industriju, a cilj je da se nametnemo na tržištima okolnih zemalja.

Bitan period preduzeća jeste 1999. godina kada je napravljena hala (sadašnja lokacija firme) na putu Niš - Zaječar ispred sela Malča.

Ostali podaci:

  • Tel.: 018/4661-454, 
  • Tel.: 018/4661-830, 
  • Tel.: 018/4661-839, 
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/26-27-294

service description:

Firma SARA KOM se specijalizovala za projektovanje i izgradnju rashladnih komora svih veličina i namena, bilo da se radi o proizvodima biljnog ili životinjskog porekla, u stanju smo da u kratkom roku predamo komoru na upotrebu, po principu ključ u ruke.

Firma SARA KOM osnovana je 1990. godine i do danas beležimo neprestani rast i razvoj. Vodeći smo dobavljač rashladne i klimatazacione opreme i rezervnih delova. U Srbiji zastupamo kompanije: Incold i ECO. Sedište i izložbeno prodajnog prostor nam je u Beogradu - Dorćol, a skladišteni prostor se nalazi u Luci Beograd.

Naš osnovni moto je individualan pristup. Na taj način najefikasnije rešavamo zahteve hlađenja i skladištenja hrane. Naši stručnjaci prate svetska kretanja i svakim danom unapređujemo proizvodni program i proširujemo prodajni asortiman. Opremu Vam nećemo samo prodati nego ćemo izvršiti montažu i edukovati Vaše osoblje pravilnom rukovanju kako bi oprema nesmetano radila. Takođe odravžamo servis i rezervne delove i nakon garantnog roka, a dogradnjom i modernizacijom produžavamo radni vek opreme. Slobodno nas kontaktirajte, zatražite savet a mi ćemo se potruditi da odgovorimo Vašim zahtevima.

Pri izradi komora oslanjamo se na opremu sa sopstvenog lagera, koji prokriva širok spektar zahteva. Sve komponente koje ugrađujemo su vrhunskog kvaliteta, ispitane i sa potrebnim sertifikatima. U komore ugrađujemo opremu vrhunskog kvaliteta, a prvenstveno kompanija: Copeland, Friga Bohn, Seven Frigo, Riva Cold, Guntner, Eco, Incold, Dorin.
Podaci firme ::::.
Braće Milosavljević 12
Jagodina , 35000
Srbija
Tel.: 035/24-52-63

service description:

Facebook