Podaci firme ::::.
Banja Vrujci
Gornja Toplica, 14243
Srbija
Tel.: 014/60-007

service description:

Vila Jelena se nalazi u samom centru banje Vrujci,uvučena 20m od glavne ulice dovoljno da pruži prijatan boravak i miran san. Vila Jelena se nalazi između 2 banjska kompleksa bayena Vrujci i bazena Premijer (Nova banja). Prekoputa nas se nalazi hotel Vrujci teren za fudbal košarku, tenis i odbojku. Na pedesetak metara je Dom zdravlja, Centar za rehabilitaciju, lekovita voda i blato.Takodje veliki broj restorana i trgovina upotpunjuju sadržaj okoline.
Vila Jelena ima sobe sa jedbin, dva tri i četiri ležaja dva studija (dvokrevetni i četvorokrevetni ) i apartmane. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom kao i TV, KATV, DVD. Sobe su prijatnog enterijera i opremljene su po uzoru na hotelski smeštaj. Vila Jelena ima zaposlene sobarice koje održavaju visoki nivo higijene, a dolaze i na vaš poziv. Vila Jelena u svojoj kolekciji poseduje 500 filmova svih žanrova namenjeni deci i odraslima. Vila Jelena takodje poseduje mini terasu sa jakuzzi kadom bicikle za vožnju itd.
Podaci firme ::::.
Mórahalom Röszkei út 12
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: +36/70/77-56-562
Fax: +36/70/77-56-562

service description:

company : Fortuna Vendégház
address : 6782 Mórahalom Röszkei út 12
city : Mórahalom
country : Magyar
telefon1 : +36/70/77-56-562
telefon2 : +36/70/77-56-562
email : fortunavendeghaz@gmail.com

Smeštaj za 7 osoba na 100 metara od banje u Morahalom.




Kapacitet 1 trokrevetna i 2 dvokrevetne sobe.



Dobro opremljena kuhinja / frižider, mikrotalasna, toster, aparat za kafu, kuvalo za vodu.../. Novo opremljeno kupatilo.



U svakoj sobi se nalazi TV aparat , svaka soba ima svoju terasu.


Nudimo Vam vino i rakiju iz naše domaće proizvodnje.

Mogućnost za parkiranje u dvorištu da bi vaš automobil bio na sigurnom.



Mogućnost korišćenja interneta
Deci do 3 godine SMEŠTAJ BESPLATAN

CENE

-3000 FORINTI/PO OSOBI/ZA NOĆ + 400 FORINTI TURISTIČKA TAKSA ZA OSOBE STARIJE OD 18 GODINA. U EURIMA JE CENA NOĆENJA 12 EURA

DOBRO DOŠLI.

vaše slike:

Banjski smeštaj
ekskluzivni smeštaj
hotel
Komforni smeštaj
Privatni smeštaj
smeštaj
smeštaj Morahalom
Podaci firme ::::.
Divčibare
Divčibare, 14204
Srbija
Tel.: 014/232-080

service description:

Eksluzivan i autentičan ambijent na padinama Divčibara će Vam pružiti najugodniji osećaj života i odmora na planini tokom cele godine. Fantastičan smeštaj na jednoj od najlepših planina na Balkanu. Kompletno opremljena 2 apartmana, veliki dnevni boravak sa kaminom, dve kompletno opremljene kuhinje, 2 trpezarije, 2 kupatila sa tuš kabinama, 3 spavaće sobe, sa vinskim podrumom i letnjom terasom. Ceo objekat je opremljen centalinim grejanjem.
Pravo mesto za Vaš miran odmor!
Podaci firme ::::.
Ćirila i Metodija 116
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021 467 000
Fax: 021 6364 191

service description:

Novoizgrađeni Hotel "DUGA" u svom smeštaju nudi vrhunsku uslugu. Hotel "DUGA" raspolaže sa 220 kreveta (u jednokrevetnim – francuski ležaj, dvokrevetnim, trokrevetnim i kraljevskim apartmanima). Sve sobe imaju velika ekstra uređena kupatila, telefon, tv, klimu i bife sa osvežavajućim napicima. Za svoje goste hotel pruža i usluge pranja i peglanja.
U sklopu Hotela "DUGA" nalazi se klimatizovan restoran kapaciteta 150 mesta, svecana sala kapaciteta 500 mesta, separe 30 mesta i kafić sa pokrivenom terasom 120 mesta. Centralno grejanje i klimatizacija u svim društvenim prostorijama. Hotel "DUGA" raspolaže sa sopstvenim parkingom i garažama kapaciteta 80 vozila koji su danonoćno obezbeđeni. U Hotelu "DUGA" postoje prodavnica prehrane, tehničke robe, novinarnica – trafika, pošta i salon za ulepšavanje.
NOVO - bežični internet besplatan za goste hotela!
POSEBNE POPUSTE dajemo organizovanim grupnim slavljima (svadbe, ispraćaji ...).
EKSTRA POPUST smeštaja u Hotelu "DUGA" je za organizovane đačke ekskurzije, turistička i sportska gostovanja u NOVOM SADU.

service description:

Kompleks je smesten na obroncima Fruske Gore (u blizini Instituta u Kamenici), a opet udaljen od centra Novog Sada za manje od 10 km. Restoran, sa dve sale, velikom i udobnom bastom i rostiljem nudibogat meni i velik izbor najkvalitetnijeg pica. 20 godina duga tradicija garantuje kvalitet. Savremen motel sa negovanim vrtom je pravo mesto za odmor na cistom vazduhu. Pazljivo birane boje i materijali ucinice vas boravak izvanredno ugodnim. Na raspolaganju su Vam dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe, gde svaka od njih ima kablovsku televiziju, telefon i moderno kupatilo. Za nase goste posebno je obezbeden prostrani parking u okviru motela. Na kraju dana mozete popiti pice ili odigrati partiju bilijara u salonu zabave.

Facebook