Podaci firme ::::.

service description:

Firma „STAKLO ZORIĆ“ d.o.o. kao jedna od najsavremenijih i najopremljenijih prerađivača stakla i proizvođača proizvoda od stakla (tuš kabina, staklenih vrata, staklenih stepenica, sigurnosnih stakala, staklenog nameštaja, itd...) uvela je novine u svom poslovanju na poljima jeftine proizvodnje i ljudskih resursa.

Kako bi omogućili što bolju uslugu i kvalitet na tržištu Srbije i zemalja u regionu, firma „STAKLO ZORIĆ“ D.O.O. svojom politikom kvliteta, partnerskom saradnjom sa renomiranim firmama i proizvođačima, ulaganjem u nove tehnologije i materijale i konstantnim napredovanjem u obuci ljudstva na poljima novih proizvoda i kvalitetnom instalacijom istih, montažama složenih konstrukcija i automatskih sistema, upoznavanjem sa novim materijalima i kursevima za njihovu primenu uspeva da ponudi vrhunski kvalitet i najnovije tehnologije uz minimalnu cenu.Ugradnjom naših proizvoda, pored znatno niže cene kupci dobijaju uštedu energije i održavanja kao i najmodernije proizvode visokog kvaliteta koji su rezultat višegodišnjeg iskustva i partnerstva sa najboljim proizvođačima mašina, okova i stakla u svetu.

Delatnost:

Peskirana stakla
Sigurnosna stakla
Zaštita od buke
Podovi i gazišta
Nameštaj od stakla
Vitraži i topljena stakla
Termoizolaciona stakla
Savijena stakla
Ogledala
Uramljivanje

vaše slike:

blindirano staklo
brušenje stakla
graviranje na staklo
nameštaj od stakla
obrada stakla
ogledala
ogledala uramljena
Podaci firme ::::.

service description:

Osnovani smo 2001 godine. Naša osnovna delatnost je proizvodnja svih tipova građevinskog stakla. Svojim proizvodnim kapacitetima, kvalitetom proizvoda i poštovanjem rokova u mogućnosti smo da izađemo u susret sve oštrijim zahtevima tržišta kada su u pitanju građevinski objekti i investicije. Naši obučeni, iskusni operateri, rukovaoci i inženjeri, uz kompletnu logistiku i podršku operativnog sistema za kompletno vođenje komercijalno-proizvodnog procesa „ALBAT+WIRSAM Software AG“-Austrija, mogu udovoljti mnogim zahtevima i proizvodno-tehničkim rešenjima u preradi ravnog stakla. Na naše zadovoljstvo, sarađujemo sa velikim brojem investicionih kuća, građevinskih preduzeća, proizvođača fasadne i građevinske stolarije, arhitektonskim biroima, manjim staklorezačkim kućama ali i pojedincima. Svoje poverenje su nam ukazale mnoge renomirane firme iz zemlje i inostranstva: Gemax Beograd; Eluplastic Beograd; Tehnomarket Pančevo; Valve Profil Kraljevo; Lemić Beograd; Sila ing Beograd; Domis Čačak, Partner inženjering Beograd; Exing Beograd; Napred Beograd; Energoprojekt Beograd; Alsistem Pančevo; Almontplast Beograd; Rataco Pančevo; Zvepro Pančevo; Nissal Niš; Alukomerc Beograd; Rojo 1869 Beograd; Imel Beograd; VH Montenegro, CG; Čelebić, CG; Fablive, CG; Riegler, AT; Alusommer, AT; Torax, MK; Trustsix , AT; i mnogi drugi.

Probajte i Vi...


Obveznik: "Prokal" Oblikovanje i obrada stakla

Adresa: Utve Zlatokrile 9, 26000 Pančevo

Facebook